עונה 11 פרק 8

biסk

New member
וואי נכון היא באמת מזכירה אותה../images/Emo45.gif../images/Emo179.gif

שתיהן טום-בוי יפות כאלה..

sH aN i

New member
דני יותר מזכירה את...

מוניקה מחברים היא ממש דומה לה!

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif

ובלי קשר- אני מסכימה עם החתימה שלך. אורלנדו
כמה שלמות באיש אחד

CoolBoy 17

New member
תגידו מה הבעיה שלכם?

המשחק זה לא להשאיר את הנחמדים ברור שהם יעיפו את ברנדון זה היה המהלך הכי טוב בשבילם חבל שהוא הלך אבל מה לעשות ג'יימי בברית שלהם והם צריכים את ההצבעה שלו וחוץ מזה עם איך שהוא היה הם ירצו לקחת אותו רחוק כי לא תהיה בעיה לנצח נגדו

מור תור

New member
גם אם הם היו מעיפים את ג'יימי

עדיין היה להם רוב מה לעשות שלג'יימי פחות מגיע מלברנדון להיות במושבעים

עדיף שיהי כמה שיותר רוב לא?

ככה שאם בן אדם אחד, נגיד, בוגד ועובר לקבוצה השנייה, עדיין יש לך רוב.

CoolBoy 17

New member
מה מה לעשות רוב של 6-3 יותר טוב מרוב של 5-4

זה הכל המשחק שהשורדים משחקים זה איך הם יקבלו מיליון דולר ולא איך ג'יימי לא יקבל אני בטוח שאם אתם הייתם שם לא הייתם מסכנים את המשחק שלכם כי ברנדון נחמד...ואם אתם כן אז אתם לא שחקנים חכמים

מיכל 87

New member
היי לא ראיתי את הפרק ../images/Emo53.gif

מישהו יכול להגיד לי בקיצור מה הלך שם?

אממממ

שני השבטים התאחדו, נאקום לא כ"כ נחמדים ליאשה, במיוחד ג'יימי, והוחלט על שם חדש: יאקום (נאקום+יאשה). נאקום הישן נח לו ויאשה עבדו בעיקר (הביאו עצים וניסו לדוג), ניתלו את העובדה שהם רוב. התגלה לנו שיש פסל חסינות חבוי ביער, ומי שמוצא אותו לא חייב להגיד עד שמגיעים לבית דין. היה אתגר אחד והם היו צריכים לעמוד על עמוד קטן עם כד על הראש. אבל הוצע להם אופציה אחרת, היה שולחן עמוס אוכל, מי שרוצה יכול לוותר על התחרות ולשבת לאכול, ומי שהולך לתחרות לא יכול לאכול בכלל. כל יאשה לשעבר+ג'אד וסידני השתתפו באתגר וגארי ניצח. בזמן האתגר ג'יימי היה קצת שחצן וזרק הערה שרמזה שלנקום יש ברית, ויאשה הם האויב ("כל הכבוד לג'אד שמנסה לשמור על היתרון שלנו"), כולם התעצבנו עליו, במיוחד רייף, ודיברו ודיברו שהוא צריך לעוף ובסוף העיפו את ברנדן. זהו. שכחתי משהו?

שמתם לב למשהו מוזר-

בכל פעם שהם הולכים למועצת בית הדין, הם לא מביאים איתם את החפצים שלהם...ועד כמה שזכור לי בעונות הקודמות כולם היו מביאים איתם את הדברים שלהם, כדי שאם הם יעופו אז הם יוכלו לקחת את הדברים שלהם... חוץ מזה, כ"כ קיוויתי שאולי אחד מנאקום יעבור ליאשה אבל לצערי זה לא קרה.. (לפחות בובי-ג'ון ודני שרדו עוד תוכנית). ולדעתי, היה משתלם לסינדי לעבור צד, כי ברור שהיא הראשונה שהם ירצו להעיף מהשישיה... בכל אופן, פרק די מעניין. ואני שמח שבובי-ג'ון הגשים את מטרתו להגיע לחבר המושבעים:)

Fairywitch

New member
מהתחלה שנאתי את ג'יימי, בבון דביל../images/Emo46.gif

אני יודעת לקרוא אנשים כאלה... חבל שהוא לא עף כבר מזמן. טיפוס דוחה, שגם במציאות לא הייתי רוצה בסביבתי

Fairywitch

New member
כן, איזו באסה זאת?../images/Emo122.gif

הוא כ"כ ההוכחה שיופי לא קובע! אני מתגעגעת לאיאין, החנון שלי

למעלה