עדכוני צהריים/ערב - יום 56, ה-26.10

SnowKing

New member
ושוב - ההפקה החובבנית משקרת ועושה שטויות.

למה שלא כולם ייחשפו אליהם? זה ממש אידיוטי לשמור את זה עד יום שלישי.

rinatt1

New member
איזה תותח יוסי- הוא אומר" שיביאו 4 חדשים "

הוא אומר שיביאו 2 שיהיה זוגי ואז הוא אומר שיביאו 4 ואז שיהיה הדחות כפולות, והכל בצחוק, חבל שהוא לא יודע כמה הוא צודק.... הוא פשוט ענק, ממש יודע את המהלכים והכל בהומור.

beep beep

New member
הגיע הזמן לחשוף: יוסי הוא ממציא הפורמט

של האח הגדול... וברצינות: האיש הזה מבין בטלוויזיה ובהשפעותיה יותר מהרבה אנשי תקשורת וחוקרי אקדמיה.

יוסי הוא המלך וזה כבר ידוע

אמרו כבר שהאוניברסיטה של החיים יותר חשובה מהאונבירסיטה העברית.. אם תרצו לדעת עוד על יוסי והאח הגדול במן אמת אתם מומנים לקומונה שלי יוסי בכייף

מי מקליט את יוסי עכשיו ? חובה דחוף !!

על שפרה: על מי היא עובדת ? אני אהבתי אותה כאן בהתחלה יותר מכל הבחורות , אבל היא התחילה עם הדיסקרטיות שלה, עם הדיבורים, מושכת את הדיבור שלה כמו מסטיק, אין טעם ואין ריח..." בסגנון חופשי.

droriko

New member
"מושכת את הדיבורים שלה כמו מסטייק"

מי היה מאמין שדווקא זה שמחשיבים אותו כשוטה הכפר, יתאר את שפרה בצורה הכי מדוייקת שיש.

אורלי1210

New member
אוי שיתנו לו כבר סיגריות

לחשוב שגבר בגיל של אבא שלי מבלה את כל היום בלרכל על אנשים שיכולים להיות הילדים שלו.לגמרי הזוי! תגידו מה שתגידו,יש בהם גם דברים טובים אני מודה,אבל הבובלילים מקבלים את תואר הרכלנים הגדולים של המשחק. והאמת?הם גם השחקנים הכי טובים במשחק הזה. יוסי הכניס את שי לכיס הקטן מבחינת חכמת המשחק שלו.99% שהוא בגמר.

ShukyD

New member
אני דווקא הבנתי מזה שהיא לא רואה מספיק

<זאת שנשאלה> כי היא אומרת שיוסי "מבלה את כל היום בלרכל" פעם אחת ראתה אותו מרכל וזה הפך ללבלות את כל היום בדיוק כמו שליאון נשבע שהוא לא הפליץ וזה הפך לשבועה שהוא לא ידיח את עינב

למעלה