עדכוני צהריים/ערב יום 65 ה-04/11

האח85

New member
יוסי תותח הוא קלט שרנין מצביעה נגדם

ועינב אומרת לו שלא נראה לה...

droriko

New member
הוא עבר הרגע על חוקי הבית

הבן אדם אמר במפורשות שמישהי מדיירי הבית הצביעה נגדו, זה אסור בתכלית האיסור . הקטע שאין לו מספיק בושה בשביל רק לרמוז, הוא פשוט פרס את כל הקלפים על השולחן . כנראה הוא עד כדי כך בטוח בעצמו ובהישארות שלו בבית.

nuno12

New member
צודק - היו רק עוד 500 הפרות כאלו

מה שצבר ושפרה יחד עם רענין וליאון עושים כל היום זה אסטרטגיות - אז מצאת משפט של יוסי - באמת

droriko

New member
אין יל בעיה שיעבור על החוק

שידבר על הצבעות, שידבר על הדחות קרובות , שיכנס לדמות הסכיזופרנית של הרקולס ויתחיל לרצוח אנשים שמאיימים עליו , שיעבור על איזה חוק שבא לו. מה שמפריע לי אלה המעריצים השוטים שלו בפורום , שכל נוד שהוא תוקע הם מהללים ואומרים שזה גאוני . כאילו רבאק בן אדם עובר על חוק ואתם קוראים לזה גאונות?! איך אתם מצפים שאנשים אינטיליגנטים מהפורום יקחו אותכם ברצינות אחרי דבר כזה?

bobich1

New member
האשמה היאלא ביוסי

אלא בהפקה שמעלמים על הפרות על ימין ועל שמאל ורק כשבא להם הם שמים לב היו בהפקה המון המון הפרות חוקים אבל לאח הגדול זה לא משנה ככה שהעובדה ש יסוי או מישהו אחר עבר על חוק כבר לא משנה כי באח הגדול הישראלי החוקים הם רק בשביל הצופים..

rpys

New member
../images/Emo129.gifמידע ממקור אמין!!!

ונסה בסכנה תצביע לה בדחיפות!!! אם ונסה הולכת שבוע הבא אחד מהבובולילים לפחות בהדחה! שימי
שיש מינימום 2 מועמדים התוצאות היו : לאון-3 אנשים נגדו שפרה -4 צבר-4 וונסה -5 זה רק אומר לנו שאם יהיה למשל נגד יוסי 5 אנשים ונגד עינב 4 ונגד אחרים 3 רק יוסי ועינב יעמדו להדחה! עדיף לנו שונסה תשאר כי היא נאמנה לבובלילים. המצב של נסה לא טוב אז בבקשה תצביעו לה

מוחקים פה הודעות נגד שפרע הכל מכור

הבנתי שהכל מכור פה מראש שמתי הודעה על שפרע שהאח הגדול העיר לה.. והיא נמחקה לא יעזור לכם כלום היום או שפרע הרעה או צבר החנון עפים יאללה ביי היתי פה מי שרוצה אותי ימצא אותי בקומונה שלי כל אוהבי בובליל מוזמנים יש קישור בחתימה שלי לקומונה בייייייייייייייייייייייייייייייייי סמסו לוונסה היום.

מצחיק כבר לא תהיה חכם חנוכה...

אם כבר משהו מכור פה, זה לטובת הבובלינים. שכן כל מנהלי הפורום מאוהדי בובליל ואפילו לא מסתירים זאת. כך שאתם האחרונים שיכולים לטעון שהכל מכור פה מראש...

מוחקים פה הודעות נגד שפרע הכל מכור

הבנתי שהכל מכור פה מראש שמתי הודעה על שפרע שהאח הגדול העיר לה.. והיא נמחקה לא יעזור לכם כלום היום או שפרע הרעה או צבר החנון עפים יאללה ביי היתי פה מי שרוצה אותי ימצא אותי בקומונה שלי כל אוהבי בובליל מוזמנים יש קישור בחתימה שלי לקומונה בייייייייייייייייייייייייייייייייי סמסו לוונסה היום.

carmit4

New member
מה הקטע של שיפרה

פיזרה אצל כולם בגדים וכלמיני דברים שלה כדי שאם היא תעזוב הם יחזירו לה אחרי שהתוכנית תסתיים......?

morann7

New member
מנסה לאסוף קולות מהצופים

שיגידו איזה "נחמדה היא" עכשיו היא באה לשבת עם עינב איתי ויוסי ומעשנת איתם מאותה סיבה. לא יכולה לסבול צביעות , עברתי ערוץ.

אובאמה1

New member
יוסי בובליל:

החדשים בסדר עינב: אינה מעצבנת אותי, היא מדברת יותר מדי יוסי: לא, אבל היא גם בסדר עינב: כן, היא רוסיה אשכנזיה אבל יחסית היא בסדר יוסי: איתי גם לא משלנו, הוא הולך איפה שהוא מרגיש שיש כח מעניין מה קורה בפורום אם שפרה היתה אומרת שעינב מרוקאית מזרחית אבל יחסית היא בסדר..

יוסי עינב ושפרה עלו על חגית

הם דיברו ביניהם והסכימו שחגית המטרה שלה היא לייאש אותם והיא משקרת לגבי זה שהתוכנית לא מצליחה בחוץ...

אובאמה1

New member
עינב הפרענקית

דוגמא טובה לגזענות של מזרחים כלפי עצמם. הבחורה צבועה כמו החולצות של יוסי בובליל, חוצפנית, לא יודעת לתת כבוד לאף אחד, אפילו לא לאבא שלה, רכלנית, אגואיסטית וקרה כמו קרח אבל פה בפורום מכנים אותה אמיתית וחמה, איזה אמיתית ואיזה נעליים ? המזרחיים מנציחים את הסטיגמות שהאשכנזים הדביקו להם. עוד מקרה שבו החזות מאפילה על התוכן

boska2

New member
אובאמה-אוסף של שטויות-עינב הכי אמיתית

והיא הסבירה בשיחה עם אבא שלה,כמה קשה כאן בוילה אתה יכול להשתנות כל הזמן,אם בן אדם יצא עליך באותו יום או שקמת לא טוב,ואני אומרת לעצמי מה אני צבועה.עינב היא בחורה רגשנית והי אמיתית,גם אתמול בנוכחות ונסה היא אמרה שונסה מאוד הכעיסה אותה בהתנהגות שלה אל צבר.

אובאמה1

New member
אמיתית כמו הדדים שלה

רכלנית כפייתית, מניפולטיבית בלי טיפת אחריות על התכנים שהיא פולטת עם הדורבן שלה, האקט הכי קרוב למשהו שדומה לחום שהיא הפגינה כלפי לאון היה כשהיא השכיבה אותו לרצפה וסיננה לעברו "אתה לא תדבר אלי ככה, מובן?" פלא שהוא התרחק ממנה ככל שעבר הזמן ומחפש את קרבתה של שפרה האמהית והחמימה? היא רגשנית ?? היסטרית אולי ורק כלפי דברים שפוגעים ישירות בישבן המפוטם שלה בחורה בלי שמץ של מודעות עצמית

למעלה