עולים חדשים לישראל ב"רוסית"

0kety0

New member
../images/Emo13.gifחדשה בפורום../images/Emo13.gif

פריווט
הפורום נראה ממש נחמד, וחוץ מזה גם חברה שלי המליצה לי עליו, אז החלטתי להצטרף. אז נעים מאוד, קוראים לי קטיה, אני בת 16 וחצי וגרה בכפ"ס.

BubbleMay

New member
i come in peace ../images/Emo140.gif

שלום לכולם....קוראים לי מאיה, אני בת 18 מאשדוד...ואוטוטו מתגייסת.... נכנסתי כמה פעמים לפורום ונראה לי פורום ממש חמוד.... מקווה להפיג פה את השיעמום היומיומי שלי

שלום לכולם!../images/Emo9.gif

אני דיאנה בת 17 מראשון כבר כמה פעמים ניכנסתי לפורום הזה ואני חושבת שהוא ממש אחלה:) אני עליתי לארץ בגיל ממש ממש קטן ככה שאת המקום שבו נולדתי אני בכלל לא זוכרת והאמת גם לא ממש מרגישה קשורה אליו.. גם רוסית האמת אני לא יודעת כל כך טוב..רק רוסית פשוטה וגם אז יש לי טעויות שהמשפוחה שלי אוהבת לצחוק עליהן חחח ואני גם בכלל לא מסתובבת עם רוסים...רוב החברים שלי ישראלים..ואני פשוט לא מרגישה בנוח כל כך עם חברה רוסיים..אני לא ממש מבינה תסלאנגים תבדיחות ותקללות שלהם או תאופי שלהם.. ולמרות כל זה אני לא יכולה לראות את עצמי מתחתנת (בעתיד הרחוקקקק כמובן!) עם מישהו שהוא לא עולה ותיק כמוני מרוסיה..למרות שאין לי מושג איפה אני יכיר אחד כזה טוב אולי אני מוזרה=/ מקווה שתקבלו אותייי פה

Evil Gremlin

New member
אני אהיה הראשון!!

וואו הי.. אני דוד... אז.. "את באה לפה הרבה" <- זה תמיד עובד בסרטים...
במילים אחרות ברוכה הבאה!

bariska

New member
חח..ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בקשר לפה ההשתלבות מובטחת ד"א גמני עליתי בגיל ממש ממש ממש קטן(שנתיים) ואני מסתובב אם רוסים..אולי אני מתחבר עלייהם יותר.. השתלבות נעימה

בהנדסאים יש לך מבחר...

של רוסים ותיקים.. שלא מרגישים קשורים לעדה שלהם.. שואה פשוט שואה.. מתכחשים לעדה שלהם!!! איך אפשר?!

זה לא בדיוק התכחשות..

פשוט אם הזכרונות הראשונים שיש לבנאדם הם מישראלים..אז רוב הסיכויים שהוא פחות ירגיש קשור לרוסיה ויותר לישראל..

the freaky girl

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

מקבלים אותך בזרועות פתוחות
.. ד"א, אני נסטיה (או אילה =/ ) והשתלבות נעימה

Angel lips

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נשמח שתצטרפי אלינו, וגם להכיר אותך לעומק בעתיד!!!

SupermanZW

Well-known member
שלום

מה זה משתה אם תתחתני עם עולה ותיק עולה חדש או איזרי? העיקר שזה יהיה מישהו שטוב לך איתו. גם אני מדבר רוסית עם טעויות, Welcome to the club! ברוכה הבאה.

אמממ..

האמת אני חושבת שזה כן משנה.. עולה חדש זה מנטליות שונה לגמרי וגם יהיה קשה לתקשר.. אותו דבר גם ישראלי...בעיקר ממוצא מזרחי שזה מנטליות שונה לגמרי וקשה לי לתאר את המשפחה שלי מקבלת את זה..לא שהם כאלה פרימיטיביים או משו.. ואיזרי?! אין לי מושג מה זה=/

SupermanZW

Well-known member
לא ממש...

ד"א, איזרי=יליד ישראל. המנטליות של עולים חדשים לא שונה בהרבה מזו של עולים ותיקים, אלא שהותיקים הספיקו להסתגל יותר לחברה הישראלית. אם תכירי עולה חדש או איזרי סתגלן התנגדות המשפחה שלך תהיה פחותה בהרבה, אם בכלל, ואת זה אני אומר לך כאיזרי (ממוצא רוסי, אבל עדיין...)שרוב החברות שלו היו רוסיות, מבין רוסית היטב ,אך דובר עם טעויות.

Lara F

New member
חח.. ברוכה הבאה חמודה ../images/Emo140.gif

כ"כ הזכרת לי את עצמי עם כל הקטע הזה של "לא להבין ת'סלנגים ות'קללות.." והשגיעות ברוסית... אגב--- לחברה שלי קוראים דיאנה! אקיצר ברוכה הבאה!!!!

Zot ani 1

New member
ברוכה הבאה!!!

ואת לא מוזרה, גם אני לא רואה את עצמי מתחתנת עם מישהו שהוא לא עולה לשעבר...ככה שזה טבעי לגמרי....חחח

למעלה