עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

קפרי

New member
הנה עוד בכיינית, מזכיר לי את הנכשלים בבית

הספר כשהיינו ילדים ותמיד היה את מי להאשים...

קפרי

New member
הנה תראי, כל מה שלא הלך עם עינב אתמול-ישר

האשימה ופירגנתם (שוב, אם זה משפחה אולי לגיטימי זה כמו שלא אשמיץ את הבן שלי אם היה שם) וכעת אתם מאשימים את ההפקה, זה אבסורד, כי גם ההפקה לא חושבת שיש אנשים "מפגרים" בקהל אלא אם אתם חושבים אחרת...

אנחנו מאשימים את ההפקה כי אם כבר

"גזענות" תראו את כל התמונה,נכון אולי יוסי לא חשב ואמר בשעת כעס את המילה שרמוטה,אבל מי מאיתנו לו אומר כוס א...בזמן עצבים???? עכשו עזבי שאת המילה פרידמן (ואני כמעט בטוחה) הביאה בכלל ונסה.....אז נניח ובסדר והם לא היו אמורים להגיד את זה, למה לעזאזל לא מראים שהגברת הראשונה "הנאורה,החכמה,המקשיבה והאינטיליגנטית" אומרת שיוסי ועינב "יהודים סוג ב'" והקקטוס מקנח ב- "שאריות אדם" למה???אני מבטיחה לך שכל המדינה היתה "מתהפכת עליהם" זה למה,נוח יותר להראות שהמזרחי הוא יותר ברברי....זה תמיד היה וזה תמיד יהיה ובגלל זה העצבים גברת קפרי.

קפרי

New member
האמת, אני יודעת על זה רק מהפורום אבל לא

חושבת שזה כזה חיובי למשל לצפות בשיפרה וצבר רק מדברים או כל הזמן לשים את הפוקוס על שיפרה אוכלת, הרי גם זה רע לא?

shlomitgueta

New member
תודה ליאורי, אני אפילו זו שהביאה את הכתבה

אז יש כאלה שפשוט מתעלמים מעצם העובדה שניתן להיות לפעמים אובייקטיבים ולהביא כמה שיותר מידע לכולם על מנת שברגע שמישהוא נוקט עמדה יהיה לו לפחות על מה להתבסס

קפרי

New member
נסיכת הנילוס22 יקרה, אם שמת לב אני מאוד

משתדלת לא להגיב לתגובותייך בפורום באשר הן משום רמתן למי שלא מסכים עם דעתך, אחרי ההודעה שלך החלטתי בכל זאת לכתוב שלפיה את, במיוחד את, לא יכולה להגיע ל"סוליה של הנעל של שיפרה" אם את מגיבה כפי שהגבת וזו מראה של עצמך, (תגובה בזויה מתאימה לאנשים שכתבו אותה) ובוודאי לא באינטליגנציה כי בחורה עם קצת שכל, תכבד אפילו אנשים כאן בפורום שמגיבים גם אם הוא נועד לקדם את יקיריהם או להפיג שעמום או משום שהוא סתם סוחף. פרט לכך, מה רע במשפחה פרידמן?הנה כאן מולי דלת עם שם משפחה פרידמן שכנים משכילים והכי נהדרים בעולם לעומת השכנים המזרחיים שהם שכנים של חברה שלי באשקלון ועל כל שטות קטנה צורחים ורבים, אבי צ'כי ואני גאה בשמו ובשם משפחתו לא פחות ממשפחת אימי הטריפוליטאים, הם נאורים, משכילים ומנומסים ואת הצד הזה אני! מכירה היטב ומסתדרת איתו מצויין, יודעת למה? כי אני גאה במה שאני, כי אני חשה בנוח עם כל אחד ואם כואב לך שאינני בדעתך-את יכולה ל"נתר" הנה ירדתי קצת לרמתך. לא היית נחמדה מהיום הראשון שנכנסתי לפורום וצדקתי, עשיתי את אשר עשה צבר עם יוסי - לא מסתדר, מתרחק וזה הכי חכם בעולם. תתביישי!

הבנתי למה את לא סובלת את הבובלילים

כי הם מזרחים, אז את מההתחלה היית נגדם, עוד לפני שהכרת אותם.

התיפיפות נפש???

פשוט לא להאמין את עוד טורחת ומסבירה ש"הפרידמנים" הם אנשים קרים בהתנהגותם.. אתה לא מבין שזה גזעני? לייחס לאנשים תכונות בגלל מוצאם? אני "פרידמנית" ע"פ ההגדרה של עינב (וגם שלך מסתבר) בחיים לא תפסתי את עצמי כאדם קר ולא נראה לי שמישהו ממשפחתי או חבריי חושב עליי כך בחיים גם לא יחסתי משמעות כלשהי למוצא של חבריי מה היו התגובות כאן אם שפרה וצבר היו אומרים על הבובלילים שהם "פרענקים חמומי מח"? את לא מבינה שזה ממש אותו דבר ולא משנה מאיזה צד זה מגיע? בקשר לשטות הכה מצוטת על "שאריות אדם", נו באמת צבר אמר "נשארנו כאן שאריות אדם" שפרה אמרה שזה מזכיר לה את השיר של עמיחי על "יהודים סוג ב'" מכאן ועד פרשנות גזענית הדרך ארוכה לעומת זאת עינב חוזרת ואומרת כל הזמן: "ידעתי שאני אצטרך להיות פה במשחק עם פרידמנים מתים, הם לא כמונו מזרחיים חמים" וכו' אני לא מתביישת להגיש שאותי זה מעליב ושהייתי מצפה מכל אדם בר דעת שיוקיע את האמירות האלו ולא משנה מאיזה צד זה מגיע

ודרך אגב

אכן גם ע"י וונסה נאמרו אמירות מגעילות בעיקר כלפי איתי: אשכנתוז, מי רוצה לראות בולבול של אשכנזי ועוד העובדה שאיתי סופג את האמירות האלו נלעגת בעיני. אין בהן שום דבר מצחיק ועוד - אם אראה אמירה גזענית של שפרה או צבר אוקיע גם אותן אני חושבת שיש הבדל גדול בין להתייחס ליוסי ועינב אישית כאנשים שאיתם הם לא מסתדרים לבין הכינויים הגזעניים של עינב

למעלה