עדכוני צהריים מהבית 7.10

מחשבות של אנורקסית טיפוסית

ובטח מכאן נובעות כל הדרמות שהיא עושה כי מעבר לזה שאנורקסיה היא מחלה פיזית, היא גם מחלה נפשית.. בעעע מיצי מעיים...מסכן מי שנכנס אחריה לשירותים בכלל נראה לי באסה להכנס שם לשירותים..16 איש על אסלה אחת

../images/Emo4.gifאיכס כבר עם הדיונים עליה, היא בנאדם חולה

צריכה להיות במחלקת 69 הפרעות אכילה בתל השומר , ולא בטלויזיה..... (ו - כן. לקיחת משלשלים בצורה מוגזמת זו בהחלט הפרעת אכילה. היו איתי בתל השומר בנות שכל ההפרעה שלהן הייתה לקיחת משלשלים. בלי קשר אפילו לאכילה שלהן). חוץ מזה , מה זה בעבר היא הייתה אנורקטית? תגידו לי , היא נראית לכם היום במשקל תקין? לא. היא לוקחת משלשלים? כן. היא אוכלת כמו שהיא אמורה לאכול? לא. =>מכאן נובע , היא עדיין אנורקטית.

sarit115

New member
לא נראה לי לעצירות

סתם תירוץ..היא אמרה שבעבר הייתה אנורקסית..לפעמים אפילו שיוצאים ממחלה כזו עדיין יש את מושג של "הפחד להשמין" לכן כדורים אלו הן לתת לה להוריד כמה שיותר "נוזלים" מהגוף...זה לא בהכרח אומר שצריך אוכל בקיבה.. ונכון שאין שום רופא בעולם שיתן 3 כדורים משלשלים במכה אחד..אין מצב כי גם ככה מזהירים הרופאים על סכנת הכדורים...אז תבינו אתם

ונסה וליאון הורגים אותי!!!!!!!!!

אין אין ונסה וליאון מתנשקים בבריכה רק בצחוק אבל הם כאלה מצחיקים כפרה על ונסה! אני הולכת איתה לאורך הדרך ובגלל זה לא ממש מעניין אותי מי עף היום העיקר שליאון וונסה נישארים. הם הורגים

ושי פשוט בבון

אין לי מילים אחרות לתאר את הבן אדם הזה בחיים שלי לאות איתו מישהו שמת על עצמו בצורה כזו,ועכשיו הוא חופר לאיתי בראש ובטוח שכולם מתים עליו , הלוואי שיהיה כבר מועמד להדחה מול יוסי ויראה כמה שהוא לא גבר.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo2.gif

איתי לא ראה את זה נכון? ונסה הזאת כ"כ חרמנית! שישלחו אותה אליי אחרי התוכנית.

Fairywitch

New member
וואו, ונסה הזאת../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif

היא מנשקת וכמעט אונסת כל גבר עם אבר, זה כבר ממש פאתטי ודוחה
"רק ל-10 שניות, בבקשה כנס איתי לאמבטיה רק לכמה שניות..." כמה מושפלת, מה זה?! איכס.

שי וליאון?

נראו אותמול קרובים מתמיד.. עם איך שליאון הסתכל על שי אתמול פשוט חבל על הזמן..אני חושבת שהוא קיפץ מצבר אליו. ליאון נראה אחד שמתאהב או נדלק בקלות ושי עשה טעות אתמול שהוא זורם איתו יותר מדי ואולי גורם לו לפרש דברים לא נכון...

למעלה