עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10 ../images/Emo41.gif

אם לרגע חשבתם שהפסקנו לאכוף את הכללים, טעיתם. לא לבדוק אותנו. לשרשר לפה, תודה.

זוכרים את ערן ןקרן?

שהיו "מאוהבים" ואני חשבתי שקרן לא סובלת את ערן חחחחחחחחחח עוד פרטים עסיסיים תוכלו למצוא הקומונה אתם מוזמנים.

rinatt1

New member
../images/Emo46.gifההפקה בכוח גורמת לי להפסיק לראות ערוץ 20

צבר ושיפרה, שיפרה וצבר - אוכלים, נחים, נחים אוכלים, מרכלים, מבלבלים את המוח, אוכלים, מסתפרים, אוכלים ועוד ועוד..... דייייייייייייי כבר, יש עוד אנשים בבית חלאס כמה אפשר כל יום אני באה לראות נתקעים עליה,,,, לא מראים אף אחד לא מראים את הסוויטה כמו שהבטיחו.. מה נסגר איתם נמאסססססססס יצאו לי מכל החורים שפרה וצבר..... מישהו חייב להגיד להם.. מה עושים?? למי לפנות????

beep beep

New member
הם עושים זאת בכוונה להגביר את הציפייה לחדשים

תעלול הפקתי נדוש

rinatt1

New member
מה זה נותן, אני פשוט מפסיקה לראות.. אח"כ זה

זה כבר לא ישנה כלום גם עם החדשים והישנים, זה נמאס ויוצא החשק לראות בכלל.... אני אראה רק בערוץ 2 וזהו....

sushi232

New member
מסכימה איתך, גם לי נמאס די חלאס מהם../images/Emo88.gif

ומהשיחות המשעממות שלהם. גם אני חשבתי לפנות לקשת, אבל יודעת שהם לא התייחסו, כי הם מעונינים לקדם את שפרה וצבר.

קפרי

New member
ועכשיו הם מנסים לקדם את יוסי איתי? מה תגיד?

השיחות כאן לא יותר מעניינות, כמו אצל שיפרה וצבר והשאר לפעמים הן סתמיות כי כמה אפשר?

קפרי

New member
סתם להגיב-על מי ההפקה שמה פוקוס עכשיו?

כמה זמן אפשר לראות את יוסי ואיתי משוחחים ומספרים סיפורי פוגי בלי תנועה על מיטה? אין לי בעיה עם זה, יש לי בעיה עם צרות העין של מגיבי הפורום שפוצצו תגובות על הפוקוס שהיה על ש"צ ולאון

beep beep

New member
חשוב! האם האח הגדול יטייח את זריקת המכתב?

לפני כשעה ויותר זרק חברה של תייסיר מכתב עבורה לחצר הבית. צבר גילה את הדבר וגרם לה להתוודות בפני חברי הבית. לדבריה, מדובר במכתב אהבה תמיכה ועידוד ארוך שלא הספיקהלקרוא את כולו. תייסיר ביקש ממנה "שלא לקחת את המשחק ברצינות". ביקש ממנה לדבר אליו דרך המצלמה. מספרת ששמעה שתיייסיר קורא לה מעבר לחומה לפני שנזרק המכתב - ללא תיאום מראש. מספרת שהאח הגדול לקח ממנה את המכתב ואמר לה שהוא בוחן האם חוקי התכנית מאפשרים את החזרתו. מתדרכת את הדיירים לשתף פעולה איתה ועם האח הגדול בהסתרת הארוע: "אתם יודעים אבל לא יודעים. אפילו לא בינינו כי אז יצטרכו בכל פעם לעשות עריכה" צבר: "זה לא אמור להיות שידור ב"סטרים". זה אמור להיות בדיליי" רנין: "טוב, אז שיחתכו את זה. מה הם עושים ממנו עבריין? יאללה שירגעו כבר! אני כל כך שמחה!" _______________________________

Yaki J

New member
במילה אחת: כן

ביותר ממילה אחת: אין שום סיכוי שההפקה תעלה אותה לגריל כי מרגע שהחליטו שיהיו 5 בגמר, אז רוצים SMSים מהמגזר הערבי ורנין תהיה בטוחה עד לחמישיה. הם נהנים שם ממופע היחיד שלה "יסורייה של תייסירית" ומהדרמות כל שני וחמישי. וחוץ מזה אם היא תעוף מי יבכה כל פעם שיעוף איזה שרץ מהבית? ובשפרעית: כאילו כאילו כאילו מה כבר רנין עשתה? קיבלה מכתב מתייסיר? למה מענישים אותה כי היא היחידה שיכולה לקרוא פה לעומת ההם הארמים שאריות האדם הנחותים כאילו כאילו כאילו מהלדג שגדחכלידגןבה כלדמכה בדםדגמ'קצכ הלדגכל'קמכ דה(היא בדיוק בלסה אז לא הבנתי מה היא אומרת).

Lomsahne

New member
זה רק אני או שכרגע לאון ניסה לחקור את צבר...

בקשר לאחת שהיה איתה.הוא התחיל בזה ששאל את צבר מה ההפרש הכי גדול של בחורה שצבר הייתה איתה וצבר ענה לו שארבע שנים ואז הוא ניסה להוציא שם,נראה לי לאון חודש שאינה היא האקסית של צבר.

Lomsahne

New member
לא יודע...

התכוונתי שזה מה שאני חושב שלאון חושב.לפי איך שהוא שאל את השאלות נראה לי שלשם הוא חתר,אבל זאת סתם השערה/תחושה שלי.

JasPoint

New member
עושה רושם שחגית תכניס קצת פלפל לתוכנית

אתמול היא כבר הספיקה להוציא את לאון צבוע (לא שזה אתגר) כשדיברה איתו על שי. לאון סיפר כמה הוא אוהב את שי ומתגעגע אליו כשחגית עם חיוך ממזרי. אחר כך היא דיברה עם עינב וכשעינב אמרה "אנשים רעים לקחו לי את אשר" היא התקשתה לא לצחוק כי היא יודעת שאשר הדיח את עצמו ואבא שלה גם הצביע נגד אשר. שאר הדיירים החדשים משחקים אותה טיפשים, או שהם באמת לא ראו את התוכנית בשקיקה, אבל חגית כנראה ראתה הרבה שעות והיא יודעת הכל על כולם. כמו שזה נראה היא גם הולכת לנצל את זה עד הסוף.

למעלה