עדכוני צהריים, יום 22, ה22.9

IDAN30

New member
אני מסכים עם אשר לגבי האוכל

הוא אמר שהם צריכים להתחיל לאכול מסודר, שלוש ארוחות ביום. זה גם יותר חסכוני, וגם מביא לשעות שנה יותר מסודרות. חבל שאף אחד לא מקשיב לו.

יNOT

New member
לא יודע אם זה הוזכר כבר כחלק מארועי היום

אבל יש שרשור שלם על זה שלא יהיו שידורים מהווילה ביום כיפור. (חפשו אותו קצת למטה, הוא לא נעוץ אז כנראה דיי מתעלמים ממנו ) למרות שזה לא קשור ישירות להתרחשות בווילה זה נראה לי גם חלק מאירועי היום החשובים שמשפיעים על הווילה. רק חשבתי לציין את זה כי לא כולם הגיבו.

IDAN30

New member
ג'ני: לא באתי לכאן כדי שיעשו ממני צחוק...

הרגה אותי. חמודה, את כאן כדי לשעשע את הצופים. צפי שיעשו ממך צחוק יום יום, 24/7. "באתי לקדם את עצמי ואת העסק שלי". יאללה יאללה, זה לא לוח פרסום כאן.

droriko

New member
חחחחחחחחח היא הרגה אותי

"בטח בבית כל הזמן אומרים עלי 'ההיא לפעמים מעשנת ולפעמים לא, בטח לא סגורה על עצמה' " חחחחח מאיפה היא הקריצה את זה לעזזל איזה חמודה

יNOT

New member
זה לא מדוייק

היא מבחינתה באה כדי לזכות, השעשוע של הצופים זה תוצאת לוואי מבחינתה. היא אפילו לא מודעת לכמה היא משעשעת אותך ואחרים.

IDAN30

New member
מסכים איתך

אבל שהיא לא תיתמם לי. מי שמוכן להצטלם כל דקה במשך שלושה חודשים עבור מיליון שקל, צריך להבין שחלק מהעסק זה שעושים ממנו צחוק.

Dark Angel בת

New member
עינב תפסיקי לזלוללללללללללל

כל הכבוד באמת על הבישולים אבל די כמה אפשר לאכול!! האוכל עוד לא עבר את מפתן המבטח ויש לה כבר אוכל בפה. אעלק תחיה על לחם וגבינה. חהחהחה

כולם קופצים על עינב....

כאילו רק היא אכלה וטעמה. בגלל שהיא מלאה.....אז כולם קל להם לראות שרק היא זוללת. די שתאכל! ושיהיה לה לבריאות. למה לא מסתכלים מה אחרים עושים בצורה מגעילה..........

נכון

הרי זה תמיד ככה, רק בגלל שהיא שמנמונת שמים לב למה שהיא אוכלת.. אף אחד לא מתייחס לזה שקרן פה ושם מנשנשת או ג'ני.. אלה החיים תמיד עם יהיה מישהו טיפה מלא תמיד יהפכו אותו לחזיר

בדיוק.....

ולפעמים הן אוכלות אפילו יותר ממנה..... וחוץ מזה אני לא אוהבת שמסתכלים כמה בן אדם אוכל. ועוד מעירים על זה.... יותר שתאכל ולא תרכל ותסיט את הבית כמו ששי עושה!

נכון מאוד, לפני כמה ימים אמרתי את זה .

רק בגלל שהיא מלאה אז מדברים לא יפה, יש בבית כאלה שזוללים ואוכלים יותר ממנה. שטויות, שיהיה לכולם רק בריאות.

ExsoTic Cop

New member
שפרה פשוט חמה אש על צבר

רק חבל שצבר נשאר אדיש ולא עושה כלום כי רואים במבט שלו שגם הוא נדלק עליה.

../images/Emo41.gifעל מי הם דיברו עכשיו?

הבנים ושיפרה דיברו עכשיו בחדר של הבנים על מישהי, הם אמרו שהיא טובה ותמימה.. על מי הם דיברו?

למעלה