עדכוני צהריים יום 23, ה23.9

איתי בל

New member
עוד מישהו ראה את האשכים של לאון בלילה?

לקרות 4 לפנות בוקר... פלוס מינוס כולם שוכבים במיטות ומדברים וצוחקים כרגיל לאון החליט ללבוש רק חלוק ואולי איזה בוקסר פתאום הוא נשכב על הבטן ברגליים די פתוחות... אני מסתכל ואומר לעצמי.... לא יכול להיות שאלו האשכים של לאון פתאום הוא מושיט יד לאזור אחרי שהוא מרגיש מעט חשוף קולט שאשכיו גלויים וממהר להסתירם ואז אני קולט שראיתי את האשכים של לאון למסדפר שניות ואף התעמקתי בהם ומכל הדברים שבתוכנית דווקא את זה לא צינזרו?!?!?!

העדכון עד עכשיו..

יוסי קם היום מאוחר..משהו כמו 5 דקות לפני ההשכמה הכללית. השיר של ההשכמה היה "את ואני" של שלמה ארצי.. יוסי החל בשטיפת הכלים וג'ני ישבה לידו והסתכלה.. החבר'ה מרבים לשבת היום מתחת לשמשיות ולדבר על העבודות שלהם. אשר סיפר קצת על העבודה בדואר..קרן סיפרה על העבודה בתור ברמנית ואיתי הצטרף אליה. הם התחילו לדבר על הקטטות שמתפתחות במועדונים. ליאון החל לספר על כך שנדבק בכינים/פשפשים באיזור המוצנע..וערן המגעילול החל לחקור אותו על כך. ונסה סיפרה על המחזור שלה. (רבאק תשמרו את הסיפורים האלה לעצמכם). יוסי סיפר איך עינב מבזבזת לו כסף.. רנין ישבה עם נעמה בפינת עישון ואמרה לה שהיא מאוד מקווה שנעמה לא תודח היום..ושגם ג'ני חושבת ככה...הן לא הצביעו לה?! וזהו לבנתייםם

ruti

New member
רק אשכים? לא היה מחובר אליהם משהו? ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ruti

New member
היום האחרון של ערן בוילה. תהנו מהחזה הנפוח

בנות כל עוד זה אפשרי כי הוא יעוף די בטוח. עשה את כל הטעויות האפשריות ואמר דברים שאף אחד לא אוהב לשמוע

shy6

New member
למה את כל כך בטוחה?

הצבעת בעד האחרים מליון פעם? ערן ישאר לצערי. הוא הבחור היחיד בהדחות השבוע. זה נותן לו פור גדול. ורוב הקהל סובל יותר מנעמה.מה לעשות.

yshy

New member
לא הבנתי את הקטע שלך

להצביע לנעמה ולקרן? את באמת חושבת שהן שוות את המאמץ?

ShukyD

New member
אתם רציניים שרנין לקחה אתמול שלושה כדורים

משלשלים ולא אמרתם על זה כלום חוץ מהערה קטנה בפורום? בלי ספק לבחורה יש הפרעות אכילה היא אמרה "אני פעם הייתי בולמית" מה ההבדל? אז פעם הקאת והיום את משלשלת.. זה משנה משהו אם זה יוצא לך מהתחת במקום מהפה? הבחורה סובלת, לא פלא שיושבים עליה כל המטענים הרגשיים האלה יש לה בעיות קשות של דימוי עצמי והיא מתוסכלת שלמרות שהיא רזה ויפה עדיין האופי שלה לא מספיק חזק היא לא מצליחה להעביר את דעתה כמו שצריך, לא מצליחה "לשכנע" אחרים לא מצליחה להביע עמדות... נראה לי ההפקה צריכה להוציא אותה משם מהר ולא לחכות ליום שהיא באמת תחליט לפרוש. הבחורה הזאת היא הרס עצמי מהלך והיא דוגמא רעה לכל הבנות שרוצות להיות "נסיכה ערביה" בבית.

איתי בל

New member
היא לא לקחה 3 כדורים כיד להרזות

היא לקחה כדי באמת לשלשל... בגלל המצב היא אמרה שקשה לה לחרבן שם ושלא חירבנה כבר כמה זמן ולא יוצא לה אז לקחה כדי שיצא פשוט 3 כדורים קצת הגזימה... ואז נראה לי גם אשר הודה שבהתחלה גם היה קשה לו לחרבן שם והם התחילו לדבר על חששות שלפעמים יוצא קולות כשאתה מחרבן...וסך הלכ מצלמים אותך... היה די משעשע

קמבילי

New member
לפני כמה זמן רנין סיפרה על אחותה

היא אמרה בערך: היא גבוהה, היא יותר יפה ממני. היא יותר רזה ממני יש לה פרופורציות יפות. יותר רזה ממנה? בטוח שלא, יותר רזה ממנה זה קרוב אשפוז, אבל בעיני רנין כל האחרות רזות ממנה, וזה הדבר האופייני להפרעות אכילה. חוץ מזה, אדם שלוקח שלושה כדורים משלשלים הוא לא אדם שנוטל אותם בפעם הראשונה, אלא אדם שמורגל בכדורים האלה. אפשר לראות שהרזון שלהן לא טבעי לפי כל מיני סימנים, למשל מפרקי הידיים. מי שיודע להבחין בזה מבחין. אני לא זוקפת את זה לרעתה, אבל בתוך סך הכל ההתנהגות שלה זו עוד נקודה. בלי קשר, חשבתי עכשיו שמכל האנשים שבבית היחידה שבאמת לא עשתה שום עבודה, לא שטפה, לא ניקתה, לא סידרה ואפילו לא בישלה, היא רנין. פעם היא גם אמרה שאם ההורים שלה יראו אותה מנקה שם את השירותים הם באמת יחשבו שצריך לבוא לקחת אותה (היא אכן לא ניקתה). לפני כשבועיים, צבר שטף כלים והיא ניגשה וביקשה לעזור לו, ובאמת עזרה קצת, אלא מה, זה היה אחרי שמיקי אמרה לה שצבר נמשך אליה. רנין ענתה למיקי שהיא חשבה שצבר נמשך לשפרה, ומיקי אמרה "מה פתאום, בגרוש לא, הוא אמר לי". אתמול או שלשום שמענו מצבר שמיקי טרטרה לו במוח מי הבחורה הכי מושכת ובכוח ניסתה לכפות עליו את רנין. היא שאלה אם היא 100 אחוז, 90 אחוז, והוא אמר לא לא, ובסוף זרק לה איזה אחוז כדי לסתום לה את הפה.

איתי בל

New member
יש לה בעיות אכילה אין ספק

מי שהייתה פעם בולמית סביר להניח שתהיה לה בעיה כל החיים ברמה כזו או אחרת אבל לא חושב שהיא לקחה את הכדור הזה בגלל זה... בכלל להגיד שבנאדם שלוקח 3 כדורים זו לא פעם ראשונה שלו זה בכלל דבילי דווקא בגלל שלקחה 3 רואים שהיא לא לקחה מעולם בטח אחר כך גם הצטערה שלקחה כל כך הרב הוהיא גם כולה רזה היא פשוט הייתה צריכה לחרבן... במקום כזה הרבה אנשים היו צריכים דחיפה לא ביג דיל

קמבילי

New member
אם החלטת שמה שאמרתי הוא דבילי

אתה בטוח צודק ואני אפילו לא מתווכחת. עלי להבין שרוב בני האדם כשמציק להם משהו קונים חפיסת כדורים לא מוכרים להם ולוקחים ישר שלושה. המהדרין לוקחים חמישה. רק אני חיה ביקום מקבילי, מן הסתם.

איתי בל

New member
היא כולה רצתה קצת לחרבן

אם היית נמצאת בדירה 3 שבועות ואת לא מצליחה לחרבן..היית לוקחת כדורים שיעזרו לך די לעשות מכל דבר סיפור

קמבילי

New member
איתי יקירי, כל כך קשה להבין מה שכתבתי?

אם היתה לי עצירות הייתי לוקחת כדור אחד, כמו כל בחורה או בחור צעירים נורמלים, לא בני 60 ולא כאלה שכבר לקחו כל כך הרבה כדורים כאלה שהכדורים האלה לא משפיעים עליהם. אני מבינה שהיתה לה עצירות, אני בכלל לא דיברתי על זה אלא על המינון. בחורה צעירה לוקחת ישר שלושה כדורים? כן, אם הם כבר לא משפיעים עליה. למה הם לא משפיעים עליה? כי זה חלק מהבולימיה - הקאות ושלשולים. קפיש? אני מקווה שכן, כי מבחינתי דיברתי מספיק על בני המעיים של רנין.

איתי בל

New member
אני מבין את ההיגיון שהביא אותך לזה

אני פשוט חושב שזו סתם פרנויה והגזמה

למעלה