עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

clearer

New member
חבל שלא לקחו אנשים שיותר מתמצאים בתוכנית

זה יכל היה להיות מעניין. הרמיזות, לא רמיזות האלה.

MnM Girl

New member
הכותב כל כך צודק !

עינב הזאת כל כך גזענית, היא התחילה עם ה"אשכנזים-מזרחים", ומה שקורה בבית זה התוצאה של כל מה שהיא אמרה על האשכנזים מתחילת התוכנית ועכשיו קדימה להתחיל לתקוף את שפרה.. הרי בלי לתקוף את שפרה אי אפשר

שווה כאפה אולי...

הכתבת גזענית בעצמה,מזל שהטוקבקיסטים בעד עינב וזה ההוכחה האמיתית מה כולם חושבים..

קפרי

New member
הטוקבקים זה כלום מותק, האמת ברחוב מדברת

ומי שבעד-יהיה בעד גם אם משהו לא בסדר, לא יודעת מה עינב בשבילך אבל הוגן? אתמול פעם ראשונה פירגנתי ליוסי ובזתי להתנהגות של עינב.

סוףסוף קפרי הבנת מה שאני

מנסה להסביר לך שבועות,כון האמת ברחוב מדברת,והרחוב מזדהה ואוהב מאוד את יוסי בובליל,נתתי לך מס' דוגמאות בעבר וביטלת אותן,חוץ מזה יש לך סקר דעת קהל בפליקס ששם תוכלי לראות שברוב מוחץ,אוהבים את יוסי...ובצדק.

טובלרון יקרה, תתפלאי את עד כמה סולדים מיוסי

ובתו, פשוט האנשים האינטלגנטיים באמת, לצערי, לא נמצאים כאן 24/7 שעות.

redflower1

New member
ואת בטח מחשבה עצמך כאינטילגנטית

באמת. שנשתחווה? או שמא את בודקת את האינטיליגנציה של כל אחד שנמצא פה. עוד שפרה.

השד העדתי חי קיים ובועט!

אם אלו התחושות של עינב, אף אחד לא יכול להאשים אותה שכך היא מרגישה. הכתב, כמו אחרים שכתבו על הנושא, משתלח בילדה בת 23 ומאשים אותה שהוציאה את השד העדתי מהבקבוק. לכולם נוח להשאירו בבקבוק ולא לגעת בנקודה הכואבת. לאף כתב לא נוח לרדת לעומק ולבדוק מה גרם לעינב לומר את הדברים ולמה היא מרגישה כך. אולי היה מוצא שההתנהגות של שפרה "הנאורה" גרם לה להרגיש כך...??? הרי שפרה לא מנסה לדבר עם יוסי ולהבין אותו, כי הוא מדבר "יוסית"....... כלומר יוסי שייך לעם אחר!!! כמה נוח לטמון את הראש בחול, ולהמשיך ולצדד בהתנשאות, ברוע ובשנאה לכל מי ששונה ממך!! כתבה שטחית ועלובה.

קפרי

New member
והיא כל כך מפונקת, וכל כך ראו את זה אתמול

בערב, קצת חשבתי שהנה פעם ראשונה טעיתי בשיקול והיא עדיפה על האבא אבל אתמול נוכחתי לדעת שאוי כמה אני צודקת, מי השהיה עיוור לא ראה לא אתמול ולא בפעמים הקודמות כמה היא מפונקת וגזענית. מצער, מצער מאוד ומבייש את המזרחיים באמת.

ליאורי13

New member
מה רע בלהיות מפונקת ועוד מתוקה כמו עינב?

תהיי מספיק בוגרת לדבר בשם עצמך ואת מבוגרת כדי להבין {אולי} זה שאת מתביישת במוצא שלך לא מקנה לך לגיטימציה לדבר בשם המזרחיים

די כבר עם התיפיפות הנפש!!!

עינב מציגה את האשכנזים כ"פרידמנים" ואף הסבירה את כוונתה שהם אנשים קרים בהתנהגותם. ואכן ה"פרידמנים" מתיחסים בזלזול לאלה שלא ברמתם ע" כך שאינם מקבלים סגנון חיים שונה משלהם. חבל מאוד שמפיק התוכנית לא בחר להראות את הזלזול של שיפרה וצבר שכניו אותם: "שארית אדם" ו"יהודים יד שניה" . אם זה לא גזענות אז אני לא יודעת מה? הורי הם יוצאי רומניה ומרוקו, שם משפחתח הוא פרידמן וותפלאו עינה צודקת. הייתי מיחלת שכל משפחתי תהיה כמו הצד של אימי אנשים חמים,כנים ,פתוחים ואוהבים להבדיל מהאנשים הקרים והמחושבים. אז נו די כבר להיכנע להפקה ועריכה מגמתית.

shlomitgueta

New member
מסכימה איתך! ההפקה החליטה לצאת נגד

הבובלינים. גם אני הבנתי ממנה פרידמנים מתים בעיינה= אנשים קרים, שלא מבינים את המנטליות שלה, שלא יצחקו מבדיחות שלה, שלא אוכלים כמותה וזה הכל. גם ונסה אמרה מספר פעמים (בייחוד כשהשתכרה) -אני לא אוהבת אשכנטוזים, והנה גם היא מבינה את הכוונה גם איתי ה"פרידמני" מבין למה הן מתכוונות. אז שכולם יפסיקו לבלבל במח ולחפש תירוצים. ולחדד לכולם פה: אני לא ממעריצי שפרה ולא ממעריצי עינב ויותר מתחברת לונסה ואיתי אבל ללא ספק אני מאמינה לעינב כי היא אמיתית ובשפרה יש קסם שנהרס בכל פעם שההתנהגות שלה קיצונית ולא מתאימה כלל למה שהיא משדרת.

למעלה