עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

3pac היחיד

New member
גם לי עינב ממש בחורה טובה

חבל מה ששפרה עושה לה ליאון עושה טעות מי שחיבק אותו בהתחלה הייתה עינב לא שפרה

ר ו ח ל י

New member
יש לה לב טוב,

אבל אין לה התנהגות ואין לה טאקט. והשיא מבחינתי היה ביום שלישי האחרון שהודיעו שיוסי נשאר על חשבון שי, והיא קפצה והשתוללה משמחה. ראבק, דודה שלו נפטרה, ראית באיזה רגישות כולם נמצאים ושכולם היו בדאון, אז בשביל מה? סתם לאכול לאנשים את הלב? זה ממש הרתיח אותי. \: וגם אף פעם היא לא שמחה ככה שאבא שלה נשאר, היא יותר שמחה ששי הולך. וכמה שעות לפני כן כשהוא יצא מהבית היא אמרה לו "תיהיה חזק, אני מתה שתחזור". והיא עוד אומרת שהיא לא יכולה להיות עם צבועים \: ובקשר לעניין עם לאון, היא התחילה להתעלם ממנו. ראו את זה טוב מאוד... מאז שאשר הודח. על הדרך גם שפרה וצבר שרפו לו את המוח וחיממו אותו נגדה, אבל בטוח הוא נפגע ממנה. ולא נראה לי שאיכפת לעינב שלאון שם אותה בצד.

ח מ ס ה

New member
יוסי נשאר על חשבון שי?? חחחחח

את חיה בסרט. שי עף כי הצופים בחרו להדיח אותו. יוסי נשאר כי הצופים הצביעו בעדו בהמוניהם. לגבי רגישות וטאקט: עינב שמחה שאבא שלה נשאר, יותר מאשר בפעמים קודמות, כי יפי הנפש החליטו להחרים אותה ואת אביה ולבודד אותם. וכולם היו בדאון כי האסטרטגיות שלהם התנפצו להם בפנים. עם כל הצער על מותה של דודתו של שי, זו עדיין לא קירבה ראשונה לשי ומעבר לכך, ראינו את שי והקליקה שלו מצחקקת במרץ בשירותים קצת לפני ששי יצא מהבית.... לגבי יחסי לאון ועינב: שפרה מסיתה ללא הרף את לאון נגד עינב ולאון מאוד מושפע מכך. הוא מרכל על עינב ומאוד מתרחק ממנה. אתמול, זמן רב לאחר שעינב חזרה מטיפול שיניים, לאון שאל אותה לשלומה ועינב ענתה: "אם היית חבר אמיתי כבר מזמן היי יודע מה שלומי".

ר ו ח ל י

New member
זה היה במרכאות.

שאמרתי יוסי נשאר על חשבון שי. בטח שהקהל לא סבל את שי ו'שלטון האימה' שלו וכו'. ודבר שני, כולם בני אדם אני בטוחה שהם היו מבואסים בשביל שי, הם היו מספיק קרובים אליו. ודבר שלישי, עינב חסרת טאקט בהמון קטעים, שזה פשוט מרתיח. והתפרצות השמחה הזו באותו יום כשהיא מודעת למצב הרגיש זה היה הכי מגעיל בעיניי. ולא משנה כמה היא שמחה בשביל אבא שלה. אני בטוחה שהיא ידעה שהוא יישאר, היא יכלה "לאכול להם את הלב" אח'כ. עובדה שאחרי שנייה היא בלמה את עצמה כי היא הבינה שהיא עשתה פאדיחה. \:

daughter L93

New member
../images/Emo45.gif

גם הייתה את הפעם ששפרה וצבר דיברו אותו בעניין אשר שכביכול קיבל אותו...וכל הדיון ושהוא היה עצוב ואז הוא הלך ליוסי וגם דיבר עם עינב והיא התייחסה אליו באטימות והלכה לשי ורנין ונדחפה אליהם ואז כשהוא בא היא דיברה עליו ואמרה שלאון דואג לעצמו משני הצדדים, ובעצם היא יורה לעצמה ברגל..

לב kדום

New member
מה יעשה אחרי ששפרה תעוף?

מחכה שיבוא וינסה להתקרב לעינב ויקבל את כל מה שמבשל עכשיו לפרצוף

לב kדום

New member
קשה לי להאמין.

אם עינב עפה זה מחליש את הקב' שלהם וזה משהו שבשלב זה לפחות ההפקה לא יכולה להרשות לעצמה. אם היא תעוף כל השאר אצלם יעופו אחד אחד.

ההפקה משאירה את עינב בגלל שהיא עושה הרבה רעש

אבל היא לא תישא עד המיליון זה בטוח..!!! ההפקה שומרת גם על שפרהה

cookies10

New member
עינב טיפשה שלא רואה שלאון מוכר אותה בזול

איזה פנים יש ללאון, מתי סוף סוף הם יקלטו שהוא תכמן בוגדני, ערמומי חוצפן שמרשה לעצמו הכל ורק בזכות השירה והפוזות המאולצים שלו שזה הכח שלו... מתי הם התפקחו ויגלו שהוא לא אמין ומנסה לדפוק את כולם, ורק ברגע שהם יפסיקו לצחוק מהשטויות שלו ולא יראו אותו ולא בתור ליצן החצר שיושב על הגדר עם רגל פה ורגל שם, הם יגלו מי הנחש שמוכר אותם, גם ונסה ואיתי ורנין לא אמינים... אז בלילולויונים תתעוררו הנחשים בקירבכם....

Dam Right

New member
../images/Emo45.gifלגמרי.

ונסה כל כך צבועה, בשנייה אחת אפשר לשנות את הדיעה שלה. היא צבועה וכל פעם עוברת לצד אחר. ואיתי השפוט שלה תמיד הולך אחרי בלי לשאול שאלות (הוא כבר רגיל לסתום את הפה כמו בובה). וכמובן, חבורת השרל"צ המגעילה שלדעתי שוברת בכל יום מחדש את שיאי הצביעות, ההתנשאות והשנאה. תכל'ס, עינב ויוסי דיי נשארו בודדים במערכה. נקווה לטוב מצד שלושת הדיירים החדשים... שיבחרו בצד הנכון אחרי שראו מי הם שפרה, רנין, צבר ולאון ומה הם מדברים מאחורי גבם של אחרים. אחרי הכל, הדיירים החדשים מגיעים עם ידע מסוים ודיי מובהק לגביי מה שקורה, כי עד יום ראשון בערב הם עדיין צופים, כמוני וכמוכם... אני מקווה שהם מגיעים עם עיניים פקוחות ויודעים טוב מאוד מי אחראים לצביעות בבית, ואולי אפילו יוכלו להעיר את יוסי ועינב..

cookies10

New member
איך עינב מסכימה שלאון ישן לידה

אחרי שהיא יודעת, שלאון שמע איך מלכלכים עליה איפה הכבוד שלה בעיניו ולמה היא לא פועלת יש לה רק דרך אחת להחזיר אותו אליה ואם היא תפעל נכון לקחת אותו לשיחה כמו שהמכשפה שיפרה עשתה ולהגיד שיקח את הדברים שלו והתחפף לחדר השני אי אפשר לרקוד על שתי חתונות, או אני או היא.... ואז לאון ירגיש לבד ויתחיל להיות החלטי את מי הוא רוצה או שהוא רוצה להיות בזנב להזדנב אחרי שיפרה וצבר ומתאים לו שיעשו אותו קטן..... או שיחליט עינב שנותנת לו כבוד ומחזיקה ממנו. כנראה שהוא סובל ממחלת גדלות ומחפש אמא ואבא.. אני לא יכול לסבול אותו כמה צבוע ונחש צפע הוא לשחק בשני מחנות.... זה גם מראה שלאון נמשך לרוע, ולא לאנשים חמים אוהבים לאון לאון מה נסגר איתך תחליט אצל מי אתה רוצה להיות... דרך אגב הקול שלו קצת יותר בס, כנראה הוא עכשיו בן 13 ויש לו פיגור גדילה....

עצוב....עצוב...

עצוב כמה שיוסי ועינב מרוחקים מאנשי הבית...מקווה שהדיירים החדשים יכנסו לליבם של י ו ע

למעלה