דור שלישי (3) לא נימכר יותר. אל תחפשו לקנות אותו אלא רק יד שניה באתר כאן יש אחד שמחפש למכור אחד חדש לחלוטין. דור שלישי זה הדור עם הכפתורים מתחת למסך מעל הגלגלת. (לדעתי הוא פחות טוב ואם חושבים שאין לו בעיות גם לו יש) הדור הרביעי הוא בלי כפתורים בכלל לא מסביב לגלגלת ולא מעל לגלגלת רק גלגלת שבתוכה נימצאים הכפתורים. תדברו עם מוכר בשם "פיני" הוא זה שנשמע הכי רציני שם והוא דווקא הבין למה אני מדבר בדור רביעי. אם מישהו מזמין באילת שיגיד לי למה הם טוענים שכרגע אין. אם יש עוד שאלות בקשר לדורות אין לי בעיה לענות.
דווקא בשקם אלקטריק הראו ידע בסך הכל ודווקא היבואן לא הבין על מה דיברתי כשאמרתי שהורידו באירופה את היכולת של המגבר מה שעדיין לא ניראה לי הגיוני ושלפי דעתי לא נכונה בגרמניה ובאנגליה ובעוד ארצות אירוםאיות כתבו באתר שכן יש את האפשרות.
באילת עושים בעיות למי שלא תושב. אם את רוצה הכי זול בשקם אלקטריק יש צורך בהזמנה מראש ולחכות שבועיים את תהיי שם שבועיים? חוץ מזה יש בעיה ואין מכירה או הזמנה של אי פודים כי יש מחסור תמיד אבל כדאי לבדוק וזה מה אני יודע מדיבור איתם
ומעל 200 דולר יחיבו את הקונה מחיר רגיל או במכס אם זה בדיוטי פרי כשמישהו קונה באילת בפחות מ200 דולר אין לו בעיה שיבקשו ממנו תושב אילת אבל ברגע שזה עולה מעל (כמו מקררים מכונות כביסה ושאר דברים) מבקשים כרטיס תושב כי אי אפשר למכור מעל 200 דולר בלי לחייב מכס שזה 33 אחוז מהמוצר וההבדל הוא משהו כמו 100 שקל פחות ממה שיש בשאר הארץ לכן מי שחושב שהוא יחזור שוב לאילת בתוך שבועיים מוזמן לקנות שם גם בלי כרטיס תושב זה מה הסבירו לי אם אתם יודעים אחרת או הצלחתם לעקוף את זה בשמחה ותתחדשו בכל מקרה כרגע אין אי פודים