עונה 11 פרק 8

אחחחח ג'יימי ג'יימי ג'יימי

איזה פה, איזה שחצנות, מה עובר עליך?!?!? לא במקום בכלל
רייף, כזה מקסים, נאיבי ומתוק, ונשאר נאמן לקבוצה שלו. האמת נאקום היו ממש מגעילים בקבלת פנים שלהם, נכון בעיקר ג'יימי, אבל גם כל השאר. פרק קצת מדכא.

N B I

New member
פרק ממש ממש מגעיל

וחצוף זה היה בכלל לא מנומס להעיף את ברנדון אז מה אם הוא חזק? הוא פחות חזק מג'אד-תעיפו אותו! ורייף שיחק אותה נאיבי ונחמד "אני לא יכול להיות נאמן לעצמי אם אני משחק ליד ג'יימי" חרטטן! מה הוא חושב? שיהיה לו סיכוי בכלל מול סטפני וג'אד? מה הוא אידיוט לגמרי? אם הוא היה חובר אל יאשה ומשנה את המאזן היה אפשר לשמור עליו יותר, לפחות הדחה אחת יותר. ובאמת נאקום חבורה של קוטרים, מה חשבתם? תבואו להישרדות ויעשו לכם משלוחים מברגר קינג?!

baracooda

New member
מאוכזב מאוד מהתוצאה של הפרק..

למרות שזה יפה שבכל זאת אנשים מנאקום הצביעו נגד ג'יימי. חג שמח

N B I

New member
מי מנאקום?

היה שש ברנדון (כולם מנאקום) וארבע לג'יימי (כולם מיאשה)

baracooda

New member
צודק

אני עוד יותר מאוכזב אם ככה. מוזר שבמועצת שבט מנאקום דיברו קצת על להצביע עם הרגשות. וגם רייף לפני המועצה אמר למצלמה שהוא מרגיש שהוא שוכב עם השטן...

mmeny

New member
העריכה של הפרקים מעצבנת

גם בעונה הקודמת וגם בזו תמיד מנסים להראות כאילו יש איזשהוא מתח לפני ההצבעה. כאילו סינדי או רייף או שניהם יצביעו נגד ג'ימי. את הראיונות שהם מתלבטים או את הדיבורים שלהם שהם מתלבטים למי להצביע משדרים-בעוד שאת ההסכמה שלהם (וברור שהם החליטו ביחד לפני ההצבעה) לא מראים. ובהצבעה מראים תמיד את האנשים הלא רלונטים,אלה שאנחנו יודעים מראש למי יצביעו. היה לי ברור שיראו את בובי-ג'ון או ברנדון או ג'ימי מצביעים ולא את סינדי או רייף או אפילו סטפני. כל ציוץ של מישהו שנאקום,שמתלבט להצביע לג'ימי שידרו. בעיני זה מוריד מערך הסדרה

Confide In Adam

New member
ברור שככה יעשו את זה

ככה הם שומרים על המתח, הרי לא יהיה מעניין לראות עד הסוף אם עוד לפני ההצבעה כבר יודעים מי עומד ללכת..

אם תדע כבר מאמצע הפרק

מי הולך הביתה, אז מה זה שווה לראות עד הסוף??? ברור שינסו לגרום למתח וחוסר וודאות (גם אם הוא לא קיים, הם ינסו), זה כל הכייף ההפתעה הזו בסוף. למרות שהרבה פעמים עם כל המתח, אנחנו כבר יודעים מה יהיה, קשה להפתיע אותנו, אבל נחמד שהם מנסים.

mmeny

New member
מרוב שהם מנסים למתוח אותנו

אני כבר לא מתוח בכלל. מראש ידעתי את מי יראו מצביע (וזה לא הפרק הראשון-אגב כמעט תמיד אחד מהמצביעים מודח) ןכשהם מנסים להראות מתח לכיוון אחד-לרוב זה נגמר בצורה חלקה לכיוון השני

n o g a m o o n

New member
שוב פרק מעצבן עם סוף מאכזב

כמו בפרסומת, עמוד השידרה של חברי נאקום השחצנים עזב אותם והלך לעולמים. זה ממש מעציב אותי שאנשים אומרים דבר אחד ועושים משהו אחר, ולא רק רייף. סטפני אמרה שצריך להעיף אותו וגם ג'אד סינדי גם התלבטה ובסוף במקום להעיף את ה *&%@#$ הזה העיפו את ברנדון. אני כבר לא מחכה לראות מה יקרה, כזה גועל נפש כבר מזמן לא ראיתי. מי שאמר שהעונה הזו טובה טעה ובגדול. בא לי להקיא ממנה.

K L 2005

New member
אין לי מה להגיד חוץ מ-

אני שונאת את ג'ימי, כזה שחצן, יהיר, חסר טאקט ומטומטם. בכלל נאקום נהיו חבורה של פרימדונות, כולל סטפני. לברנדון לא הגיע ללכת. הוא היה ממש חמוד ויחסית "ישר" לעומת האחרים. חבל שהעיפו אותו. הייתי רוצה לראות אותו שוב באיזו עונת אולסטרס למרות שזה נשמע מופרך לחלוטין. כרגע אני בעד - דני, גרי ובובי ג'ון. בדר"כ אנשים נוטים להיות בעד המיעוט, לא?

Confide In Adam

New member
אבל מה אתם רוצים שהם יעשו?

למה להם להעיף את ג'יימי או ג'אד? לא משנה עד כמה הם מעצבנים לפחות הם מצביעים יחד איתם..הם צריכים את המספרים לטובתם כדי להגיע רחוק יותר.. במשחק הזה זה לא עניין של להיות נחמדים, מנומסים או חברים, אלא להגיע כמה שיותר רחוק. כדי שהשישייה הזאת תגיע רחוק יותר הם צריכים להוציא מהמשחק את כל מי שלא שייך אליהם, לא משנה עד כמה הוא נחמד או מקסים. אני מסכים עם זה שג'יימי עבר את הגבול היום, ואת ג'אד שנאתי עוד מההתחלה... אבל אני מבין את סטף, רייף סינדי ולידיה שמעדיפים לשמור אותם במשחק בינתיים ולהוציא את ה-4 האחרים. בכל מקרה, אני עדיין ממש אוהב את סטפני וסידני, מחבב את דני וגם את ג'יימי בערך...

n o g a m o o n

New member
נדמה לי שכבר היה פה דיון בנושא, אם אפשר לשחק

בהגינות ובצורה נעימה. ואם אני לא טועה יש דוגמאות לכך שאפשר לא להיות חזיר ולנצח. נכון שאם (חס וחלילה) אחד משני המגעילים האלה יגיע לגמר יהיה יותר קל למי שמתמודד מולו כי אחרים שונאים אותו אבל......מה אם שניהם יגיעו לגמר? = "זו נבלה וזו טרפה" אני כבר חוששת להגיד מי הפייבוריטים שלי, כי הם נעלמים אחד אחד

Confide In Adam

New member
זה לא קשור למה שאמרתי

ובדיון שהיה אני דווקא נתתי דוגמאות לזה שאפשר להיות נחמדים ולנצח.. העניין כאן הוא לא לגבי הנחמדות שלהם,אלא לגבי מספרים. אני מסכים לגמרי שג'יימי וג'אד מעצבנים ומתנהגים כמו מטומטמים, אבל לסטף, רייף, סינדי ולידיה זה רק יזיק אם הם יעיפו את שניהם או אחד מהם, כי אז הם יתנו פתח ליאשה להשתלט על המשחק. הם רוצים את המספרים לצידם כדי להגיע לשישיה הסופית, בדיוק כמו שאם ליאשה היו את המספרים הם היו מעיפים את כל נאקום קודם..

K L 2005

New member
עכשיו אני יודעת את מי דני מזכירה לי!

אולי זה כבר נאמר בפורום, אם כן לא שמתי לב ועימכם הסליחה. דני ממש ממש מזכירה לי את יעל גולדמן (הדוגמנית), מצרפת תמונה.

למעלה