עוד הקפצה

אני הייתי משנה..../images/Emo58.gif

במקום התאונה בסוף עונה 8 בה ריילי יומת וכל הייתר יינצלו. הייתי משנה עוד בעונה 7 ומעלימה את סטיבי-בעדינות, מחזירה אותה לעיר לחיות עם ביתה ובטח שלא תתחן עם אלכס. אתא לכס הייתי משאירה בעונה. את רייגן המעצבנת הייתי מחזירה לעבודה בעיר יחד עם טיילר ולגרייס הייתי עושה תאונה, שיהיה אקשן. אבל הכי הכי חשוב הייתי מחזירה את טס וניקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק טוב...נראה מה יוליד ינואר בעונה 8

יש פה כמה דברים שאני מאוד מסכימה איתם../images/Emo58.gif

בהחלט לא הייתי הורגת את ריילי , ואת אלכס גם הייתי משאירה! אבל לא נשוי לסטיבי

../images/Emo58.gif הסדרה דיי מלחוסית

כל זוג שמתאהב-הבן זוג, מת, נכנס לכלא, מתגלה מושחט או סתם נעלם מהסדרה. טס וניק-העיפו אותם לארגנטינה מוירה ופיל-הוא פשט רגל כיוון שהיה מושחט והם נפרדו. גרייס ו..(לא זוכרת את שמו) נפרדו אוטוטו לפני החתונה כי הוא בגד בה ג'ודי-בהתחלה העלימו אותו אח"כ העלימו את שניהם קייט והוטרינר-העלימו את שניהם אח"כ אותו השאירו באפריקה סטיבי ואלכס- העלימו את אלכס...למרות שהבנתי שהוא יחזור בעונה 8 אני מקווה לא דרך הWEBCAM ועכשיו קייט וריילי-הרגו את ריילי... אוי והוטרינרית החדשה....כזאת פלוצית...

../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif

יש בטאגליינס למעלה בדיוק הודעה כזאת שבה אני תוהה מה עובר על הכותבים של הסדרה מבחינת זוגיות . אשכרה אין שום זוג ששורד . והוט החדשה מעצבנת גם אותי לחלוטין

../images/Emo58.gif

הסדרה התחילה לגסוס כשטס וניק עזבו אותה. אז התחילו להכניס כלמיני שטויות וספורי אלף לילה ולילה, סיפורי רוחות וטככים משפטיים עם אשלי... זוכרת את פרק הסיום של סנדרה, נו לא שטויות?? עד הרגע בו טס עזבה אני חושבת שראיתי את הפרקים עשרות אם לא מאות פעמים (יש לי את הסדרות בDVD) אבל המאוחרות יותר, ממש ממש לא ראיתי יותר מפעם אחת, וגם אז תוך כדי עשיית דברים אחרים. אני ממש מקווה ש8 תשתפר. כי 7 כמעט ולא היה שום דבר מרתק מהוואי החיים בחוה, זה היה יותר בסגנון "שושלת" למרות שאני דיי חוששת, לאור השחקנים שישתתפו או לייתר דיוק, אלו שלא ישתתפו.

../images/Emo58.gif

שמעי יהיו דברים מאוד הזויים בעונה השמינית לדעתי, קודם כל ונתחיל בהכי הזוי וחדש ששמעתי , ג'ודי חוזרת !!!! (ובלי מאט!) וכמובן החזרה הצפויה של בום. וג'זמין מקלאוד הולכת להיות המקלאודית המובילה, כאילו פאק מה חשבתם לעצמכם???

../images/Emo58.gif

לא נכון, את רצינית?? אוףףףף הדבר היחיד שעודד אותי הוא שאלכס חוזר ואם נמשיך את מנהג כותבי הסדרה, אז הוא או סטיבי צריכים להעלם-לכן סטיבי עפה (לפחות ככה אני מקווה). אני יודעת שקייט מתישהו תעזוב כנראה את 8. בינינו, את רואה קשר בין הסדרה עד עונה 6 ואילך? כי אני ממש לא רואה שום קשר לרעיון של בנות מקלאוד. היה כ"כ יפה לחיות איתם את מנהגי החווה. הקשיים הקיומיים, השוביניזם, החברות עם השכנים, והאלטרואיזם. האהבות שנקטעו, כחלק מסיפור חיים אמיתי ולא הזוי. כמו רוחות שמגיעות להעביר מסרים...כל עונה "נולדת" עוד בת מקלאוד יותר פוסטמה ומשעממת מהקודמת... אני חושבת שאני רואה את הסדרה כחלק מאובססיה של 7 שנים, אבל אני ממש לא מחכה בכליון עיניים ליום רביעי לקרוא מה היה באוסטרליה בפרק החדש. חבל שלא מחזירים את טס, סביב דמותה היו כ"כ הרבה אפשרויות ריאליות לדרמות הסידרה, שפשוט חבל. מה דעתך על שמלת הכלולות של סטיבי? כי עשו מזה כ"כ הרבה רעש, שהיא בעצמה שיפצה את העיצוב המקורי, והרבה בחורות בפורום שאלו איפה ניתן לרכוש אותה...השמלה היתה יפה, אבל לא להיסחף... אההה ופרק הצעת הנישואים של אלכס לסטיבי? לא דבילי??? הפרקים שממש ממש אהבתי(פרט לעונה הראשונה)-אלו סביב מותו של ניק, הם היו חזקים! בכלל טס היא שחקנית מעולה, אוסקר הייתי נותת לה.

כמה נכון - גם אני כחלק מאובססיה צופה בסידרה

אין שום דבר שאני יכולה להזדהות איתו בעונה הזו... פעם כל דבר שהיה מסביב לטס היה כל כך מרגש, אהבתה לניק שאמא שלו לא סבלה אותה ורק עשתה לה קשיים, הפרקים שהיא עמדה לצדה של קלייר בהריון שלה , המוות של ניק שהרס אותה ואז הוא חזר בחיים - המשחק היה מדהים.... היום אין שום דבר מעניין בסידרה, כולם משקרים, יש תככים , פתאום צצות משום מקום עוד בנות דודות , איך זה שהמשפחה נהיית גדלה ? ואפילו לאלכס "נולד" אח ואחות? מה הקטע? איך הוא גם משאיר את קילארני למרכוס ואשלי? וניק? לאן נעלם ניק? הוא לא רוצה לבדוק מה שלום החווה של אבא שלו? הרי הוא הבן האמיתי של הארי אז איך העיז לעזוב את האדמה הזו לאנשים זרים (מרכוס ואשלי)? אפילו ריילי לא קשור לחווה הזו....אז מה ניהיה? ועכשיו סטיבי תעזוב ומי תנהל שם את החווה? גרייס שעושה טעויות בלי סוף? רק קייט נשארה הכי נורמאלית וגם זה אולי....

חזרת אותי אחורה בנוסטלגיה יפה

אני הולכת לשים את הדיסקים של הסדרה ולשמוע. ביייי

ilasm

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo122.gif

אני קוראת לי בסבבה, חשבתי שאני כבר יודעת הכל ופתאום אני מגלה שהרגו אות ריילי.. חחחח באסה... לפחות הרגו אותו בלי חולצה?

../images/Emo58.gifאיפה...

הרגו אותו והשאירו טעם מר בפה. בפעם האחרונה שראינו אותו הוא היה מתוק ומאוהב בקייט. הוא חייך אליה עם מבט כלבלבי מאוהב, נתן קריצה קורעתתתתתתתתת לב ושלחו אותו לעולם שכולו טוב
עוד סיבה למה אני שונאת את גרייס המעצבנת-היא הרגה אותו עם היהירות שלה

../images/Emo58.gif

נכון ריילי וקייט פשוט מקסימים ביחד?! אני ממש אהבתי אותם בתור זוג

../images/Emo58.gif

מסכימה, הם זוג מתוק להפליא. למרות שבתחילה לא אהבתי את ריילי, הוא היה כזה "עסוק בשלו" אבל כשהפשירו את הקרירות שלו פשוט אהבתי אותו. יש לך מידע נוסף לגבי 8? כי לי ממש אין מעבר למה שכתבתי וחודשיים זה המוןןןן זמן לחכות.

ortalsob

New member
../images/Emo58.gif

אין אישור וודאי שהוא מת, אך מכיוון שכן יודעים שהפרק האחרון של העונה ה-7 היה הפרק האחרון שלו בסדרה, מניחים שהוא מת בתאונה שהיתה בסוף הפרק.(מי באמת מת נדע רק בעונה הבאה) בנוסף גם יודעים ששגם קייט עוזבת לקראת אמצע העונה.

../images/Emo58.gif

כן, יכול להיות שאת צודקת, היום קראתי שכנראה הוא יופיע בפרקים הראשונים בלבד של עונה 8 (בטח גוסס על מיטת בי"ח. לפי מה שכתוב גם אלכס וקייט יעלמו לקראת האמצע.

ortalsob

New member
../images/Emo58.gif

השחקן ששיחק את אלכס כבר עזב אחרי צילומי החתונה, הוא צילם עוד כמה סצינות שיכניסו אותן בתחילת העונה ה-8 (וכמובן בפרק האחרון של 7), אבל הוא פלט פעם בראיון שהוא יעשה תאונה עם האופנוע. אני מקווה שלא יהרגו גם אותו. אני מניחה שהוא יופיע ב3-4 פרקים הראשונים וזהו.

למעלה