חמוד... אני מספיקה הכל לפנייך =)
L l1zard New member 15/6/04 #8 סלום ברוכה הבאה לאבארבנל.. אוי סליחה... לפורום הקטן והנחמד הזה.. (שדווקא לא כל כך קטן בזמן האחרון.. חח..) אני יאנה... ואני הכי קטנה פה (וגם הכי מטומטמת.. חח..) אממ... אני מקווה שאת לא כמו קטיה השנייה שהיא גם קרן (או קרן..).. וזיהו.. תהני..
סלום ברוכה הבאה לאבארבנל.. אוי סליחה... לפורום הקטן והנחמד הזה.. (שדווקא לא כל כך קטן בזמן האחרון.. חח..) אני יאנה... ואני הכי קטנה פה (וגם הכי מטומטמת.. חח..) אממ... אני מקווה שאת לא כמו קטיה השנייה שהיא גם קרן (או קרן..).. וזיהו.. תהני..
D Dynamo1929 New member 15/6/04 #20 אברבנאל זה הרחוב הסמוך לבית שלי... או כמו שאומר חבר שלי: "פשוט סנטייגו ברנבאו". וכמובן, ברוכה הבאההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אברבנאל זה הרחוב הסמוך לבית שלי... או כמו שאומר חבר שלי: "פשוט סנטייגו ברנבאו". וכמובן, ברוכה הבאההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
א אלוף הנגב New member 15/6/04 #9 את מוזמנת ל ../images/Emo96.gif חם או ל- ../images/Emo185.gif ! ברוכה הבאה לפורומינו הנמרי! אממ בואו נחשוב שנייה...היא מכפ"ס וחברה המליצה עליה....מעניין מי זאת תהיה...
את מוזמנת ל ../images/Emo96.gif חם או ל- ../images/Emo185.gif ! ברוכה הבאה לפורומינו הנמרי! אממ בואו נחשוב שנייה...היא מכפ"ס וחברה המליצה עליה....מעניין מי זאת תהיה...
V vk3 New member 15/6/04 #12 ברוכה הבאה קטיושה ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif נחמד שחברה מביאה חברה... אני מזמין אותך לקרוא את נהלי הפורום שלנו, להצטרף למסורות שלנו ומועדון החברים הקט
ברוכה הבאה קטיושה ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif נחמד שחברה מביאה חברה... אני מזמין אותך לקרוא את נהלי הפורום שלנו, להצטרף למסורות שלנו ומועדון החברים הקט