ריכוז משפטי (פניני) יוסי בובליל...
"קוקסינל זה בסדר , בארון" "לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" "יש לי חשק , אבל אין לי נשק" "עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " "חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" "איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" "צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" "המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" יוסי לעינב, על השומנים שצמחו לה "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" לא זוכר שמות. לקרן קורא "כנרת" ולונסיה -"גברת ולנסיה", "כשמרוב החום אפילו המצת כואב לה הלב , תראה איך היא נראית אדמדמה". "אל תעשה גול לחרגול" "אל תדביק בול לשבלול" "אל תהיה בז כשאתה ברווז". "זה צער בעלי אוזניים" "תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!". "נשים , מגזע עמלק". יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" "פקאן (תיקן) זה כמו ג'וק כזה" בובליל לחרקים: "יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" "זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!". "יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז". ``כל היום המצלמה הזאת עליי בטח יש לה הרבה פילים``, ``היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה`` "יש פה חבר'ה חמודים אבל גם יש חבר'ה צבועים ואסור להיתפס בצבע שלהם" "להיזהר ממנה היא כמו דבורה שהיא עוקצת" בשיחה עם נעמה על סיכוי להדחה (50% / 50%): "ללב ולמח יש אותו כוח " יוסי אומר לשי: (על הקעקוע): "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" על עינב הבת שלו: "היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי" יוסי עם תאריך הלידה של עינב: 216 85 אז מה התאריך יוסי? "20 ל-3 2000? לא לא, 216, 85". אומר לנעמה: "אל תדאגי אני כבר רגיל כל שבוע אני על הגריל" "גם שיפוד כמה שתהפוך אותו על הגריל בסוף הוא נשרף" אומר לצרצר: " בוא הנה נראה אותך גבר" "תגידו.. שוש עטרי.. עוד קיימת?" כשאמרו לו שהיא נפטרה: "וקברו אותה מזמן או מה?" "כשמתקלחים המוח משתחרר" רואים את יוסי הולך לכיוון הבית (בבריכה). ואז הוא נעצר ליד מישהו שנראה שוכב על הדשא (לא הראו מי), והוא שואל:"מה שלומך? איך אתה מרגיש היום? מה, למה אתה לא עונה לי? מה אתה כועס עלי? לפחות תעשה עם הראש כן או לא. מה החלפת משמרות? והצופים מתפלאים, עם מי הוא מדבר? למה הוא לא עונה לו? זה ממש חוצפה. בסוף רואים שהוא מדבר עם המצלמה שליד הבריכה. יוסי בשיחה למצלמה: "אח גדול.. רוצה לשתות? תסמן ששתית.. תמסור ד"ש ללוסי ומוסי ופלוסי" "סמסמו פן תאחרו ואותי לא תיראו" יוסי לאשר עם הפאה: "באנה מי שיראה אותך יחשוב שאתה כושי שבא מדימונה" כולם משכנעים את רנין לא ללכת ואז יוסי שואל את רנין "מתי את הולכת? בלילה?" רנין: "לא, בבוקר" יוסי: "אה נו אז עד שיצלצל הפעמון, תשאירי לנו תמצית" " מה שאתה רואה ממטר אני רואה מקילומטר" "נולדתי עייף בשביל לנוח" יוסי מסביר לעינב איך למזוג ספגטי "לא להוציא את הספגטי ככה תיקחי מצילתיים אווווו שניי מזלגות" כמובן שהתכוון למלקחיים. בלילה כשליאון מסביר שיש שני סוגים של הומואים אז יוסי שואל אותו "אז אתה אקטיבי או סלקטיבי" אל תדאג אמר הדג לדייג יש לי עו"ד כריש" יוסי ללאון: "עוד פעם פיפי? תיקח איתך צידנית וזהו" "כבדהו וחשדהו ואם לא בא לך עליו שפדהו" “המינוס שלי שלא הבנתי את הנושא של התולעים שנמצאות למטה בכמויות. קודם הייתה שם אחת, עכשיו היא רוצה לנסות את זה בקבוצה?” אחרי משימת התולעים – "תבדוק בביצים שלך שלא נתפסו כמה. לי נפלה אחת עד שהורדתי את הסרבל והוצאתי אותה והתחילה לשחק לי". "היו שם שני בקבוקים, מה זה היה מים? פחדתי לשתות שלא תצא לי משם תולעת. לא נורא, במילא רוב הגברים מעדיפים סיגריה אחרי מעשה." "התיקנים יקבלו שמות של נשים: עיני, שפרי, קרן, נעמה, לאון גם בחורה, גם לאון אפשר לרשום". " סוטול סוטול סוטול סוטול סטול, הופ! טשטוש.. " "היה לי צרצרים, פקאנים. נו ג'וק כזה, פקאנים חיים". "השתזפתי בצורה רדיואקטיבית" "לי היה הכי קשה, רק לי נתנו פעמיים תולעים". וכשמסבירים לו בפעם החמישים שרק הוא עבד - "הבנתי שהייתי הפראייר הפעם. אני זורם עם הזרם. אמר לי פעם מנהל הבנק לך עם הזרם תרוויח, אם תלך קונטרה, תפסיד". "השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". כשכולם מועמדים להדחה: "כולם על הגריל. ואה ואה איזה גריל, צריך להביא גריל של האולמות" "ערן חותר מתחת לאוזניים של אנשים" " היום משפשפים" " אני עבדתי 7 שנים באוסטרליה ומילה אחת אני לא יודע באוסטרלית " "אם פתאום יתהפך לך המוח לא יותר טוב לך?" (יוסי מנסה לשכנע את ליאון לעבור קבוצה) "אתה תבדוק את הטעם, מה זה טעם? אינגליזי" (מבטיח לשי הבטחות קולינריות) "ברוכה הבאה לעולמו של וולט דיסני" (על עולמו של ליאון, לרנין, ששמעה אותו מדבר על קרי לילה) "תגידו, פינוקיו היה מעץ או מפלסטיק גמיש?" (רגע של התעלות) "היא לא חמודה לי" (מנמק את הבחירה בשפרה להדחה) "אתה רוצה ללמוד לשרוק, לקרוא לבחורה?" (יוסי מתקשה להפנים את הנטיות של ליאון) יוסי, אני צריך את החומר המשמר שלי" (בובליל דורש את צבע השיער שלו מההפקה) "תפסיקי לדבר שטויות זה ארוך, סתמי זה קצר" (בובליל מקצר הליכים עם בובלילה) "את גבר בשבילי, לא הבאתי לפה נקבות. את מראה לי את החולשה שלך" (בובליל כנראה נורא רצה בן) "ופה היא פתאום הופכת להיות לחם לבן" (אותו בובליל על שארת בשרו) "הוא לא דתי-דתי-דתי הוא פה מעמיק את זה יותר לעומק" (יוסי מאבחן את אשר) "אני מחפש את נקודת התורפה שלך ואתה לא מוצא אותה" (יוסי לליאון, ברגע של חולשה) "אתה לא יודע מה זה קרבורטור? זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה..איך קוראים לזה...השבלול" " אני צ'סמא, צ'סמא מאוד מאוד מאוד -ואין לי מה לשתות. יש רק מים ,מים מים ואין פטל! אז מה נעשה?! נעשה נס !

". " צמצמי את מאכלייך וכך ישובו עצמותייך" "הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק" "צמצמי את מאכלייך וכך ישובו עצמותייך" "עושה לנו טרינג טראנג" "חבר'ה אולי אני הולך, אז אני טוחן את השתייה שלכם בקצב מהיר" "איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" "גבר נכנס למטבח , האישה תברח" "בו'אנה מה נסגר איתך אתה? מה אתה זרוק ברחובות?" "ברגע שאתה יודע שדברים זמניים אתם יכול לקבל אותם "איזה תענוג המים, זה משחרר לך את כל המוח... המוח שלי תפוס נראה לי" "אתה לא היית אצלי בהורוסקופ" " כתוב בספר ותצא שאסור לישון בשבת "ולא תישן לך בשבת" "מה אני רואה זה מה אני אומר..אני כמו טייפ ריקורדר" "מה שאתה נועל,בסוף הוא מתקלקל" "את יודעת למה המת לא אוהב לקום? מפחד שייקחו לו את המקום" "הקומפיוטר אצלי עושה את זה באיטיות" "אתה חמוד כמו התחת של מחמוד" "השעמום גורם לך לעשות דברים מוזרים" "הדיבור שלהם בהילוך איטי כמו תחנת מאסף" "אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" על הצעקות של עינב: "היא, יש לה שופר בפה. כל היום צועקת" "את כריש את, את לא פירנאה, פירנאה זה בקטנה" "עכשיו, הכי הרבה, הכי הרבה זה שלוש וארבעים, ארבעים ושש.. משהו כזה. על פי הנתונים של החזאי, אחרונים שקיבלתי" "אתה לא יכול להיות בריא ואתה תפרן, אתה נהיה חולה מהתפרנות" "לזרום עם החיים, קודם כל תרגיש סבבה.. ואם תגיע להיות עלי בבא, זה בונוס" "כל יום יש מבסע (מבצע) חדש! היום היה מבסע ברגים, אתמול היה מבסע תולעים, מחר אולי יהיה מבסע של איזה דבר..." "ברגים בשמן יש לזה הרבה קומבינות למוח" המשך בהודעה הבאה...