עוד משפטים של יוסי:
"חלמתי חלום באנגלית, מישהו יכול לתרגם לי?" "אם את ערה- סימן שאת לא ישנה" "נשים, מגזע עמלק.." "זה לא צער בעלי חיים, זה צער בעלי אוזניים" (על הצרצר וצירצוריו..) יוסי לשי על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה?" "מאחורי כל נערה עומד נער שנהנה" "בשביל מה את הולכת לישון- בכל מקרה את מתעוררת" "יש פה אנשים צבועים- ואסור לך להיתפס בצבע שלהם" "בשביל מה את הולכת לישון- בכל מקרה את מתעוררת" על שפרה: על מי היא עובדת ? אני אהבתי אותה כאן בהתחלה יותר מכל הבחורות , אבל היא התחילה עם הדיסקרטיות שלה, עם הדיבורים, מושכת את הדיבור שלה כמו מסטיק, אין טעם ואין ריח..." לעינב: "תכניסי את הפלסטיקים שלך פנימה" "אל תדאג לפעמים אתה מתחת למים אבל תמיד תבוא יונה תביא לך מהשמיים" "למה אנחנו צריכים להתרחץ כל יום מה אנחנו בחורה שיש לה זבל כימי?" שפרה רוצה לסיים את השיחה עם יוסי : "נדבר אח"כ תתקשר" יוסי: "טוב אז תחזרי אלי, טוב?" יוסי:"תאריך לידה: חמישים ותשע, חמישים ושלוש, איך אומרים את זה בתאריך?" "אני על הגריל כל שבוע, בסוף אני אשרף..." "מה שאתה רואה ממטר, אני רואה מקילומטר.." יוסי לעינב המשמינה: "צמצמי מאכלייך וכה ישובו עצמותייך"