עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

k i d a n

New member
נהפוכו

היא ביקשה שישימו ללאון צלחת נוספת ושהם יאכלו יחדיו מאותה צלחת.

24שעות1

New member
יותר מזה היא כל הזמן מכריזה לי מספיק

איזה מרק או אורז ועגבניה באמת שאני לא צריכה את כל האוכל הזה אבל פיה לא נסגר לרגע עובדת קשה הבחורה גם לועסת וגם מרעילה

24שעות1

New member
קרמפה יקרה בניגוד אליך שאת מתחילת האח הגדול

כותבת ומגוננת ומשבחת רק את שיפרה אני במשך הכמעט חודשיים שיניתי את דעתי על מספר אנשים וככל שנמשיך לצפות בלייב על המשחק נגלה יותר ויותר מי הנחש מי הצבוע מי המתחסד ובמי באמת אמיתי לאורך כל הדרך ללא שום רוע לצערי/נו שיפרה התגלתה כפלצנית ברמות בתוספת רוע רק היום אמרה על ונסה היא אוספת חיות ולכן היא לוקחת את איתי כציפור פצועה פנינים של שיפרה מאהבה

קרמפה

New member
צודק.

אז מה אם אני רשום בתפוז כבר שנים. ואז מה אם אני גבר. אל תתן לאף עובדה להפריע לך. לא יכול להיות שאני באמת חושב לא כמוך נכון? ברור שאני לא אמיתי. ועכשיו שאלה, אתה באמת בן 28?

קרמפה

New member
אני אשם?

קודם כל אני בן זכר. לא הבנתי מה רצית לומר. אתה רוצה לקבל ח"ח על ששינית את דעתך על האנשים בוילה? סחתיין. מה אתה רוצה בדיוק? שאני אחליף את הפייבוריטים שלי רק כדי להישאר עם אותו פייבוריט מהתחלה? אין שום רוע בשיפרה. לצערי אני נאלץ לא להאמין לכל מה שכותבים פה בפורום על שפרה, וזה כולל אותך באופן ספציפי, אחרי שנכתבו פה הרבה בדיות וסילופים של האמת כאילו הן עובדות מוצקות. כמו למשל ששפרה איחלה שלאשר יהיה בן הומו, או כמו השקר שהיא מחקה את הלחם מהרשימה. גם אם שפרה אמרה את זה זה לא מעיד על רוע. לפי המסר הזה אני מניח שהפייבוריט שלך הוא איתי, כי אתה לא אוהב אף אחד שאומר דברים רעים על אדם אחר.

קרמפה

New member
אני אשמח אם תסביר לי

אבל נראה לי שאתה מעדיף להתחמק מכל דיון רציני.

24שעות1

New member
שיפרה בתחילה שיחקה אותה אוזן קשבת לכולם ולבבי

ולבבית היום היא גילתה לנו את שיפרה האמיתית של רק רוע בן אדם מעשן כבד ומכירה את זה מקרוב למה לרקוד על הדם ולעשות דוקא יותר מזה אתמול אמרה הלואי וידחו את התקציב למה????

קרמפה

New member
אתה חוזר וחוזר על אותו משפט.

חשבת ששפרה טובה, לאחרונה אתה חושב שהיא רעה. תן דוגמאות למה היא רעה. ואם אפשר אז קצת יותר מוצלחות מהמשפט הזה שנתת לגבי התקציב. שלא שמעתי אם הוא נאמר ובאיזו צורה, אבל יכול להיות שהיא אמרה אותו בצחוק, יכול להיות שמקווים שחלק מהאנשים באמת יגמלו מהסיגריות גם להמשך, ואתה יודע מה? יכול להיות גם שהיא סתם רוצה שיוסי ועינב יסבלו קצת. אם אני הייתי במקומה אני בטח הייתי רוצה שיסבלו אחרי כל הסבל שהם גורמים לה. אחרי כל הקללות, ההתעלמויות והשנאה שהם שונאים אותה מהרגע הראשון בלי שהיא עשתה דבר שיצדיק את זה.

24שעות1

New member
כבר כתבתי רבות בפורום בנושא עם דוגמאות למכביר

בניגוד אליך אני לא נעול על מתמודד מתחילת התוכנית ולכן עיני ושמיעתי חדים יותר משלך את/ה כבר כמעט חודשיים כותבים על שיפרה בלבד ולכן האובייקטייות ממך והלאה סה טו

למעלה