עדכוני צהריים, יום 54, ה24.10

מה שאני רואה

רק מצפיה בשעה האחרונה: בסלון, רנין, צבר, שפרה ולאון מדברים על כלמני דברים, אוכל, סרטים, ריקודים, ספרים, שרים חוץ מרגע של הלם כשעינב הופיעה שם והצהירה משהו על הציצי שלה לא דיברו על המתמודדים האחרים בינתיים בחדר השינה: איתי, יוסי וונסה ועינב מדברים בעיר על "ההם" ובין לבין פנינים כמו וונסה שאומרת לאיתי יה אשכנתוז אחד, מי רוצה לראות בולבול אשכנזי עינב אוכלת משהו ומלקקת את הסכין ואז מספרת כמה מוזר שביום שהיא אוכלת הרבה אין לה הרבה יציאות וביום שמעט אין לה כמעט יציאות.. (וונסה: מה זה יציאות? עינב: קקוני) אני רק יכולה לדמיין מה היה קורה אם זה היה יוצא משפרה אבל הי! "מחנה בובליל" לא מרכל ולא מלכלך ושפרה אכלה במבה!!!

בעיר= בעיקר

ושכחתי כמובן את הפנינה של וונסה: הכל הם הביאו לנו לכאן. אפילו נרות לכוס!! (נרשם הלם קל מצד עינב ואיתי) ושפרה היא זאת שכל כך וולגרית שאי אפשר לראות אותה יותר

Jones

New member
אה, מחנה שרל"צ אף פעם לא מרכל ומרכל.

הם לעולם לא מדברים על איתי / יוסי / עינב. להפך, הם תמיד משבחים ומרעיפים עליהם מחמאות.

זה בדיוק ההבדל

שברור לי שכן אני לא רואה את העולם בשחור ולבן כתבתי על מה שראיתי בשעה האחרונה כולם שם מרכלים ומדברים על אחרים זה לא בלעדי למחנה אחד

ההבדל הוא....

1.ש"צ עושים את זה רוב היום. 2.הם מוסיפים שקרים לפי החשק שלהם. 3.שפרה מסיטה את לאון מעינב. ועוד ועוד ועוד.........

אני מעדיפה להקשיב לתככנות

ריכולים, אסטרטגיות, חוות דעת כאלה או אחרות, מאשר להקשיב לשיחות על 'יציאות', סיליקון, שלשולים, הקאות וכדומה.

Dam Right

New member
זאת לא חכמה להיתפס על מצב אחד,

כי הוא בעצם רק אחד מתוך עשרות מצבים בבית הזה. ותאמינ\י לי שגם שרל"צ מדברים ללא סוף ומרכלים כאילו אין מחר. שפרה עושה את זה כל - אבל כל הזמן, גם צבר מעיר הערות לעיתים תכופות, רנין צבועה כהרגלה ומדברת בלי סוף על יוסי ועל עינב, וכמובן - לאון, החבר(ה) החדש(ה) שלהם שמרכל(ת) ביחד איתם על כל דבר שזז. הוא כל כך נחש, כל כך בוגד! הבנאדם התחנף לעינב בלי סוף במהלך התוכנית, אבל מה לעשות, כנראה ששפרה הספיקה לשטוף לו את השכל.

שאני אבין מה זה נורא כלכך? היא לא שמנה בכלל ה

היא רזה נורמלית...כאילו לעזאזל אתם כלכך רחוקים מלהיות מושלמים ואני בטוחה שאם אתם הייתם בטלויזיה היו צוחקים עליכם פי כמה וכמה שאתם כאלה וכאלה...אז היא לא מושלמת וזה שם התכנית להביא אנשים בינוניים שמנים רזים מלאים.... לא משנה הפיזי....אני לא מבינה למה על עינב שלא רק שהיא מלאה יותר משיפרה אלא שהיא גם דומה לגבר .... ואני לא אמשיך.... אז חלאס עם העלבות לשיפרה....כי זה רק מראה כמה אנשים לוקים פה בחוסר אינטלגנציה מינימלי.

BeN ShaDe

New member
יצא לי לחשוב על זה עכשיו ו...

אני בטוח שאבא של שפרה אחרי התוכנית יכחיש כל קשר אליה.

RoGeR MaSoN

New member
מסכן האקס שלה שהיא מדברת עליו כל הזמן

איזה בושה זה..מקווה שהיא אפעם לא ציינה את השם שלו.

RoGeR MaSoN

New member
על מה ונסה דיברה../images/Emo35.gifהיא רואה את הצלם../images/Emo35.gif

ושמישהי אחרת באה אז הוא סוגר את הוילון וונסה מתפוצצת מצחוק...והיא ראתה גם שיש לו טבעת.. היא התכוונה לאחד הצלמים של הבית?

BrokenWings16

New member
גם אני חשבתי ככה אבל היא עושה למצלמה

"באביייי אני אוהבת אותך!" אם זה היה אבא שלה היא היתה אומרת לו..

Litalati

New member
זה איזה מישהו שהיא בקשר איתו...

ככה קוראים לו בבי... היא בעצמה סיפרה על זה...

למעלה