עדכוני צהריים - יום 55, ה27.10

קפרי

New member
כתבה של שקרנית טיפשה. לגברת הכותבת

יש תסביך עדתי שלא קשור למוצאה הלא אשכנזי, מבלבלת את השכל בקילו ולא יכולה להודות שיוסי וביתו איכזבו בגדול, כמה עיוורת היא שלא הבינה שעינב מתנהגת כמו ילדה מפונקת חמדנית שיורה לכל עבר בלי אבחנה וכמה יוסי לא מצחיק וההתנהגות שלו לרוב לא מתאימה לגילו (דווקא לאחרונה אהבתי יותר) והמצדדים בהם אספסוף ברובם עובדה-קראו את התגובות המתלהמות בפורום ותבינו.

24שעות1

New member
תרגיעי -אני מכירה מלא פרידמנים תימנים פרסים ו

פרידמן זה טיפוס נחנח פרידמן ביטוי למי שמדבר גבוהה גבוהה פרידמן זה מי שחושב שכולם טיפשים סביבו והוא האדם הנאור היחידי כך שפרידמן זה לא ביטוי לעדה דת מגזר וכו' בכל העדות יש פרידמנים המתיימרים לדעת הכל ושחצנים ללא הומור

קפרי

New member
לכתוב מה זה צ'חצ'ח וברברים גם אם כמה חברים

כאן יעלבו? את לא רוצה לדעת, לא כדאי אז תפסיקי לייפות ולייפיף. את יודעת מה זה אשכנזים ומה זה ספרדים, יודעת מה זה צ'חצ'ח וברברי ומתלהם ומנומס ואינטלקטואל ומוכשר ותרבותי וגם יודעת שזה הדבר הכי טוב, יודעת שאסור להגיד את זה כי זה כמו להגיד וסליחה "מרוקאי סכין" או "פרסי קמצן" וכו'. אסור בתכלית האיסור לשייך ואת יודעת אבל מצב ההכחשה שלך במצב לא טוב. אגב,מה רע להיות סנוב אם אתה לא מזיק? ומאין לכם שהבן אדם לא מתנהג כך ביום יום ומי אמר שהאשכנזים פחות או יותר טובים?

Yaki J

New member
ואני מכיר פרידמן אחד שכל היום

שומע מוזיקה מזרחית, והוא הכי לא פרידמן בעולם (זה רק השם משפחה שלו).

../images/Emo124.gif הסבר קטן: כשעינב אומרת "פרידמנים"

היא מתכוונת לחנונים ככה היא אמרה לאיתי כששאל אותה אתמול בערב: "למה את מתכוונת כשאת אומרת 'פרידמן'"? והיא השיבה: "לחנון". היא אפילו אמרה לאבא שלה שההפקה הכניסה לבית ערביה (רנין) שהיא עצמה פרידמנית אז תגידו שהיא גם חושבת שהערבים מוצאם מאירופה? נו באמת... כן, היא הוציאה את השד העדתי- וטוב שכך, כ הוא קיים ואין מה להסתיר את אותו עוד.... אבל לומר שבכל פעם שהיא אומרת פרידמן היא גזענית כי היא מייחסת את הכינוי לאשכנזים זה כבר לא נכון, בהתחשב בכך שאתמול היא הבהירה את הנקודה. אני בעדה- מבחינתי שתיקח את המיליון עכשיו ונסגור ת'בסטה

redflower1

New member
נראה לי שלרנין יש הפרעת אכילה

היא בקושי אוכלת ועכשיו היא אומרת שלא נוח לה עם הגוף שלה והיא לא שמה טרנינג כי היא מרגישה לא נוח עם הגוף. משהו בבחורה הזו לא בסדר

redflower1

New member
כן אני יודעת שהיא דיברה על זה שהיתה בולמית

אבל נראה שהיא לא ממש החלימה

ShukyD

New member
היא אף פעם לא הפסיקה להיות

היא עוד בתוכנית לוקחת משלשלים וכו'

eveligne406

New member
את טועה ומטעה

לא יודעת מה עם רנין, אך ונסה מעולם לא הייתה בולמית. היא הייתה אנורקסית, היא הסבירה שבאיזשהו שלב בחיים שלה היא פשוט התחילה לרדת במשקל ולא התייחסה לזה עד שזה התחיל להשפיע על התפקוד שלה, ואז היא התחילה טיפול עם כדורים.

leelach

New member
היא גם אמרה ליוסי שהיא לא חושבת שהיא שמנה אלא

שהיא מלאה
וזה בתגובה ליוסי שהוא אמר לה שאם היא חושבת שהיא שמנה יש לה דפקה במוח
ממש מסכנה הבחורה נראית כמו צל של עצמה, העצמות של בית החזה יוצאות לה החוצה-

למעלה