עדכוני צהריים מהבית 7.10

כבר אין לי חשק לראות את התוכנית מאז יום ראשון

רואה 2 דקות מעבירה ערוץ ההרגשה שהתוכנית נהרסה נשארה גם אותכם זה משעמם? לא מצליחה להתחבר אולי כי זה כבר יותר מדי לראות את זה..24 שעות ביממה שלא לדבר שאין שום אקשן והכל כל כך רגיל.. וכמובן מה שעשו לעינב ואשר - היה ממש מגעיל קיצר אני היחידה שכבר לא מתחברת ומשתעממת מהר?

JasPoint

New member
גם אצלי ירד המינון בצורה דרסטית

ההרגשה שזה משחק מכור, אז למה לטרוח לראות?

יNOT

New member
../images/Emo9.gif דווקא מאז יום ראשון התוכנית השתפרה....

ואולי זה פשוט תלוי בשעות שבה צופים...
אני אתמול לקראת שבאתי לכבות את הטלוויזיה , יצא לי לראות קצת מ"האחות הקטנה" בערוץ "ביפ" , בתור אחד שהחליט להסתפק רק בשידורים המרכזיים אני יכול להגיד לך שזה אחלה תוכנית
קרעו אותי מצחוק, הם יורדים שם על כולם בלי אבחנה... וגם מכייון שאני לא רואה את השידור הלייב ,מקבל קצת תוספת מידע שחסרה למי שצופה רק בשידור המרכזי.
אז אמרתי אם כבר אז כבר, הם בטח כבר ישנים כל הווילה המשעממת הזו
,אז החלפתי ערוץ רק בשביל רגע, וגיליתי שבשעה 3:30 עד 4:00 בבוקר הווילה שוקקת חיים , ועוד איזה חיים
שי מתגלה בכל מערומיו , זומם תככים , עובר בין כל אחד מהדיירים ושוטף להם את המוח.
שיפרה חצי טלפאטית , אומרת שבטח שומאים אותה בחוץ , בגלל שהיא לא מכבדת את אשר , ושחצי מהארץ הם שומרי מסורת ,והייתה כמעט על סף שבירה, במיוחד לקראת יום כיפור בו היא רוצה לחיות כמו שהיא רוצה בבית ולא כמו שאשר רוצה, מאמינה שאר שונא את עצם קיומה לא משנה כנה נחמדה היא תנסה להיות אליו...הייתה על סף וויתור (ולא נראה שהיא עושה דווקא, הייתה חצי דומעת? האם גם היא שחקנית?! )
במבט נוסף , שי הוא גם על תקן חצי פסיכולוג בווילה , התפקיד שלו לגרום לכולם להרגיש טוב עם עצמם, מספיק בשביל שלא יעזבו, ומספיק בשביל שלא יעלו אותו להדחה
רנין הייתה גם ברקע, בעיקר עם מיקרופון חלש, שבקושי שמעו אותה מוציאה מילה, נראית כמו מתאמצת לצרוח (אבל המילים לא יוצאות
) זה דיי הכל , אני הלכתי לישון והם שם השלושה נשארו עוד לחפור בסוגיית אשר , האוכל המחומם...ואלוהים יודע מה עוד....

HolyBitch

New member
כן התוכנית השתפרה....

כל פעם שאני צופה שיפרה אוכלת,אוכלת ואוכלת.... מה נסגר...כמה היא יכולה לדחוס לעצמה?

sarit115

New member
ואוכלת ואוכלת ואוכלת

בלי סוף עם ידיים ...מגעיל איך טובלת את אצבעותיה בכל מה שהיא רואה ואפילו לא שוטפת לפני שהיא עושה כל דבר אחר

ענת 82

New member
קלטנו שאת/ה יחצ"ן של התוכנית בפורום...

גם להישרדות היה יחצ"ן כזה שסינגר על כל התבטאות של אנשי הפורום נגד ההפקה או התוכנית. יותר מידי סינגור על התוכנית- שקוף, הרי את/ה כנראה לא חסר פניות.

יNOT

New member
גדולה את ../images/Emo9.gif חשפת אותי ../images/Emo6.gif

אני רק מגיב למה שאני רואה, והתוכנית לא ממש ...עושה לי את זה.... אני לא רוצה לפתוח שוב באותו דיון על הכישלון של ההפקה, אבל היות ואני זה שתמיד מתחיל את הנושא , עד כדי כך שזה מגיע לשלב שגולשים מהפורום מתלוננים עליי שאני הורס להם את האשליות.
ואני מקבל יחס מיוחד ממנהל הפורום, שאני לא מאחל לאף אחד....אחרי כל זה את חושבת שאני יחצ"ן?!
ברוכה הבאה ל
יש פה יותר מאשר רק
ו
, יש פה גם אנשים שמגיבים לסיטואציות שונות , ולמרות הכל לא ממהרים לפסול....לפחות לא לא בצורה חד משמעית. אבל כן, התוכנית עד עתה איכזבה...
ד"א אם אין פורום הבדיחה היומית, את יכולה להתחיל אחד

נועה21

New member
יש הרגשה שמרמים אותנו. לכן העצבים

איפה ההפקה כששי מתאם הצבעות. איפה???

שי מחמם את המנדראאאג' והפעם על השיפוד איתי

שי: הפעם ממש לא איכפת לי מי מהרביעיה ילך... אין מה להשוות אותם אלי אליך שיפרה צבר... (יממה אחרי שהתמנדרג' עם יוסי ואשר על כולם....) איתי: דוגרי (במבט של: שי אפשר להיות חבר שלך? אני נורא נורא רוצה להיות חבר שלך)

דורוN

New member
גם אני כבר לא רואה הרבה מאז יום ראשון

יצא החשק. חשבתי שסוף סוף יש ריאליטי בלי התערבות בוטה של ההפקה. לדעתי הכל בגלל שבוע שעבר, ששמו את כולם על הגריל. בשבוע הזה ההפקה יכלה לראות את מי הכי אוהבים ואת מי פחות. הידע הזה הוא כוח עצום. לדוגמא, הם ראו בהצבעות שקרן מקבלת יותר קולות משיפרה,אז אם הם רוצים לשמור על שיפרה, כי היא ביחד עם אשר יוצרים אקשן, הם לא ישימו את קרן ושיפרה באותה הדחה אלא יכניסו להדחה אנשים שיוכלו לגבור על קרן. וזה בדיוק מה שהם עשו. הם רצו את קרן בחוץ והיום הם יקבלו את זה.

24 שעות 1

New member
חזקו את קרן ומהר -הצביעו 1

מי שלא רוצה לשחק ליידי ההפקה המגעילה והמכורה הצביעו קרן 1

nana banana XD

New member
גמאני חושבת..! ../images/Emo4.gif

הכל כל כך רגיל, ללא שום עיניין.. פשוט משעמם..! אם פעם הייתי רואה בכל שנייה שאני נמצאת בבית- היום אני רואה אולי שעה ביום ואת התוכניות המרוכזות.. וגם זה בקושי.. רק אם אין משהו אחר לראות.. אולי זה בגלל שאני מרגישה שהכל מכור?! אולי זה בגלל שזה כבר נמאס? לא יודעת
בכל אופן, אני מקווה שיקרה משהו שיערער את הוילה, קצת אקשן..

כן...אבל גם לפני זה היה משעמם

כבר אין משימות (וגם כשיש שוכחים מהן, ע"ע משימת בשר) כל הזמן הם ישנים ובאמת כמו שכבר אמרו- זה נראה דיי מכור... כבר עדיף לשחק בווי

מיכל70123

New member
אשר טעה הלכתית לגבי הבישול בשבת!

אחרי בדיקה בקיצור שולחן ערוך (ספר הלכות) מתברר שמותר לאכול אוכל שבושל ע"י יהודי בשבת מיד כשיוצאת שבת. ככה ששפרה וצבר בכלל לא דפקו אותו. מותר לו לאכול את זה. קיצור שולחן ערוך פרק ע"ט, סעיף א: "ישראל שבישל בשבת במזיד (בכוונה), למוצאי שבת יאכל לאחרים". בקיצר, לא מספיק שהוא הסית את כולם נגדם, מתברר עכשיו שהוא גם טועה. וחבל שהם לא מוכיחים לו את זה (או לפחות לצופים בבית..).

אריאל5

New member
אתה מצטט חלקי הלכות האמת ההלכתית והיא ברורה

שאסור לאכול מכלים שבישלו בהם בשבת.

למעלה