עדכוני צהריים/ערב - יום 56, ה-26.10

gralanit

New member
ואת יודעת מה מעצבן?

שעל זה אומרים תומכי ש"צ - תראו אילו שיחות מעמיקות יש להם, על נושאים שברומו של עולם. כשבעצם הם לא מביאים שום נקודת מבט חדשה או בשורה מעניינת, אלא את אותה נקודת מבט נדושה ומוכרת וטחונה עד דק, ועוד מתבלים את זה במשפטים ממאטריקס (מה יותר נדוש מזה?). אבל כאלה יש לנו המון, אנשים שמדברים על נושאים חשובים אבל טחונים, במה הם מיוחדים יותר? לא ברור לי. מילא אם היו מביאים משהו חדש.

קמבילי

New member
אני מודה שהופתעתי שזה ממטריקס

לא זכרתי את זה. הרעיון לא נדוש בעיניי, כי כשאני אומרת שהסכנה הגדולה ביותר לכדור הארץ היא גידול האוכלוסיה אנשים מזדעזעים ממני. אני כבר ממש מפחדת להגיד את זה, לכן מצא חן בעיניי לשמוע את זה מפי צבר. כנראה אני זו שלא מעודכנת. בכל זאת נראה לי שבקונטקסט של בית האח הגדול הם הכי מתוחכמים. זה לא אומר שצבר לא אהבל מכל בחינה אחרת, וזה לא אומר ששפרה לא מכשפה מעצבנת.

GD ROCKS

New member
מאכזב שהחזן לא נכנס..

ובכלל מאכזב שהיום החדשים לא יכנסו לווילה ויכנסו לסוויטה

shy6

New member
בקיצור. יש תחושה שתהיה היום תוכנית מעפנה

חשבתי שתיהיה תוכנית ענקית. גם הדחות וגם כניסת הדיירים החדשים לבית. אבל כפי שזה מסתמן עכשיו לא יהיו הצבעות להדחה והדיירים החדשים יכנסו רק לסוויטה ולא לבית עצמו.

BeN ShaDe

New member
למה לסוויטה? ומתי ייכנסו לבית עצמו?

טוב , כנראה שאתה לא יודע ונחכה פשוט עוד חצי שעה - שעה.

N o a m V

New member
משום מה לא ניראה לי הגיוני

4 אנשים בסוויטה ועוד עד יום שלישי ???? איך אפשר להיות שם 3 ימים בחדר מטר על מטר ??? מאיפה אוכל ???

shlomitgueta

New member
לעינב יש תוספות בשיער, עכשיו ברורה לי התמונה

הראשית שההפקה בחרה לה עם שיער קצר

beep beep

New member
מיום ליום דברי יוסי אליה מובנים יותר ויותר...

"אחרי כל מה שהשקעתי בך את הולכת? ... חחחח! הצחקת אותי! ... ולא בא לי לצחוק"

היי כולם...תגידו לכולם אתר האח הגדול לא נכנס

שמעתי שהוא קרס אחרי התוכנית היום ..נו שובבבבבבבבבב הם חובבנים נמאסו כבר ערוץ 2 ...וזה אמור להיות 24/7 שקרנים מאוסים ........

למעלה