עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

jaycom

New member
תקשיבו זה כבר לא מצחיק...

נכון שזה כבר הפך לספורט לאומי לרדת על שפרה, אבל היא אשכרה אוכלת כל 5 דקות... כל פעם שאני מזפזפ בטלויזיה ומגיע לערוץ 20 אני רואה אותה אוכלת! זה לא יאמן.. זה באמת לא בא בקטע של לרדת עליה אבל זה באמת נכון.. היא לא מפסיקה. אז איך לעזאזל היא אומרת בתחילת השבוע לצבר ורנין שהמשימה השבועית האמיתית שלהם זה לשמור על האוכל שעינב לא תאכל את כולו... איך?? איך היא אומרת דבר כזה??

JasPoint

New member
הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו

לי אין בעיה עם הכמות שהיא אוכלת, שיהיה לה לבריאות. אבל אחרי שהיא אוכלת שלא תבוא בטענות על כמות האוכל שאחרים אוכלים

עדידי15

New member
נו, מה חשבת...אנחנו לא כותבים

סתם דברים. אנחנו כותבים את מה שאנחנו רואים- שפרה באמת אוכלת כל 5 דקות. שאלוהים ייגאל אותה מזה...מסכנה

נועה21

New member
היתה שיחה מצחיקה בחדר של הבנות

ומיד קטעו והעבירו לראות את שפרה טוחנת ומלקקת את הצלחת, חשבתי שכאן זה נגמר אבל לא, עכשיו היא עברה לאכול עוגה עם צבר ולאון ומספרת סיפור נורא מעניין על זה שהיא חלמה על הנסיך הקטן... די הם משעממים!!!!!!!

גוני3

New member
הוא לא השתעמם , הוא פשוט לא האמין לה

סתם עוד דרך למשוך תשומת לב ממנו ולא כבר נמאס מזה אז הוא פשוט הלך. ובקשר לשפרה-אני מאד מאד רזה מאד,ואחרי שריאתי את שפרה עשיתי הסכם עם בן הזוג שלי שכל פעם ששפרה אוכלת גם אני אוכלת, וככה אולי אשמין. נשברתי....לא יכולה יותר.....חשוב לציין שיחסית לכמויות שהיא טוחנת (ושיהיה לה לבריאות ,רק מקנאה אני מדברת ) היא לא משמינה כלל.

ליאורי13

New member
דיעה אובייקטיבית

ליאון קצת מעיק על שיפרה וצבר אולי בא להם להיות קצת לבד ביחד? אולי בא להם לנהל שיחה קצת יותר אינטימית ולהיפתח ולגלות עוד קצת האחד על השניה? ליאון לא מספיק חכם להבין,או שהוא לא רוצה להפנים ? או לא יודעת................

Dark Angel בת

New member
כן אם הם היו רוצים להיות רק שניהם הם היו

מוצאים דרך. (למשל כמו איתי וונסה שמתבודדים כשבא להם ) לי נראה שאין פוטנציאל מעבר לקשר של ידידות ביניהם, לפחות בגבולות הוילה.

jaycom

New member
ההפקה ממש מעצבנת

מישהו יכול להגיד לי למה מראים כל הזמן את שפרה וצבר? כל הזמן כל הזמן כל הזמן!!! ברגע זה ונסה עינב איתי יוסי ורנין עושים שטויות בחדר ושומעים במצלמה 4 את הצעקות של ונסה והצחוק של יוסי.. ובמקום לראות את זה אנחנו צריכים לשמוע את שלושת המפגרים האלה לאון שפרה וצבר מדברים על חרטא ברטא.. למי אפשר להתלונן??? אמרו אפשר לבחור מצלמות.. אז למה לעזאזל כל המצלמות האחרות על המטבח/הסלון ולא רואים כלום?? מה הקטע?

Jones

New member
שפרה ה"מיוחדת והיצירתית" מספרת את צבר.

אחרי הסבל שעברנו מלפני שבועיים, בערך - כאשר סיפרה אותו (או במילים אחרות, שיחקה לו 40 דקות בשיער ולא באמת גזרה, אלא סתם נהנתה מהקרבה.. פתטית), ספרית הצמרת - שיפ-שיפ הפרה, מכה שנית, ומחליטה לשפץ את התספורת של צבר. שפרה, כהרגלה, משחקת אותה סופר-וומן, גם יפה וגם אופה (או ליתר דיוק - אופה וטוחנת), עכשיו גם מספרת ומתפלספת על כל מיני טכניקות יצירתיות ומיוחדות שהיא מיישמת עליו תוך כדי התספורת. מעניין מאוד איך הוא יראה אחרי. הימור שלי? אותו הדבר.

nuno12

New member
גדול!!! - כנס

הרשם לקבוצה בפייסבוק אולי דרך לחץ נעיף אותה מהמסכים כולם עוברים מערוץ 20 - נמאס מסבא וסבתא יכנע!!!!

Jones

New member
מצטער, אני וגם שפרה נגד פייסבוק,

זה לא מספיק שונה, מיוחד, יצירתי, אינטילגנטי ואנטי-כל-דבר.

Jones

New member
ציטוט מדוייק של צבר מלפני רגע:

"שיפרי היא יצירתית ואינטיגלנטית". רואים, אני לא אומר סתם....

למעלה