עדכוני צהריים, יום 22, ה22.9

FreshF5

New member
נו באמת, אז היא שונה

ולא הולכת עם העדר בכול או מסכימה לכל אחד/ת (לדוג' איתי) והולכת עם מה שהיא מרגישה!!! ולא אחרים בגלל זה צריך לרדת עליה?! מבחינתי אנשים כמוה, שונים, לא צפויים הם הכי מיוחדים מאשר כל הבנאליים (שי, נעמה, ערן, עינב מבחינתי הם אותו הדבר) ואני רק נהנית יותר ויותר לשהות בקרבתם

FreshF5

New member
ובכלל

כולם מתלוננים על הבנאליות, ומצד שני גם עליה וכדו' אז מה אתם רוצים, מה נסגר אתכם?

droriko

New member
שי ונעמה הם אותו הבן אדם?

למה רק כי שניהם בולטים? אין הבחנה שטחית מזו

FreshF5

New member
תגיד לי, החלטת לאתגר אותי

דווקא בחולשתי (אני עם שפעת) ??? ולא!!!!!!!!!!!! שי נעמה וגם עינב הם שתלטנים, מלאים בעצמם, אגואיסטים, כביכול דואגים לאחרים כשהשורה התחתונה זה אך ורק הם, פוגעניים, סכסכנים, יוצרים קליקות במקום לאחד בין כולם ולא איכפת להם על מי הם פוגעים בדרך אלא (שוב) עצמם. מערן אני מורידה את עניין השתלטנות, השאר תקף לגביו. בגלל זה!!!

אההה עכשיו הבנתי ...

הם יוצרים קליקות במקום לאחד בין כולם . לשניה שכחתי שאני צופה ב-"אח הגדול - דור הפרחים " . זה באמת לא בסדר מצידם שהם לא מנסים ליזכות בפרס הגדול על ידי חלוקת מחמאות ואירגון קומזיצים ושאר פעילויות . הם הריי אנשים מוכשרים ,הם יכולים לארגן " עש לילה " . זה באמת מוזר איך שהם מתנהגים במקום לאהוב אחד את השניה עד תום ולחיות בהרמוניה עם העולם ועם עצמם . ובברכת שאנטי שאנטי אני אפרד מכם קוראי התגובה .

FreshF5

New member
מחשבה לעצמי, אני כנראה ממש חולה

צריך ורצוי לשחק והכי מלוכלך שיש על מנת להגיע רחוק. זו הדרך. איך לא חשבתי על זה כל חיי, הייתי יכולה להגיע רחוק גם בדרך זו.

את שוכחת שזה משחק .

אבל בתכלס זה כמו לומר במשחק כדורסל או כדורגל למה צריך הגנה ? תנו לצד השני להבקיע גולים או לקלוע סלים . אתם לא חייבים להתאמץ כלכך הרבה כי הקהל בא ליראות את הסלים ואת הגולים . אם זה נראה לך בסדר ... אז נסכים על לא להסכים . פשוט תיזכרי שזה בסך הכל משחק עם מטרות ברורות . מקווה שבאמת תקבלי את הודעתי זאת בהבנה ועם קורטוב של הומור ולא כביקורת .

FreshF5

New member
אני מקבלת את דבריך

לא עם הכול מסכימה כמו שאתה רואה למרות זה מגיבה לך בהתאם (רק ברגע שאני רואה שהתגובה יורדת למקום ממש נמוך אני נמנעת מלהגיב או מדברת לעצמי)

droriko

New member
יצאת קטנונית

וגם טיפשה כי כתבתי לפני את השם שלה נכון

זה רק מראה עד כמה אתה אהבל,

שאתה כות שניה אחת את השם שלה נכון ושניה אחת לא. והרבה יותר קטנוני ההתנפלות המוזרה והלא מוצדקת שלך על שפרה. (כן, היא אוכלת כוסמת, נורא מוזר, וואו!)

FreshF5

New member
../images/Emo45.gif בקשר להתנפלות על שפרה

ובבקשה רק אל תכניס שוב מילים לפי

droriko

New member
זה מרה שלא שמתי בפעם השניה יא סתומה

וזה שהיא אוכלת כוסמת זה רק חלק קטן מהיותה פלצנית ומוזרה תלמדי קודם לקרוא כל ההודעות ואז לקחת הודעה ולקשר אותה במקום להתייחס אליה לבדה ולצאת מפגרת

Saladin

New member
הלו מה נסגר עם השפה?

איזו התבהמות. אתה המחליף הבהמי של יניבל1 או משהו?

הערה לעצמי:

להפסיק להגיב לבני 15 משועממים שמגיבים בצורה מטופשת ולא עונים לחוסר עקביות שאת מוצאת בהודעות שלהם וכותבים משפטים אידיוטים לגמרי בהודעות שלהם :)

רנין כל יום באה בסצינה: " רע לי" " לא טוב לי"

אני לא באה מבית כזה . עכשיו היא ממש הצחיקה אותי. רע לך, לא טוב לך לכי הבייתה חחחחחחחחחחחח. אבל, מה היא מתוקה ומצחיקה. חחחחחחחחחחחחח

למעלה