עד כמה אתם עצמכם

1במיה

New member
המון שוני וקצת דמיון

בעולם ה"אמיתי" אני מאוד פופולארית וחברותית יש לי עמדות בכל נושא (כמעט) ואין לי בעיה לומר את מה שאני מרגישה ולהתווכח על מה שנראה לי לא נכון/לא הוגן... בעולם הוירטואלי אני לא מוצאת את מקומי.. אף פעם לא התחברתי יותר מידי לדברים "לא מוחשיים" (אין לי הגדרה ראויה יותר) אני לא אוהבת את המרחק ולא לדעת מי עומד מולי (אני שונאת מושבעת של טלפונים בדיוק מאותה הסיבה) התחברתי לאינרנט בהתחלה בשביל אינפורמציה לעבודות ומצאתי את פורום הריון ולידה ומשם עברתי (קצת צולע ) לפורום הזה ולפעמים אני גם משתתפת בפורום הורים לתינוקות. הדמיון היחיד הוא שאני תמיד אומרת את האמת אבל לא תמיד יש לי כח להגיב לכל הודעה (ברבה פעמים יש דעות שמנוגדות לשלי ונראות לי שגויות אבל לא בא לי לכתוב עוד תגובה שאני לא יודעת אם מישהו בכלל טורח לקרוא)

שירשור מאלף

בחיים אני דומה ושונה לוירטואלי. יש בי צד שהוא מאוד ביישני ומצד שני לפעמים אני יכולה להיות מאוד תקיפה אני חושבת שהפורום מיתן את שני הדברים. הוא בעיקר מאפשר לי לעשות רפלקציה על הדברים לפני שאני משחררת אותם לחלל העולם(אני תמיד חושבת פעמיים לפני ה-send) בחיים אין לנו את זה, ולפעמים מדברים שטויות...

למעלה