../images/Emo9.gif דווקא מאז יום ראשון התוכנית השתפרה....
ואולי זה פשוט תלוי בשעות שבה צופים...
אני אתמול לקראת שבאתי לכבות את הטלוויזיה , יצא לי לראות קצת מ"האחות הקטנה" בערוץ "ביפ" , בתור אחד שהחליט להסתפק רק בשידורים המרכזיים אני יכול להגיד לך שזה אחלה תוכנית
קרעו אותי מצחוק, הם יורדים שם על כולם בלי אבחנה... וגם מכייון שאני לא רואה את השידור הלייב ,מקבל קצת תוספת מידע שחסרה למי שצופה רק בשידור המרכזי.
אז אמרתי אם כבר אז כבר, הם בטח כבר ישנים כל הווילה המשעממת הזו
,אז החלפתי ערוץ רק בשביל רגע, וגיליתי שבשעה 3:30 עד 4:00 בבוקר הווילה שוקקת חיים , ועוד איזה חיים
שי מתגלה בכל מערומיו , זומם תככים , עובר בין כל אחד מהדיירים ושוטף להם את המוח.
שיפרה חצי טלפאטית , אומרת שבטח שומאים אותה בחוץ , בגלל שהיא לא מכבדת את אשר , ושחצי מהארץ הם שומרי מסורת ,והייתה כמעט על סף שבירה, במיוחד לקראת יום כיפור בו היא רוצה לחיות כמו שהיא רוצה בבית ולא כמו שאשר רוצה, מאמינה שאר שונא את עצם קיומה לא משנה כנה נחמדה היא תנסה להיות אליו...הייתה על סף וויתור (ולא נראה שהיא עושה דווקא, הייתה חצי דומעת? האם גם היא שחקנית?! )
במבט נוסף , שי הוא גם על תקן חצי פסיכולוג בווילה , התפקיד שלו לגרום לכולם להרגיש טוב עם עצמם, מספיק בשביל שלא יעזבו, ומספיק בשביל שלא יעלו אותו להדחה
רנין הייתה גם ברקע, בעיקר עם מיקרופון חלש, שבקושי שמעו אותה מוציאה מילה, נראית כמו מתאמצת לצרוח (אבל המילים לא יוצאות
) זה דיי הכל , אני הלכתי לישון והם שם השלושה נשארו עוד לחפור בסוגיית אשר , האוכל המחומם...ואלוהים יודע מה עוד....