עוד הקפצה

מה האירוע האלטרנטיבי שלכם בסדרה../images/Emo35.gif

בנות מקלאוד 7 - החל מ-24/10, ימים א'-ה' ב-20:15 בערוץ הולמרק (שידור חוזר למחרת ב-17:45) אם הייתם צריכים לשנות אירוע אחד מתוך אירועי הסדרה - מה הוא היה? אנחנו נותנים לכם את ההזדמנות להיות יצירתיים ולזכות בפרסים! לכבוד עלייתה של העונה השביעית של "בנות מקלאוד", תפוז
אנשים וערוץ הולמרק
מזמינים אתכם להציע רעיון לאירוע אלטרנטיבי לאחד האירועים שהתרחשו בסדרה כיד הדמיון הטובה עליכם בפורום בנות מקלאוד בתפוז. שלושת הזוכים היצירתיים והמאושרים ייזכו בטיול זוגי רכיבה זוגית על סוסים מתנת חוות E&D
(הטיול הוא בנוף מטעים וכרמים באזור מועצה אזורית "אלונה" (אזור רמות מנשה)). "בנות מקלאוד" הפכה ללהיט עולמי מאז עלייתה לשידור בשנת 2000. בכל מקום שבו שודרה. בערוץ הולמרק הפכה מיד לחביבת הצופים. הסיפור החל באיחודן מחדש של שתי אחיות חורגות. קלייר מקלאוד לוקחת על עצמה את ניהול חוות הבקר "דרוברס ראן" שבערבות אוסטרליה לאחר מות אביה. טס, אחותה התוססת, מגיעה לשם מהעיר הגדולה בכוונה למכור את חלקה, אך מחליטה להישאר ולסייע בניהול החווה, יחד עם שאר אנשי הצוות, הבנוי על טהרת הנשים. שתי האחיות מתגברות על חילוקי הדעות ביניהן ועל סביבתן הסקסיסטית במטרה לשמר את מורשת אביהן. אט-אט העסק מתחיל גם לשגשג. לאורך השנים, אנשי הצוות התחלפו, אך רוח הסדרה והנופים המדהימים נשארו והמשיכו לרתק מיליוני צופים. מעריצי הסדרה עומדים ליהנות בקרוב מהעונה החדשה של הסדרה האהובה ועטורת הפרסים, הצופנת להם גם כמה הפתעות. עונה 7 נפתחת בחזרתו המפתיעה של מאט, שנפטר סופסוף מזהותו השאולה, ובתאונה קשה המאיימת על חייהן של שתיים מהדמויות המרכזיות: שריפה הפורצת באחד מצריפי הגז. E&D - המרכז לפיתוח אישי וקבוצתי בשילוב סוסים, מציע הזדמנות יוצאת דופן ורבת עוצמה לשפר תקשורת וביצועים אצל פרטים וקבוצות. מודל העבודה הוא בהנחיית מאמן אישי או פסיכולוג ומומחה סוסים. הפעילות היא ללא רכיבה ואינה מחייבת ידע מוקדם ברכיבה או בטיפול בסוסים. מתאים לפרטים, זוגות, משפחות וחברות. בחווה ניתן גם לקבל שיעורי רכיבה ממדריך רכיבה / טיפולית מוסמך אשר מעביר את השיעורים באופן פרטני ובגישה ייחודית ומיוחדת. מתאים לאנשים מגיל 8 עד 80. קדימה - שתפו אותנו
לתקנון התחרות

יא פדלאות , תגיבו../images/Emo3.gif מה אתם לא רוצים לזכות?!

אני למשל הייתי משנה את העזיבה של דייב! ממש היה לי עצוב שהוא עזב. ועוד משהו שהייתי משנה אבל הוא סוג של ספוילר ידוע לא הייתי נותנת לאלכסטיבי לקרות! הייתי משאירה אותם חברים ממש טובים והייתי משדכת את סטיבי למרכוס

פינקס

New member
הייתי מחזירה את קלייר וטס

האיחוד של טס וקלייר הוא הגרעין של הסידרה והיא קצת היתפוררה שהם הלכו ...

קסםkesem

New member
הייתי משנה בסידרה

את המוות של קלייר כמשם הכל רק היתדרדר הייתי מעיפה את מוירה והשטויות שלה כנמאס מהקיצוניות של הרוחות(כשזה היה להיפרד מדמות מסוימת אז אוקיי אבל מאז שמוירה באה זה כבר נהפך להיות מוגזם) הייתי משאירה את טס וניק כטס היא הקלאודית האחרונה(מצד ג'ק) וכניק הוא הראיין האחרון(אלכס רק גדל כאחד אבל אין לו גנים של ראין)והם שני דמויות שהחזיקו את הסידרה לאחר המוות של קלייר(יחד עם אלכס) הייתי מעלימה את אשלי ומרכוס(שניהם לא קשורים ורק מזיקים לסידרה) והייתי מגדלת גם את קלייר וגם את שרלוט עם האימהות שלהם בדרובס ראן כמו שכל מקלאוד אמיתי צרך לגדול וסטיבי לא הייתה מיתחתנת עם אלכס אלה עם ריילי כאלכס וקלייר יהיו יחד וכהיא וריילי נורא דומים באופי ותיהיה להם מערכת יחסים מעניינת וילדים מאוד מעניינים ואת גרייס ואת רייגן הייתי מצרפת למישפחה רק כבנות דודות ולא כמקלאודיות שיבוו כו אחותן פעם אחת וילכו ואולי מידי פעם יבואו להופע אורח אבל בטח שלא הייתי מציבה אותן כדמויות ראשיות בטח שלא את גרייס. וכמובן לא הייתי הורגת את הכלב של קלייר

את החתונה של ניק וטס

טס מבינה שניק הוא רק ידיד ושכן, לא יותר מכך. היא סולחת לדייב אחרי שהוא חוזר, ומוכנה להיות איתו, אחרי שהיא משתכנעת שהוא התגבר על ליאן, והם מנסים, אבל הקשר שלהם עולה על שרטון אחרי כמה פרקים. טס השבורה מתנחמת בזרועות אלכס, כמעט גיסה, ועדיין מחפשת את האהבה האמיתית. ניק, מנסה לחזר אחרי טס, אבל מבין שהיא לא התגברה על מערכת היחסים עם דייב, ומוותר עליה לנצח. שניהם עד העונה השביעית ואפילו השמינית מתנסים בכל מיני סוגים של מערעות יחסים, כל-כך קרובים אחד לשני אבל עדיין כל-כך רחוקים. הייתי משמרת את המתח המיני בינהם יותר זמן ממה שקרה בפועל, ככה היינו זוכים לראות גם את ניק וגם את טס לפחות עוד שני עונות. כי אחרי שהם התחתנו, הסיפור שלהם היה משעמם, הנישואים היו מושלמים והם נאלצו לעזוב.

their marriege weren't perfect

there was the new entrance pf Harry junior, Sally, Nick taking over Drover ecc ecc. yet I would have change this: I would had left Sally in willgoul so the atmosphere would have been tense, and lots of fights and disengagements. Nich who has to fight his place as a husband to Tess, a fther to Harry and a good friend to Sally...and maybe more but, since Tess didn't want to continue with the show and wanted to dedicate herself as a full time mom, nothing of this could had happened.

למה להרוס תיאוריה טובה עם עובדות?

מה זה משנה אם השחקנית כן רצתה או לא רצתה להישאר בתוכנית? אנחנו סתם נותנים דרור למחשבותינו ומשנים את התסריט לפי מה שאנחנו חושבים. והנישואים שלהם כן היו מושלמים, אחרי שפתרו את עניין סאלי ושלחו אותה הרחק. חוץ מזה, אהבתי את הרעיון שלך. גם זאת אפשרות לשינוי

ilasm

New member
יש מלא דברים שהייתי משנה..

מדובר על כל העונות?

כן ,מכל עונות, אבל שינויים מעונה שביעית

תסמנו בבקשה בספוילר,אם עוד לא ראו אותם בארץ.

חדשה כאן ורוצה לנסות

אני הייתי משנה את המוות של קלייר, כל כך לא פייר איך שהיא מתה....הייתי משנה את התסריט בכך שאחרי שטס מניחה את שרלוט על האדמה היא חוזרת כמובן לדלת ומנסה להוציא אותה ואחרי הדקות הלחוצות האלו אלכס מרגיש באינטואיציה שלו שמשהו לא בסדר והוא לוקח את הרכב שלו ומחפש אותן ופתאום מגיח משום מקום וקולט את טס צורחת ומנסה להוציא את קלייר מהרכב העומד על הצוק ואלכס יוצא מהר מהרכב ומוציא את הכבל של הגרר ומצליח להציל אותה בדקה התשעים ממש..... לעומת זאת בעונה הזו הייתי משנה מלא דברים - בעיקר את הפרידה של דייב וקייט, הייתי משנה זאת בכך שקייט אכן חוזרת וחושבת שהיא ודייב פרודים ואז אחרי כמה ימים הוא חוזר כי קולט שהוא לא יכול לחיות בלעדיה והוא נשאר בדרובר'ס ושניהם מתחתנים אבל לא עוזבים , הם נשארים ועובדים יחד ...לפחות שישאירו זוג אחד ולא אחרי שמתחתנים ישר מעזיבים אותם לאפריקה או ארגנטינה!!!!

אני הייתי משנה את העזיבה של טס וניק !

כל כך חבל שהם עזבו! הייתי משאירה אותם שם לעוד כמה זמן <כמה שיותר יותר טוב !>

פגית

New member
אני הייתי משנה

את העזיבה של טס וניק לדעתי משם הדברים כבר נהיו מעצבנים... חשבתי על זה ולמרות שהמוות של קלייר היה טראומטי לכולנו, הוא היה נחוץ כי הדמות לא היתה עוזבת את הבית שלה, אוויר נשימתה בלי למות קודם...אבל אפשר היה לעשות אותו יותר נורמלי..

אני הייתי משנה את..

הפרידה של טס ודייב! הייתי עושה שהם יישארו ביחד (הוא לא היה אומר את השם "ליאן" מתוך שינה). אחרי שקלייר תמות (כי אם היא רוצה לעזוב את הסדרה לא נכריח אותה להשאר בכוח..) טס תרגיש שהיא לא רוצה לחכות עם החתונה ואז כמה זמן אחרי ההלוויה הם יתחתנו!! טס תגיד לניק שהיא רוצה ילד ומיד (כי היא רוצה בת כי קלייר חסרה לה והיא מנסה להשלים את מקומה..) ודייב יגיד לה שהוא רוצה לחכות כי הם רק התחתנו. ואז הם יריבו ואז טס תפלוט שהסיבה שהיא התחתנה איתו מהר כי היא רוצה ילדה שתמלא את מקומה של קלייר בחייה. דייב ייפגע מאד ויסע לעיר. ניק ימצא את טס בוכיה וינחם אותה וידבר איתה ואז טס תבין שתינוקת לא תמלא את החלל שקלייר הותירה. היא מתקשרת לדייב ומבקשת ממנו שיחזור ומתנצלת. הוא אומר לה "אני בדרך, אנחנו צריכים לדבר" ואז הוא יחזור וטס תתנצל ותבכה ודייב יגיד לה שהוא אוהב אותה מאד והוא מקווה שהיא תסלח לו- הוא שכב עם סאלי כשהוא היה בעיר ועכשיו היא בהריון!!!!! טס הפגועה לא תסכים לקבלו בחזרה והיא מגרשת אותו מדרוברס והולכת להתנחם בזרועותיו החסונות של ניק ריאן. טס רוצה להיות עם ניק אבל ניק, שמאד אוהב אותה, אומר לה שהוא לא מוכן כי היא פגועה מאד והוא לא רוצה לעשות משהו שהם ייתחרטו עליו בבוקר. אז טס חוזרת לביתה ובוכה ובוכה ובוכה. אחרי כמה ימים ניק בא אליה לדרוש בשלומה והיא אומרת שמסמכי הגירושין שלה עם דייב חתומים. ואז הם מתנשקים
ובוסף הם יתחתנו כמובן כי כל הסדרה בערך ניק אוהב את טס אז לא נהרוס הכל
THE END

TvFrik

New member
../images/Emo58.gifהשינויים שלי

אני הייתי משנה את האירוע הכי טראומתי בבנות מקלאוד לדעתי - המוות של קלייר התאונה במקום למות קלייר היתה נפגעת קשה (אולי אפילו משותקת), סטיבי היתה נשארת בחווה כדי לעזור לטס להתמודד אם הניהול. יכולה להיות דרמה טובה אם ההתמודדות של קלייר אם הנכות החדשה שגורמת לה לאבד את החושת הערך העצמי שלה וכתוצאה ממנה היא אפילו מנסה להרחיק את אלכס ממנה. אבל אלכס לא מוותר וביחד עם טס וסטיבי מחזירים את קלייר לעצמה כולל האפשרות ללכת שוב. מכייון שקלייר חיה אין צורך בבנות הדודות או טיילור. מכיוון שאלכס עם קלייר סיטיבי תהייה אם ריילי או מרכוס (שניהם יכולים להיות שילובים מעניינים)
מכיוון שאין סיכוי שקלייר תעזוב את דרובס ואלכס את קלייר כך נמנעה גם העזיבה של אלכס (אלכס יכול לעבור לתקופה קצרה לארגינטינה אבל להבין שהוא לא יכול לחיות בלי קלייר).

למעלה