עוד הקפצה

crazy rock girl

New member
חייבת להגיד

סידרה הזויה! לא הבנתי..השחקנים עוזבים מרצונם? חלק מעיפים באמת?! ומה הקטע של להרוג! זה ממש עושה לי משהו מעצבן בתור צופה לא ראיתי בחיים שלי סידרה כזו שחלק הורגים חלק מתעופפים..

../images/Emo58.gifצודקת אבל זה רק מעונה 7

עד עונה 6 הסדרה פשוט מדהימה ואין יותר מדי מוזרויות. אויייי מור, מה דעתך על הפרק המזעזע עם המלאך שירד אל בנות מקלאוד ואל קייט??? או הדוד שחזר מעולם המתים ורק מוירה ראתה שהוא קשיש? או הרוח שקמה לתחיה מהחדר הרדוף...או בן הזוג שנרצח והאזיקים החזירו את נשמתו...WTFFFFFF???? תגידי מה עובר עליהם באמת עם כל קטע הרוחות והשדים ותקימת המתים, בסדר, הבנתי שבאוסטרליה היום מגיע קודם בגלל הבדלי השעות, סבוב כדוה"א וכל ייתר הדברים שלימדו אותנו בגאוגרפיה, אבל מה גם המשיח כבר הגיע לשם?? כל פרק תקומת מתים חדשה...

../images/Emo58.gifעוד משהו

עכשיו כשאני חושבת על זה במבט לאחור. במהלך הסדרה לא אהבתי את סנדרה, דיי שנאתי אותה כי היא היתה רעה, אבל תאכלס הדמות שלה היתה 10 היא הוסיפה פלפל ותככים לעלילה. פרט לפרק האחרון שלה....הזוי אני הולכת לראות את הפרק שטס וניק בבלאגן עם סאלי והתינוק-ת'אמת זה מכה לא קלה לזוג טרי...

../images/Emo58.gif

הפרק עם המלאך בהחלט היה נוראי, כל הפרק לא ממש הבנתי מה לכל הרוחות רוצים מאיתנו?! כאילו לא היה לו קשר לסדרה בכלל. ובהחלט יש להם קטע העונה עם שדים ורוחות, צריך לבדוק את זה..

ortalsob

New member
../images/Emo58.gif

האוסטרלים מאוד מאמינים ברוחות וכו, אבל הם באמת הגזימו העונה הזו, אני מניחה שהם נתקעו קצת מבחינת עלילה והם רצו להכניס קצת גיוון, אבל זה נתן תפנית יותר מדיי פאראנואמלית לדעתי, זו אחת הסיבות העיקריות שלא ממש התחברתי לעונה הזו. בנוגע לשינויים בקאסט וכו'- אהרון ג'פרי (אלכס) אמר באחד מהראיונות שהסיבה העיקרית שהוא עוזב היא הכיוון שהסידרה מתקדמת אליו. הוא אמר שזה מתחיל להראות כמו אופרת סבון ולא סדרת דרמה. אני מאוד מקווה שהם יתאשתו ובעונה ה-8 יחזרו להיות MD שאנחנו אוהבות.

shirli0811

New member
../images/Emo9.gif

אני הייתי משנה קודם כל את המוות של ג'יק מקלאוד
למה? כי היה נחמד אם היינו מכירים באמת את הדמות שלו במשך כמה פרקים רצופים ולא מכמה פרקים בודדים. גם, הייתי מעדיפה שקלייר הייתה יודעת מההתחלה שג'ודי אחותה, לדעתי אם קלייר הייתה מקבלת את ג'ודי כאחותה היה נוצר מתח בין ג'ודי לטס שהיה מוסיף טיפה פילפל לסדרה עד שג'ודי וטס היו מסתדרות-המתח כמובן הוא קנאה מי תזכה במקום רב יותר בלב של קלייר. אני לא הייתי רוצה שבום תצא מהסדרה, היה נחמד אם היו מגדלים אותה בתוך החווה ומראים בתוך הסדרה את בום לומדת לרכוב, מתחילה לעבוד איתן, כל התהליך שלה שהיא גדלה ומציבים אותה בתור דמות בעלת אופי זהה לאופי של קלייר. קלייר רצתה לעזוב את הסדרה, זאת זכותה, אבל האופי של קלייר הוא אופי חזק ואקשן והייתי רוצה לראות אותו ממשיך בסדרה גם אם לא עם קלייר עצמה אלא עם הבת של קלייר. [למרות שיש קצת דימיון בין קלייר וסטיביבי זה לא מספיק בשבילי
]

השינויים שלי...

דבר ראשון לא הייתי נותנת לניק ולטס לעזוב אלא הם נשארים בדרוברס ומגדלים את התינוקת שלהם קלייר. קייט ודייב היו עוזבים לאפריקה אבל חוזרים לביקור מדי פעם ובשלב מסויים מתחתנים בדרוברס ואז נוסעים לאפריקה לתמיד את הסיפור אהבה בין אלכס לסטיבי לא הייתי משנה, הם היו עוברים לגור בקילרני עם רוז הבת של סטיבי, ומתחתנים שם עם כל החברים את מוירה הייתי מעיפה מהסדרה רוז ופטריק היו מבלים יחד הרבה ונעשים החברים הכי טובים... אבל כשהעיניינים בין פטריק לטיילר היו מתחממים נוצר משולש רוז פטריק טיילר. לד'וגי ומאט הייתי נותנת לעזוב בצורה אחרת מאיך שהם עזבו, עוזבים מרצון ולא מחשש מרצח

ilasm

New member
פשוט וקל

לא הייתי הורגת את קלייר.. וגם לא את טורבו... מסכן

einat8

New member
נכון ראיתי את הפרק אתמול

יופי שיש פורום לסידרה הענקית הזו אני מאוד אוהבת לראות א ותה אני רואה נהלבת שלה אפילו אני פותחת באמצע של הפרק אני יודעת תכיף מה יהיה הצנה הבאה

קרן117

New member
הארוע האלטרנטיבי שלי הוא...

שיגיע לחווה "האביר על הסוס הלבן" בחור יפה תואר עם סוסו הלבן יפה התואר אשר שתי האחיות מתאהבות בו והאחת לא יודעת על השניה... עד שיום אחד......

../images/Emo41.gif עוד הקפצה ../images/Emo41.gif

התחרות מתקרבת לסיומה - עדיין ניתן לשרשר אתה רעיונות שלכם לאירועים אלטרנטיביים בסדרה ולזכות בפרסים!

../images/Emo41.gif התחרות הסתיימה! ../images/Emo41.gif

התחרות הגיעה לסיומה והגיעה העת להכריז על הזוכים. במקום הראשון זכתה הגולשת: רוחמה כהן. במקום השני זכתה הגולשת shirli0811. במקום השלישי זכתה הגולשת ill take the rain. שלושתן מקבלות מאיתנו בטיול זוגי רכיבה זוגית על סוסים מתנת חוות E&D. מסרי זכייה יישלחו אליהן במהלך היום. ברכות לזוכות ותודה לכל הגולשים שהשתתפו, נתראה בתחרות הבאה!

למעלה