עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

shlomitgueta

New member
עוד משפטים של יוסי:

"חלמתי חלום באנגלית, מישהו יכול לתרגם לי?" "אם את ערה- סימן שאת לא ישנה" "נשים, מגזע עמלק.." "זה לא צער בעלי חיים, זה צער בעלי אוזניים" (על הצרצר וצירצוריו..) יוסי לשי על הקעקוע: "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה?" "מאחורי כל נערה עומד נער שנהנה" "בשביל מה את הולכת לישון- בכל מקרה את מתעוררת" "יש פה אנשים צבועים- ואסור לך להיתפס בצבע שלהם" "בשביל מה את הולכת לישון- בכל מקרה את מתעוררת" על שפרה: על מי היא עובדת ? אני אהבתי אותה כאן בהתחלה יותר מכל הבחורות , אבל היא התחילה עם הדיסקרטיות שלה, עם הדיבורים, מושכת את הדיבור שלה כמו מסטיק, אין טעם ואין ריח..." לעינב: "תכניסי את הפלסטיקים שלך פנימה" "אל תדאג לפעמים אתה מתחת למים אבל תמיד תבוא יונה תביא לך מהשמיים" "למה אנחנו צריכים להתרחץ כל יום מה אנחנו בחורה שיש לה זבל כימי?" שפרה רוצה לסיים את השיחה עם יוסי : "נדבר אח"כ תתקשר" יוסי: "טוב אז תחזרי אלי, טוב?" יוסי:"תאריך לידה: חמישים ותשע, חמישים ושלוש, איך אומרים את זה בתאריך?" "אני על הגריל כל שבוע, בסוף אני אשרף..." "מה שאתה רואה ממטר, אני רואה מקילומטר.." יוסי לעינב המשמינה: "צמצמי מאכלייך וכה ישובו עצמותייך"

quarantine

New member
עוד אחד..

לאון ליוסי:"מה אתה עשית בגיל 22?" יוסי (חושב ועונה): "בגיל 22.. בגיל 22.. הייתי קוטף סברס!"

carmit4

New member
איך הם כל פעם מנחשים את השעה

"לא עכשיו השעה שמונה", "אבל התחיל חושך לפני שעתיים" וכו' ומתווכחים על זה ממש ופשוט בא לי להיכנס לתוך המסך ולהגיד להם לא נכון!!! עכשיו שבע צאו מזה!!!

redflower1

New member
אז תעשה לו : נו נו נו

ותעמיד אותו בפינה. יאללה נמאס מכל היפי נפש

JasPoint

New member
פספסת מילה חשובה

הוא אמר לו "בגיל שלך מה אתה צריך ויברטור" אחרי שאיתי סיפר שהוא היה בשיעור סקס ויש לו ויברטור (בשביל החברה שלו).

שיפרה ../images/Emo124.gif

אני מוכנה לתרום לך כמה כפיות, רק תפסיקי לאכול עם האצבעות, זה דוחה!!!!

../images/Emo6.gif

העניין הוא שהיא <וגם ליאון> אוכלים ברעש כזה שאני מחלישה את הווליום בכל פעם שאני רואה אותם בולסים. בנוסף, היא אוכלת כל כך הרבה פעמים ביום ותמיד זה מתוך קערה ובלי סכו"ם

פלדי1

New member
ועוד משהו בעניני שפרה

מעולם לא ראיתי מישהו שמשבח ומהלל את עצמו בכל נושא. כל מה שקשור אליה , הינו תמיד מדהים , מדליק ועולה בטיבו על כל שמתרחש על פני היקום כולו. מאז שהשליטו אותה על המסך , תופעה של הימים האחרונים , היא לא מפסיקה ללהג .הפטפוטים שלה הם בור ללא תחתית.

ליאורי13

New member
אני מתחילה לרחם עליה יותר מלשנוא את "הדמות"

היא מסכנה וצריך להתחיל לרחם עליה-אני רצינית

quarantine

New member
בנושא הזה..

לפני מספר ימים לאון שאל את שיפרה מה הייתה משנה בעצמה אם יכלה לשנות. חיצונית או פנימית. שיפרה ענתה: "את הראייה שלי" לאון שאל אותה אם רק את הראייה. שיפרה ענתה שכן. לאון לא הבין איך מישהו יכול להיות כל כך שלם עם עצמו. הוא אמר לה לאחר מכן: זה אומר שאת שלמה עם עצמך. ושיפרה שתקה כמסכימה עם הטענה. עוד דבר לא קשור בקשר לבדיחות הפרטיות של שיפרה עם עצמה... מישהו אי פעם צחק ממה שהיא אמרה פעם? למה היא חושבת שהיא אומרת משהו מצחיק. המצחיק הוא שגם ב"בדיחות" היא הולכת נגד הזרם וצוחקת על מה שאנשים אחרים לא צוחקים. ולהפך

אני מקווה שבקרוב שפרה תיעלם לנו מהמסך. לעד!

היא מייצגת את כל השלילי שיכול להיות באדם. אני מקווה שהיא תתייסר כשתראה את כל התגובות נגדה.

24שעות1

New member
לפי כמות ששיפרה אוכלת נראה שהתקציב גדל

זה לא שיפרה שאמרה אני מספיק לי קצת אורז ועגבניה לי מספיק איזה פרוסה קטנה אני לא מפונקת מסתפקת במעט

Dark Angel בת

New member
לאון שואל את שפרה אם ציירו דיוקן שלה

כנראה הוא לא מודע לסדרה מצוירת בכיכובה

למעלה