עונה 11 פרק 8

Princess110

New member
חח כן! יש לו מזל שהוא יפה! אחרת ניראה לי שלא

היו מתקרבים אליו! עםם אופי כזהה

2lital2

New member
מה יהיה בסוף עם בובי ג'וןן???

הוא יעוף בקרובבבב.? כי אני מה זה לא רוצה הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדד ונגיד והוא יעוף..אז אני לא יראה אותו יותררר?????

mmeny

New member
בובי ג'ון מלך

תמיד נחמד,תמיד ג'נטלמן למרות שהוא נראה כמו פרא אדם ולא בא מאיזה אוניברסיטה או מעיר עירונית כמו ניו יורק. מי שמעצבנת אותי היא סטפני הבכיינית,תמיד היא בוכה שהיא נפלה בקבוצה חלשה, והיא לא אשמה ובלה בלה בלה.....ובת'כלס היא מלכת התככנים. הצעה חלומית לכותבי הישרדות,תנו לנו פרק אחד של ג'ימי ובובי ג'ון לבד על אי והרייטינג יהיה בשמיים אין לי כח לשמוע שוב את סטפני בוכה

2lital2

New member
למה סטפני היא חמודה...והיא לא מתבכיינת ...

היה פעם אחת שיצאו לה דמעות אבל מה לעשות כבר פעם שניה שהיא נתקלת בקבוצה החלשה.. לא מתאים לה להיות בקבוצות החלשות.. היא בתכלס הכי חזקה בקבוצה.. ובובי ג'וןןןןןןן אכן מלךךךךךךך כפרררררררעליו ..!!כזה חמודדדדדדדדדדדדדדד מה אני יעשה שהוא יילךךךךךךךך ??????????

mmeny

New member
לא נכון

כל הזמן היא מקטרת ובוכה. אני זוכר לפחות 2 בכיות שלה בעונה הקודמת,ומעונה הזו לפחות ב-2 פרקים היא קיטרה איזה מסכנה היא שהיא תמיד נופלת בקבוצות החלשות. קיטוריה בעונה הקודמת: למה אני עם 2 גברים מאלבמה,איך אני אנצח באתגר את בובי-גו'ן-אין לי סיכוי ,איך אני יהיה לבד על האי אני ספורטאית ורגילה לנצח,אני לא יכולה להפסיד,איך אני אשרוד בקבוצה החדשה...... כל הזמן מקטרת (למרות שבאמת היא עברה דרך קשה),אנשים אחרים,כמו לדוגמא ברנדון בפרק הקודם- פשוט עפו-ןלא בכו שהם היו בקבוצה החלשה-או בכו שהם בקבוצה חדשה ומבחינת מספרים במיעוט. רק סטף כל היום בוכה. בובי ג'ון מלך

Confide In Adam

New member
לא מסכים...

אני לא רואה את זה בתור בכי וקיטורים אלא יותר בתור תשוקה למשחק ורצון לנצח.. יש לה הרבה משניהם ואני מאוד מעריך את זה!

גם אני במקומה הייתי בוכה מתסכול

עונה שעברה אהבתי אותה מאוד, העונה....... קצת פחות (עדיין מחזיקה ממנה, כי היא ענקית), אבל כאילו קצת תפסה תחת, שטלתנית טיפה, אבל........ בטח שתבכה מתסכול, כל מה שהיא עברה ותמיד ליפול על חלשלושים וחסרי מוטיבציה?? מייאש. פייר צריכה לזכות.

Princess110

New member
דווקא מסכימה..במקום לבכות כל היום ולהגיד

כמה רע לה שהיא בקבוצה המפסידה שתנסה להפוך את זה למוטיבציה כדי להמשיך..הרי זה לא יעזור לה שהיא תבכה..ובמת גם בעונה 10 היא בכתה עד כמה היא מפסידה ושהיא "רגילה" לנצח... חח אחרי הישרדות ניראה לי היא רגילה להפסיד.. בקיצור שתפסיק להתלונן על כולםםם זה מעצבןן..בעונה 10 אהבתי אותה היא היייתה אחלהה.. אבל העונה הזאת היא הפכה לשטלטנית בכיינית..ותכלס עם כמה שהיא ניראה חמודה היא תכמני.. רק שהכל אחרי זה מסתיים עם חיוכים היא היא יודעת להתחבר..!

Fairywitch

New member
אויש, תרדו מסטפני../images/Emo70.gif

לכולם מותר לתחמן ולה לא?! היא למדה את הלקח שלה, ועכשיו היא באמת משחקת את המשחק
כל הכבוד לה- כך צריך לנהוג שורד וכשר שרוצה לנצח.

Princess110

New member
יש לי שאלההה בקשר לבובי ג'ון ולסטפני..

בעונה 10 הם היו ביחד וזה היה ניראה שהם דווקא הסתדרו ביחד והכל.. והם גם נישארו ביחד אחרונים אז בכלל... אבל אני לא יודעת מה קרה העונה הזאת..ם הפכו ליריבים ובכל הזמנות מקללים אחד את השניי.. אזז אני תוהה..מה קרההה?!?

2lital2

New member
מתי הם קיללו אחד את השני??

אני זוכרת את הפרק עם האליל שהם היו צריכים למצוא אותו אז הם סיכמו אחד עם השני איזה משהו אני לא זוכרת מה.. אני רק יודעת שזה יסתיים בחיבוק (בההסכם כאילו)

גם אני שמתי לב לזה

והייתי מאוד מופתע... הייתי בטוח שהם יכרתו ברית וכשיהיה מיזוג הם יתאחדו, ולכן חשבתי שהם מעמידים פנים שהם לא סובלים אחד את השני. אבל כנראה שטעיתי... וחבל! כי אני אוהב מאוד את שניהם...

למה הפתעה?

קודם כל גם בעונה 10 היא לא הייתה חולה עליו, בעיקר לקראת הסוף שהיא כבר נגעלה ממנו, והם נאלצו להיות מנומסים ולהסתדר כי הם היו באותה קבוצה, ונשארו לבד בסוף. דבר שני, מתחילת העונה שמו אותם בקבוצות יריבות, ועוד יותר "גירו" את היריבות ביניהם, כי הם כאילו המנוסים, אז כל אחד רוצה כמובן להצליח יותר מהשני, ולהראות שהקבוצה שלו טובה יותר כאילו בגללו. תראו שוב את הפרקים של העונה הקודם, שהם היו לבד, אולי תבינו יותר.

Princess110

New member
יש משהו במה שאת אומרת

אבל זאת עדיין הייתה הפתעה בשבילי
אם אני הייתי במקומם הייתי מנצלת את ההיכרות שיש לנו! ותחשבו על זה
שניהם עם ניסיון ואם הם היו מתאחדיםםם אף אחד לא היה גובר עליהם

2lital2

New member
העיפו את בובי ג'וןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

סטפני עצבנה אותי היוםםםםםםםםםםםם רציתי שהיא תלך למה בובי גוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הלךךךךךךךךך דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדייי איזה חראאא רק בגללו אני רואה את התוכניתתת עכשיו אני יראה אותו רק 5 דקות לפני הסוףףףףףףףףףףףףףף(טוב זה גם משו חח) אבל בכל זאתתתתתתת איזה חרא שהוא הלךךךךךךךךךךךךך

Princess110

New member
למהההה אמרתתת יכלתת לסמןן או משהווו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אוףףף הרסתת לי את הציפיההה יאוו..! אני לא ראיתי..! ולמה שירשרת אליי? מה קשור? בקיצור לרגע זה אני שונאת אותך
[זה יעבור] אוףףף עד שקיוותי שהוא ישארר! למההה!?!?!?!?

ענבלי6

New member
באמת למה הרסתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

איזה באסההההההההההההההההההההה ועוד לרשום את זה בכותרת...אוף אוף אוף אוף כל הציפיה הלכה פעם הבאה לסמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה