עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

TLV GUY2

New member
יש סיכוי שהדיירים לא יגידו שמות מחר?

אסור שמישהו מהשמונה האלה יעוף השבוע... זה ממש לא פייר כלפיהם וכל מה שהם עברו... שיבטלו להם מחר את הלהגיד שמות והגלגלים שלהם יתחילו לעבוד למה זה קרה..

BeN ShaDe

New member
מה זה השטויות האלה?

למה שלא תהיה הדחה? אם שלושה נכנסים , אז אחד יכול וצריך ללכת. הל , סופסוף שפרה תלך.

SnowKing

New member
למה להציע רק את האנשים המעניינים?

איתי ורנין צריכים ללכת.

nuno12

New member
read my leaps

איתי 4 יוסי 3 שפרה 2 עינב 2 ליאון או רנין 2 חמישה עולים - רנין או איתי מודחים - תומכי יוסי: על כל 4 אס אמ אסים ליוסי לתת אחד לאיתי כדי לחזק אותו מול רנין ברור ששפרה יותר חזקה משניהם והיא תשרוד את הגריל שבוע הבא יהיה יותר קשה לחזות - בגלל החדשים

11GiLaD11

New member
נראה עכשיו שיש תיקו 4-4

בין 2 הקבוצות שנוצרו. רק שמחנה ש"צ כמעט בטוח יצביעו לאותם האנשים יוסי ו..? רק צריך שאיתי וונסה ילכו עם עינב ויוסי..

Jones

New member
שרל"צ יצביעו כולם יוסי ואיתי,

הם יודעים שהיתר יצביעו נגד שפרה וצבר, לכן ירצו שאיתי יעלה לגריל כי הוא חלש מולם. זאת גם הסיבה שבגללה חבורת הזבל מתריסה כל השבוע נגד איתי.

nuno12

New member
מצב הכוחות לקראת ההדחה הצפוייה

כנסו ההימור על שי הצליח נראה לי שההימור הזה גם בכיוון הנכון אינשאללהה

cookies10

New member
מה הם עברו שלא ידוע לנו

ולמה זה לא פאייר כלפיהם, הסבר תודה

לא יודעת מה איתכם אבל הצפייה שלי באח ירדה ב70

אחוז מאז ששי עזב, לא בגלל שהוא חסר לי חלילה (הוא היה בלתי נסבל) פשוט עכשיו יש יותר זמן מסך לצבר הפוץ שהוא שידרוג של איתי איתי שמדבר זיוני שכל רק כדיי לא לשתוק שפרה שרק הקול שלה גורם לי לכבות את הסאונד רנין שמעצבנת ברמות מטורפות, הקול הבכייני שלה, הצביעות שלה, הרכלנות שלה האנגלית שלה. החלום שלי שיהיה אפשר להעיף 3 במכה. ליאון- שהוא התגלמות הנגררות שיש. כל גל קטן סוחף אותו וזה פשוט פאטתי שהוא מאמין לכל אחד שמדבר איתו ועובר צד בכל שניה. ממש לא אוהבת אותו. ליבי עם יוסי ועינב ואיכשהו גם ונסה, אך אותם רואים הכי מעט...

cookies10

New member
יש לי הרגשה

שההפקה אמרה להם, רק לדבר ולצחוק להשתעשע ולשיר ולבדר אותנו, כדי שלא נשתעמם כשנדליק תטלויזיה ולכן כולם מדברים בלי סוף, בצורה לא טיבעית כמו שמישהו לחץ על ההדק כמו מכונות ירייה בצרורות... מה הם לא תתעייפים או שאסור להם להיות עייפים... הם תחת ביקורת תמידית ולא רק מהבית גם מאחורי המצלמות, כנראה שיש להם פקודה לעניין אותנו בקוקטל סיפורים ושירים ואסור להם להפסיק... בהתחלה זה לא היה כל כך רועש וקוללני מה קרה להם...

ExsoTic Cop

New member
איתי עשה את הקידוש?זאת אומרת שהוא בדרך לעוף?

משום מה תמיד מי שעשה תקידוש עף:אשר,אח"כ שי נקווה שזה ידלג על איתי:|

Jones

New member
ש(פרה) והבמבה

ליאון מביא במבה ושפרה מצהירה שהיא "לא רוצה לאכול כדי לשמור על דיאטה" כמובן ששניה לאחר מכן היא בולסת במרץ. בנוסף - להזכירכם, שפרה הצהירה בעבר(בסוכת השלום, אחרי ששטפו את ליאון) שהיא אוכלת במבה עם מזלג בלבד (כי היא מיוחדת ויצירתית), ועכשיו היא אוכלת עם הידיים. מה קרה שפרה - פחדת שעד שתביאי את המזלג יגמרו לך את הבמבה?

למעלה