עדכוני צהריים יום 23, ה23.9

בלאגנית

New member
טוב שהוא צנוע (שי)

בתחרות היום במקרה ראיתי,הגיע החלק מי הכי סקסי ושי אוטומטי ניגש לעמדה של מקום ראשון קצת צניעות לא תזיק.... זכור לי פה שאנשים אמרו שהוא משתלט וסתם צועק והחליט שהוא המנהיג על דעת עצמו-הכל נכון והבן אדם נראה טוב אני לא אכחיש-אבל זה שהוא לא צנוע ,ומשתלט על העניינים ושלקח באופן אוטומטי בלי לשאול אף 1 את המקום ה-1 בתחרות זה היה מגעיל

היי

אני פשוט מכורה אליה היא כזאת מדהימה בלעדיה התכנית הזו לא שוההההההההההההההההה

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עדכוני צהריים יום 23, ה23.9 ../images/Emo41.gif

נעשה נסיון לא לנעוץ שומדבר באמת את השירשור הזה אני נועץ רק לשעה שלא ילך לאיבוד ונראה איך זה הולך כשכל פעם משהו אחר ולא קשור קופץ לראש הפורום הבעיה פה שיכולים להקפיץ הודעות מטיזינאמו וזה הכי לא קשור בארץ צריכים כולם ביחד להגיע למסקנה שהודעה של אתמול, מאז שהתחיל היום, כבר לא רלוונטית אפילו להמשיך דיונים שהתחילו אתמול, בשירשור של היום או בשירשורים חדשים שלא יקפיצו שירשורי ענק קיצר נתן לזה הזדמנות יאללה

איכסססס עאלק מהממת???

איפה אתם נמצאים כשהיא מחייכת? כשכל הפה שלה חשוף והשיניים מבצבצות החוצה.....אני עם הדלי בשירותים עם אתם תוהים. זה שהיא כוסית זה לא מדד לכלום מבחינתי..... אל תשכחו שהיא גזענית לא קטנה הגברת קרן.......אני עוד זוכר בימים הראשונים איך היא לכלכה על עינב והמרוקאיות שלה.... הוציאה משפטים מהפה שלה שהיה עדיף אילו לא היו נאמרים...למשל שאמרה לנעמה שאצל הפרחות ניתוח סיליקון זה Must כמו ציפורניים אצל נשים אחרות. אמירה שנוטפת גזענות והגעילה אותי עד לכדי בחילה. קרן לא משחקת שום משחק, היא מנסה לחזור לימים הראשונים בהם לא קישרו אותה לנעמה, אבל לדעתי היא לא תצליח משום שדבק בה רבב (נעמה...) שאף אחד מהדיירים לא יבליג על זה ובטח לא הבנים. על דבר אחד אני מסכים איתך (מכורה אליה 1) שנעמה צריכה לעוף, אולם בסייג קטנצצ'יק.....קודם קרן ואז היא. ג-ז-ע-נ-י-ת!

droriko

New member
אני הראשון שיעיד על אופי קלוקל אצלה

אבל אין מה להתווכח ,לבחורה יש סקס אפיל מטורף ,עם שיניים או בלי שיניים

ShukyD

New member
אני פעם אמרתי

שהשיניים שלה כל כך מגעילות שהן כבר מתרחקות אחת מהשניה

לדעתי.. קרן היא הפרחה האמתית של התוכנית

להסתובב בתחתונים כל יום, כל היום (!) ואז להגיד שלהדביק ציפורניים זה פרחי? שתסתכל במראה קודם. וזה אחרי שהיא עלק-החמיאה לעינב כשאמרה שהיא "אינטליגנטית שכלואה בגוף של פרחה"... פחח והאמת? היא לא כ-ז-א-ת כוסית כמו שעשיתם ממנה. רגליים יפות מאוד שהיא כמובן מבליטה 24\7 אבל במסיבה שעשו היא רקדה עם בגד ים ונראתה מזעזע.

על מה רנין ונעמה דיברו..?

שמעתי שנעמה אמרה לה שזה מרגש....ורנין אמרה לה שגם ג'ני חושבת ככה....
ורעיון טוב

ShukyD

New member
אין לי מושג

אני סומך על הפורום שיעדכן אותי וכבר כמה ימים לא צופה
אבל איכשהו יודע כל מה שהיה שם
בכל מקרה את רואה ברגע ששיחררתי את הנעיצה ישר קפץ שירשור של אתמול אבל נחכה ונראה מה הולך

../images/Emo12.gif

סבבה, גם אני מתעדכנת דרך הפורום שאני בעבודה... אבל אין מצב יום בלי לראות ב-TV. ולמה אתה לא רואה???

Q u a Q u a

New member
היא מאוד צבועה... רנין

היא וג'ני הרי הצביעו להדחתה של נעמה פשוט מגעיל כבר

לא שאני חולק עלייך ...

אבל זאת התנהגות מקובלת שם בבית ... דוגמאות ? אשר הצביע כנגד יוסי . קרן הצביעה כנגד נעמה . לאון הצביע כנגד יוסי . יוסי הצביע כנגד ערן . ובסוף כולם מחבקים את כולם ואומרים שהם לא היו רוצים לראות אותם מודחים ... הכל פוליטיקה וכולם בקלחת הזו כמעט באותה המידה . ההבדלים הם בניואנסים ובעיקר בנקודת המוצא של המתבונן . מי שלא אוהב מתמודד מסויים ימצא את כל הסיבות לכנות אותו צבוע . וזאת למרות שכולם אותו הדבר . זאת דעתי .

Q u a Q u a

New member
../images/Emo45.gif יש צדק בדברייך...

ובכלל אני מאוד נהנית לקרוא את מה שאתה כותב ואת הצורה הנעימה שבה אתה מעביר את רעיונותייך, כך שגם אם לא אסכים איתך בעתיד, רוב הסיכויים שאשתכנע מיד

תודה רבה .

אבל אין צורך ממש להשתכנע . אפשר פשוט לנהל דיונים מכובדים ולהחליף דעות . זאת בעיניי מטרה יותר מכובדת מאשר לשאוף להסכמה או שיכנוע .

ruti

New member
למה שי כל הזמן נוגע בציצים שלו? זה הזוי לגמרי

הוא מתנהג כמו בחורה שנוגעת בשדיה בפטמות וזה מגוחך בכל פעם אני רואה אותו חוזר על אותו מעשה זה אולי עדיף על ערן שמגרבץ כל היום או צבר שבודק את הקוצים בשיער שלו

למעלה