עדכוני צהריים מהבית 7.10

רק אני שמתי לב מהשבוע השני שמתפתח משהו בין שי

ללאון? ועכשיו זה ממש נראה לעין...במיוחד אחרי אתמול...

ShukyD

New member
../images/Emo41.gif עדכוני צהריים מהבית 7.10 ../images/Emo41.gif

אפרופו עידכונים...

אתמול ונסה עיסתה לצבר את הגב, וראיתי איך שיפרה כואבת...מסכנה לא פלא שלא יכלה לישון עד היום בבוקר... עכשיו צבר חופר, ורנין רוצה זריקה בגב.... הכאבי גב האלה ממש מדבקים שם...

ShukyD

New member
מה הקטע של הזריקות והגב

כולם מזדקנים שם? רבאק אתם עוד לא בני 30.. מה נסגר עם הבית המוזר הזה?

krokodilla

New member
../images/Emo9.gifמה שבאמת קרה באח הגדול ולא ראיתם...../images/Emo9.gif

שלום קהילה יקרה... השבוע קרו כמה דברים מאוווד מענינים- למי שלא ראה את הפרק האחרון מיד אביא תקציר, בשורה התחתונה עינב בובליל מאוווד התעצבנה על זה שחשפו את ההצבעה שלה (היא ואשר תיאמו הצבעה, ההפקה עלתה על זה והענישה אותם- מועמדות להדחה) חוץ מזה אוטוטו ההגרלה האחרונה של הכניסה לוילה של מי עדן, אז כל מי שעוד רוצה לנסות את מזלו עם הקודים על הבקבוקים זה הזמן(תחזיקו לי אצבעות!!!) יכולים ללמוד עוד על הכניסה לוילה פה- http://www.keshet-tv.com/bigbrother/eden.aspx ולכל מי שפספס את הפרק האחרון- קצת ארוך אבל סיכום ממצה מNRG: הנה התקציר: את הפיג'מות המסוקסות החליפו השבוע כותנות משוגעים וירטואליות. חיזורה הגורלי אך החסוד של הבובלילית אחרי החזן האומלל מבית הכנסת, ויכוחי הדת של אשר ושפרה והמקלחת המשותפת של איתי וונסה. האח הגדול רואה הכל... השבוע החמישי הסתיים לו, ולפתע, ממש כמו בכל תוכנית ריאליטי בה כלואים אנשים יחדיו, הגיעו העניינים לנקודת רתיחה. הרומן בין ונסה לאיתי עלה שלב והפך לסרט מקלחות נועז, סוג של "חיזור גורלי", המתיחות בין אשר לבין שפרה בענייני דת, ויכוחים שלא היו מביישים את יוצאי פופוליטיקה או "דברים טובים בשבע" ובעיקר ההתאהבות המטורפת של הבובלילית בחזן המסוקס מבית הכנסת לצד המתיחות בין אבא-בובליל ובתו שמפדחת אותו על ימין ועל שמאל, כל אלו הפיגו את ענני השיעמום מעל לווילה. אם בשבוע שעבר קיבלנו את הגנון של שמעון, השבוע היה מדובר בבית משוגעים אחד גדול, אולי בגלל רוח החג, אולי בגלל החרמנות הגואה, אולי בגלל מעבר העונות ואולי בגלל שעדיף לדבר עם הפקאנים מאשר עוד שיחה עם איתי או צבר.

yshy

New member
בואו נעזור לאשר לראות את אשתו במהרה

אשר ,אתה חייב לחזור הביתה , זקוקים לך בבית ...

אבירן200

New member
יייייייייייייייששששששששששששששששששששש השלישיה

נישארההה, כל מי שאמר ההפך קיבל בראש!! תאכלו את הלב! השלישיה האהובבבבבבבה והכי אמיתית בבית לא כמו כל האשכנזונים הצבוועים נישארהההההה :) ואני איתם לאורך כל הדרך!!

eli7r

New member
רנין סובלת מכאבי גב ממקודם

מהריקוד שהם עשו צבר בטח "מחוסר שכיבה במיטה", סתם אבל לא נראה לי שכאב הם סתם כל היום עושים שם אחד לשני מסאזים

כואב להם הגב מהמאסז'ים שהם עושים אחד לשני!!

כל אחד שם משחק אותה מורנו, ודופקים אחד לשני את השרירים..

אפשר לחשוב היא עולה לשחק 90 דקות

מאיפה היא הגיעה למסקנה שהיא יכולה לקבל זריקה?

ShukyD

New member
מאותו מקום שהיא יכולה לקבל משלשלים

"בהמלצת רופא בגלל עצירויות" כן.. 3 ביחד

מי הרופא שנותן לדף A4

שלושה כדורים משלשלים? מי הגולם קונה את הסיפור של העצירות? פעם היא אומרת שהיא לא אכלה יומיים ופעם יש לה עצירות מעניין מאוד

ShukyD

New member
זה לא עצירות, זה וואקום

מעיים ריקים לגמרי היא לא אוכלת כלום מה יצא לה משם? סוכריות טופי? היא רזה בצורה חולנית, שתשמין קצת גם פחות יכאב לה הגב זריקה עלק, מחט של תפירה תוקעים לה בגב יוצא לה מהבטן

זה מה שאני אומרת

שכנראה יש לה בעיה כי לא נראה לי שרופא עם שיקול דעת סביר ייתן שלושה משלשלים לסרדין אולי אחד אבל שלושה במכה? קשה לי להאמין דמיינתי את הטופי...הזדעזעתי קשות

ShukyD

New member
מצטער על הטופי, אבל הייתי חייב לעשות את זה

כדי להקרע מצחוק. וברור שיש לה בעיה כבר היה לנו על זה דיון מעמיק אבל זה מטורף כי מה הקטע לקחת משלשלים כשאת לא אוכלת כלום? בקטע של "האוויר הזה דחוס אני צריכה לדלל אותו קצת" ? כאילו מה?

אולי היא חושבת שהאוכל יעבור

אליה בדיפוזיה או שהיא שכחה שהיא לא אכלה...סוג של אנורקסית סנילית מקיאה ושוכחת לאכול

ShukyD

New member
נראה לי היא פשוט חיה באגדה

היא בולעת כדור ואז אומרת אוי אני כזאת שמנה בלעתי עכשיו כדור ולוקחת עוד כדור כדי לשלשל את הראשון ואז שוב הבינה שבלעה עוד כדור לוקחת עוד אחד כדי לשלשל את השני ורק אז מבינה שכל מה שהולך לצאת זה הכדורים ועוד כמה מיצי מעיים ודברים שכנראה אמורים להשאר בפנים.

למעלה