עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

תמנונה

New member
האמת משעמם לי לראות את יוסי משועמם

אולי יתחיל קצת לעזור? אולי? מה זה ?הוא חושב שהוא בבנק? כל הזמן עובר ושב........ ועוד הכל מלווה בשריקותיו... אייייי.. תמנונה

AG המקורי

New member
ריכוז משפטי (פניני) יוסי בובליל...

"קוקסינל זה בסדר , בארון" "לא זאב , לא שפנפן , אלא הדורבן שקולע בזמן" "יש לי חשק , אבל אין לי נשק" "עוף זה כמו לחם - אין לו טעם רק אם מורחים עליו משהו הוא טעים " "חלמתי חלום באנגלית - מישהו יכול לתרגם לי?" "איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" "צריך לחשוב... אני... אני... אני צריך להפעיל את הקומפיוטר שלי" "המוח אם אתה לא מכניס לו מים אין לו סרקולציה למוח" יוסי לעינב, על השומנים שצמחו לה "מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה" לא זוכר שמות. לקרן קורא "כנרת" ולונסיה -"גברת ולנסיה", "כשמרוב החום אפילו המצת כואב לה הלב , תראה איך היא נראית אדמדמה". "אל תעשה גול לחרגול" "אל תדביק בול לשבלול" "אל תהיה בז כשאתה ברווז". "זה צער בעלי אוזניים" "תזכיר לי את מי אתה מזכיר לי!". "נשים , מגזע עמלק". יוסי לבוריס ברגע ההדחה : "היית 10 תאמין לי .. אם היית נשאר איתנו , לא היית חסר" "פקאן (תיקן) זה כמו ג'וק כזה" בובליל לחרקים: "יש את סוטול סוטול סוטול סוטול עכשיו הם בטישטוש" "זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה.. .איך קוראים לזה... השבלול!". "יצא לך כמעט חרוז. דבר שלא יצא לך בחרוז , לא יישמע טוב , הוא צריך לצאת מחורז". ``כל היום המצלמה הזאת עליי בטח יש לה הרבה פילים``, ``היא כול היום מדברת על סוסים סוסים סוסים, היו צריכים לשלוח אותה להצטלם בחווה`` "יש פה חבר'ה חמודים אבל גם יש חבר'ה צבועים ואסור להיתפס בצבע שלהם" "להיזהר ממנה היא כמו דבורה שהיא עוקצת" בשיחה עם נעמה על סיכוי להדחה (50% / 50%): "ללב ולמח יש אותו כוח " יוסי אומר לשי: (על הקעקוע): "תגיד, העכביש מדגדג אותך בלילה??" על עינב הבת שלו: "היא בת 23 ומתנהגת כמו בת 22 וחצי" יוסי עם תאריך הלידה של עינב: 216 85 אז מה התאריך יוסי? "20 ל-3 2000? לא לא, 216, 85". אומר לנעמה: "אל תדאגי אני כבר רגיל כל שבוע אני על הגריל" "גם שיפוד כמה שתהפוך אותו על הגריל בסוף הוא נשרף" אומר לצרצר: " בוא הנה נראה אותך גבר" "תגידו.. שוש עטרי.. עוד קיימת?" כשאמרו לו שהיא נפטרה: "וקברו אותה מזמן או מה?" "כשמתקלחים המוח משתחרר" רואים את יוסי הולך לכיוון הבית (בבריכה). ואז הוא נעצר ליד מישהו שנראה שוכב על הדשא (לא הראו מי), והוא שואל:"מה שלומך? איך אתה מרגיש היום? מה, למה אתה לא עונה לי? מה אתה כועס עלי? לפחות תעשה עם הראש כן או לא. מה החלפת משמרות? והצופים מתפלאים, עם מי הוא מדבר? למה הוא לא עונה לו? זה ממש חוצפה. בסוף רואים שהוא מדבר עם המצלמה שליד הבריכה. יוסי בשיחה למצלמה: "אח גדול.. רוצה לשתות? תסמן ששתית.. תמסור ד"ש ללוסי ומוסי ופלוסי" "סמסמו פן תאחרו ואותי לא תיראו" יוסי לאשר עם הפאה: "באנה מי שיראה אותך יחשוב שאתה כושי שבא מדימונה" כולם משכנעים את רנין לא ללכת ואז יוסי שואל את רנין "מתי את הולכת? בלילה?" רנין: "לא, בבוקר" יוסי: "אה נו אז עד שיצלצל הפעמון, תשאירי לנו תמצית" " מה שאתה רואה ממטר אני רואה מקילומטר" ‫ "נולדתי עייף בשביל לנוח" יוסי מסביר לעינב איך למזוג ספגטי "לא להוציא את הספגטי ככה תיקחי מצילתיים אווווו שניי מזלגות" כמובן שהתכוון למלקחיים. בלילה כשליאון מסביר שיש שני סוגים של הומואים אז יוסי שואל אותו "אז אתה אקטיבי או סלקטיבי" אל תדאג אמר הדג לדייג יש לי עו"ד כריש" יוסי ללאון: "עוד פעם פיפי? תיקח איתך צידנית וזהו" "כבדהו וחשדהו ואם לא בא לך עליו שפדהו" “המינוס שלי שלא הבנתי את הנושא של התולעים שנמצאות למטה בכמויות. קודם הייתה שם אחת, עכשיו היא רוצה לנסות את זה בקבוצה?” אחרי משימת התולעים – "תבדוק בביצים שלך שלא נתפסו כמה. לי נפלה אחת עד שהורדתי את הסרבל והוצאתי אותה והתחילה לשחק לי". "היו שם שני בקבוקים, מה זה היה מים? פחדתי לשתות שלא תצא לי משם תולעת. לא נורא, במילא רוב הגברים מעדיפים סיגריה אחרי מעשה." "התיקנים יקבלו שמות של נשים: עיני, שפרי, קרן, נעמה, לאון גם בחורה, גם לאון אפשר לרשום". " סוטול סוטול סוטול סוטול סטול, הופ! טשטוש.. " "היה לי צרצרים, פקאנים. נו ג'וק כזה, פקאנים חיים". "השתזפתי בצורה רדיואקטיבית" "לי היה הכי קשה, רק לי נתנו פעמיים תולעים". וכשמסבירים לו בפעם החמישים שרק הוא עבד - "הבנתי שהייתי הפראייר הפעם. אני זורם עם הזרם. אמר לי פעם מנהל הבנק לך עם הזרם תרוויח, אם תלך קונטרה, תפסיד". "השמש הזאת מסוכנת, היא דופקת לנו את כל החלקים הפנימיים של המוח". כשכולם מועמדים להדחה: "כולם על הגריל. ואה ואה איזה גריל, צריך להביא גריל של האולמות" "ערן חותר מתחת לאוזניים של אנשים" " היום משפשפים" " אני עבדתי 7 שנים באוסטרליה ומילה אחת אני לא יודע באוסטרלית " "אם פתאום יתהפך לך המוח לא יותר טוב לך?" (יוסי מנסה לשכנע את ליאון לעבור קבוצה) "אתה תבדוק את הטעם, מה זה טעם? אינגליזי" (מבטיח לשי הבטחות קולינריות) "ברוכה הבאה לעולמו של וולט דיסני" (על עולמו של ליאון, לרנין, ששמעה אותו מדבר על קרי לילה) "תגידו, פינוקיו היה מעץ או מפלסטיק גמיש?" (רגע של התעלות) "היא לא חמודה לי" (מנמק את הבחירה בשפרה להדחה) "אתה רוצה ללמוד לשרוק, לקרוא לבחורה?" (יוסי מתקשה להפנים את הנטיות של ליאון) יוסי, אני צריך את החומר המשמר שלי" (בובליל דורש את צבע השיער שלו מההפקה) "תפסיקי לדבר שטויות זה ארוך, סתמי זה קצר" (בובליל מקצר הליכים עם בובלילה) "את גבר בשבילי, לא הבאתי לפה נקבות. את מראה לי את החולשה שלך" (בובליל כנראה נורא רצה בן) "ופה היא פתאום הופכת להיות לחם לבן" (אותו בובליל על שארת בשרו) "הוא לא דתי-דתי-דתי הוא פה מעמיק את זה יותר לעומק" (יוסי מאבחן את אשר) "אני מחפש את נקודת התורפה שלך ואתה לא מוצא אותה" (יוסי לליאון, ברגע של חולשה) "אתה לא יודע מה זה קרבורטור? זה כמו... נו... לבלב... שמתחבר אליו נו מה..איך קוראים לזה...השבלול" " אני צ'סמא, צ'סמא מאוד מאוד מאוד -ואין לי מה לשתות. יש רק מים ,מים מים ואין פטל! אז מה נעשה?! נעשה נס ! :) ". " צמצמי את מאכלייך וכך ישובו עצמותייך" "הצחקת אותי ואין לי חשק לצחוק" "צמצמי את מאכלייך וכך ישובו עצמותייך" "עושה לנו טרינג טראנג" "חבר'ה אולי אני הולך, אז אני טוחן את השתייה שלכם בקצב מהיר" "איזה חום, אפילו המצת כואב לה הלב תראה איך היא נראית אדמדמה" "גבר נכנס למטבח , האישה תברח" "בו'אנה מה נסגר איתך אתה? מה אתה זרוק ברחובות?" "ברגע שאתה יודע שדברים זמניים אתם יכול לקבל אותם "איזה תענוג המים, זה משחרר לך את כל המוח... המוח שלי תפוס נראה לי" "אתה לא היית אצלי בהורוסקופ" " כתוב בספר ותצא שאסור לישון בשבת "ולא תישן לך בשבת" "מה אני רואה זה מה אני אומר..אני כמו טייפ ריקורדר" "מה שאתה נועל,בסוף הוא מתקלקל" "את יודעת למה המת לא אוהב לקום? מפחד שייקחו לו את המקום" "הקומפיוטר אצלי עושה את זה באיטיות" "אתה חמוד כמו התחת של מחמוד" "השעמום גורם לך לעשות דברים מוזרים" "הדיבור שלהם בהילוך איטי כמו תחנת מאסף" "אני יתפוס אותך יא כלב אני ינעל את אמא שלך" על הצעקות של עינב: "היא, יש לה שופר בפה. כל היום צועקת" "את כריש את, את לא פירנאה, פירנאה זה בקטנה" "עכשיו, הכי הרבה, הכי הרבה זה שלוש וארבעים, ארבעים ושש.. משהו כזה. על פי הנתונים של החזאי, אחרונים שקיבלתי" "אתה לא יכול להיות בריא ואתה תפרן, אתה נהיה חולה מהתפרנות" "לזרום עם החיים, קודם כל תרגיש סבבה.. ואם תגיע להיות עלי בבא, זה בונוס" "כל יום יש מבסע (מבצע) חדש! היום היה מבסע ברגים, אתמול היה מבסע תולעים, מחר אולי יהיה מבסע של איזה דבר..." "ברגים בשמן יש לזה הרבה קומבינות למוח" המשך בהודעה הבאה...

AG המקורי

New member
ריכוז משפטי (פניני) יוסי בובליל... (המשך)

מה אתה לחוץ? תן לקציצות להתבשל בנחת.. גם ככה שבת נכנסת רק ביום ראשון..." (יוסי בובליל לאשר- כשהפך את הקציצות מהר מדי). "מאיפה אתם מביאים את התיאבון הזה? כל הזמן ארוחה באה, ארוחה הולכת" "אם חשבתם שהגעתם לגן של שושנים ,אז עכשיו הגעתם לקוצים" "כולם חברים, אבל אין חבר אמיתי אחד" "אתה רואה שהוא חבר אמיתי, שפתאום נגמר השוקו ואז אתה רואה אם הם נשארים" "וואה וואה איך נגמרה כל הטונה אללק הפירנות האלה כל היום טורפים" "מה שיוצא ולא חוזר בסוף יגמר" " מריח מסריח אחי..( או שהפלצתה?(" " מה את צריכה את כל הגילגולציה הזאת, יפה לך ככה?" " עושה לנו טרינג טראנג" – אתה נייטרלי ומה שאתה עושה לנו זה טרינג טראנג (זורה מלח על הפצעים)". " ארז טל ליוסי: איך אתה חושב שהבת שלך תקבל את זה שאתה נכנס איתה לוילה עכשיו? יוסי: אני מקווה שהיא תקבל את זה פיננסית". יוסי ללאון: "אתה מכיר גבר כמוך אבל שאוהב רק נשים?". " כששי מספר לו שברגיל הוא לא יכול לסיים יום בלי חצי בקבוק ערק עונה לו יוסי: "בו'אנה מה נסגר איתך אתה? מה אתה זרוק ברחובות?" אשר: "בוא בוא כנס לסוכה, יוסי, תצטרף לאושפיזין" יוסי: "מה אושפיזין, מה אנחנו בבית חולים?" "ברגע שאתה יודע שדברים זמניים אתם יכול לקבל אותם". " הסבלנות פירותיה מרים". (אבל הוא לא יודע להסביר למה). "השעמום גורם לך לעשות דברים מוזרים".. למשל אני לא עושה פה כלום, כלום כלו, כלום, כלום, כלום... ככה מלאאא כלום ומהר" יוסי לאיתי מסביר שכרגע המצב רגוע עד שמישהו יעשה אקשן. "אם לא תדליק זימזומית" מרגיע את עינב.." תרגעי אבל תתעצבני בשקט" אשר ליוסי : אולי זה ארבה?. יוסי: "כן הרבה קראו לו צרצר" " חרקים חרקו לי במח" וואנסה אומרת לשי שאיתי לא מרגיש בנוח לשבת לידו, אז שי שואל אחד אחד אם נוח להם לשבת איתו וכשהוא מגיע ליוסי אז יוסי אומר "האמת, לי לא נוח לשבת עם כולכם..."!! אבל יש לי ברירה? אז אני זורם... יוסי: "האח הגדול ביקש להראות את התחתית של הסיר מהבישולים של עינב כדי שהצופים יראו , אז אמרתי לו שיכנסו ל www נקודה עייני איתי. ויראו שם מתכונים." יוסי לצבר: "תעשו לחיים כי מחר בשעה כזו עלול להשתנות הלחיים..." יוסי לאיתי שנאבק לקלף תפוחי אדמה.: מאז שהמציאו את הקולפן, התפו"א פיתחו חסינות כנגדם". "מה שטוב תישמע, מה שלא טוב - תעיף אותו אחורה לקיר" יוסי על חזני הגרוש : "עוד פעם יד שנייה היא מביאה לנו.." יוסי לעינב: "אני לא מבין למה פתאום את שקטה, מופנמת, אגרסיבית..." (??מה??!!?) "התחיל להיות כאן מונוטוני. ממ.. מה זה מונוטוני?" "כמה שחיפשנו את המצת שלך יכולנו כבר למצוא את הילדה ההיא" (על רוז, והמצת של ונסייה) "איך דבר כזה גדול מפחד מדבר כזה קטן?" (על עינב שמפחדת מהדבורה) יוסי לליאון ערום המתכסה במגבת::של ידיך מעל המגבת" "בחיאת צבר, תחשוב על זה קצת בהגיון, אתה... יש לך זמן לחשוב".. "זה קפה שמחייב סיגריה. בלי סיגריה בקפה הזה זה כמו: קח בחורה ואל תיגע בה" "אם הלחם הזה לא יימרח בחמאה, זה אומר שהוא ישעמם לי בפה" "אתה לא שם ליקס גליפס וקליקס בליפס וכל הקושקושיאדה, שים את זה, יהיה לך וניל בפה" (הבובליל מנסה לשכנע את ליאון לאכול עוגה) "הם שוכחים שאנחנו עיזים? צריכים ללכת למרעה?" "one, two, three, seven, six, eight" (כן, זה לגמרי אמיתי) "מאחורי כל נערה עומד נער שנהנה" "בתפילת הנעילה שערי שמיים פתוחים את יכולה לבקש מוצרי חשמל" "זה כבר מעל, ומעבר למעבר" רנין: "יוסוף, מה אתה חושב שהשעה עכשיו". יוסי: "בטח 8:30, מקסימום 8:60" "זה אבשלום קור- הוא מייצר לנו מילים" "כוח המשיכה לעננים הוא כלפי מעלה, לא?" "אתם יודעים למה מגדל פיזה לא נופל? בגלל הכוח הצנטריפוגלי!" "אני לא מבין למה אומרים שלא נהיה לא לראש ולא לזנב. אז מה נהיה? באמצע?" "כמה אפסים יש לארבע הדקות האלו, איזה מספר ארוך.. אם תוריד את האפס הקדמית, הכל משתנה" "ישנת כמו תינוק וקמת כמו שמוק" "אם את ערה- סימן שאת לא ישנה" "בשביל מה את הולכת לישון- בכל מקרה את מתעוררת" על שפרה: על מי היא עובדת ? אני אהבתי אותה כאן בהתחלה יותר מכל הבחורות , אבל היא התחילה עם הדיסקרטיות שלה, עם הדיבורים, מושכת את הדיבור שלה כמו מסטיק, אין טעם ואין ריח..." "חמודים- זה על ילדים קטנים. נחמדים- זה לאנשים מבוגרים" לעינב: "תכניסי את הפלסטיקים שלך פנימה" "אל תדאג לפעמים אתה מתחת למים אבל תמיד תבוא יונה תביא לך מהשמיים" "למה אנחנו צריכים להתרחץ כל יום מה אנחנו בחורה שיש לה זבל כימי?" שפרה רוצה לסיים את השיחה עם יוסי : "נדבר אח"כ תתקשר" יוסי: "טוב אז תחזרי אלי, טוב?" הפירוש החדש לסדין וציפה של יוסי: "סדין וסדינה" כולם מוזמנים להוסיף....

My Little Fairy

New member
חח הוא יכול להיות גורו.

יקים את תורת הבוביליזם ויסחוף אחריו כתות של סוגדים.

leelach

New member
יוסי מצחיק מאוד, מי שחושב שלא- פשוט אין לו

חוש הומור- הורג אותי מאיפה הוא מביא את היציאות שלו

beep beep

New member
כל הכותבים של "הגשש החיוור" לא הספיקו

בעשרות שנים מה שיוסי הספיק בשישים יום. ענקקק!

קפרי

New member
סליחה... היציאות שלו מכל המבוגרים שלא

יודעים לדבר עברית תקנית ומנסים לזרום, כמו אמא שלי למשל שתהיה בריאה? (כן, היא בת 70 והיא בדיוק ככה מדברת רק שלא כדי להציג מול מצלמות כי היא מודעת לזה שזה מגרעת).

למעלה