דיברתי עם פיני משקם אלקטריק והוא אמר שיש להם כרגע מחסור באיי פודים מהדור הרביעי ושהם יגיעו בעוד שבוע וחצי. בכל מקרה מי שאמר שלתושבי אילת רק נותנים הנחה במס צדק כי פיני אמר לי שבכל מקרה אם אני לא תושבת אילת אני לא יקבל הנחת מס ואאלץ לשלם את המחיר המלא. צלצלתי ל2 החניות האחרות...לפי מה שאני זוכרת לניורון לא היה את הדור החדש ופטקום אמרו שהוא אמור להגיע בימים הקרובים.
אין להם כרגע,איזה עצבים. ואני מוכנה לתת לך את התושב אילת שלי כדי שיורידו לך את המע"מ הרי זו המטרה של התושב החסר שימוש שלי. ולפי מה שאני יודעת נויורון ופטקום זו אותה חנות רק שם אחר הבעלים הם אותם בעלים.
ואני לא סתם מדמיין מה שכן אני צריך להגיד לפיני שאנשים באים אליו בגללי אולי יעשה לי הנחה.
מה שכן טיפים למי שקונה בשקם אלקטריק באילת וסיכום: צריך להזמין שבועיים מראש ולשלם חלק מסויים כדי להראות על רצינות. חייב להיות לך תושב אילת כדי לקבל הנחה במע"מ. מומלץ לברר שבועיים שהכל בסדר אצלהם למה הם נוטים לשגע אנשים. יפני שמתקשרים לרשום שאלות על דף י תמיד שוכחים 2 וצריך להיתקשר שוב. ובעיקרון תמיד תחפשו מישהו שמבין או מי שאחראי על התחום בכל חנות.