עידכון מצעדים- שבוע שני

Music4Life

New member
מחר אני במשרד...אז יאללה אני עפה

לישון! מור, ניקול ומיטלי המתוקות!!! תודה על הצחוק והכיף!! זה קורה לפעמים בלילות הא? אבל זה תמדי כיף איתכן, אין רגע דל וניקול עם היציאות שלה...וואיייי וואייי באמת כל הכבוד לך! שופכת אותי מצחוק.
אז נדבר כולנו בהזדמנות. שיהיה לכם חלומות שרית מתוקים! ויום מצוין מחר ומעניין! לילה טוב!!!!!!!!

הודעה ה-100 חחחחח

סתם טוב יאללה הגענו ל-100 וניבה פרשה אז נראה לי גם אני אפרוש למקלחת ואז לאחותי במסנג'ר...גוד נייט לכולם

Music4Life

New member
שברנו שיא ממש כמו באולימפידה!!!

הלוואי שיכולנו לשבור שיא ולהביא לארץ מדליה!!! כן אז זהו...100 הודעות, אלוהים ישמור אותנו...!! פרשתי כי די כמה אפשר?! לילה טוב לכולם שוב ופעם אחרונה.
מתה עליכן !!!!!!

Music4Life

New member
../images/Emo25.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

LOVE YOU ALL SWEETHEARTS!!!

חחחח כן...ואת משועממת אם קראת הכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני מי יקרא את כל 100 ההודעות שלנו?!

נראה לךך??? לא משעמם לי עד

כדי כך בחיים!!...מי שקורא את ה-100 ומשהו ההודעות האלה הוא לא נורמלי!! ואתם גם לא נורמלייםם כמה אתם מדברים?? חלאסס תירגעוווו קצת!!..להוריד הילוךך!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח לילה טוב לכולן!!!!!!

חולה עליכן
חח גם אני חשבתי להגיע להודעה ה-100 ואז להפסיק, אבל "גלשנו" קצת.. חח ואל תדאגו! מושיק לא יהרוג אף אחד!!! עדיף לו שהפורום יהיה יבש?! יש מנהלים של פורומים בתפוז שהיו מתים שהפורום שלהם יהיה כמו הפורום שלנו!!!
( לדוגמא: פורום רחובות.. המנהל מתחנן לכולם במסרים פרטיים שירשמו שם משהו, ואפילו שטויות.. רק כדי שהפורום לא יהיה יבש! חח ) טוב אני מדברת הרבה!
לילה טובבבב!!!!!!

אתן קצת מטורפות אתן מודעות לזה???

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה