עידכון מצעדים- שבוע שני

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אה, ובקשר לזה שאני אהיה

מורה לספרות!
הרשו לי להתלהב קצת! ותראו משהו שמורה אחת רשמה לי!
התווכחתי בפורום "מורים" בתפוז... (אל תשאלו אותי למה אני נכנסת לשם?! חח) על משהו.. עם כמה מורות, וכולן התחילו להגיב, והייתי צריכה להתמודד עם כמה תשובות של מורות... אז ניסחתי את התשובות שלי כמו שאני מנסחת תמיד! במבחנים וכל מיניי... בקיצור, הנה מה שמורה אחת רשמה לי במסר :
שלום מיטל, אינני רוצה להכביר באין סוף של מילים כדי להתנצח איתך על הנושא. אם את מרגישה שפעלתם בתום לב. ואת שלמה עם הכל. זה מה שחשוב. החלטתי לפנות אליך אישית, כדי לומר לך שהתרשמתי מאוד מרמת הניסוח שלך ודרך הצגת הדברים בבהירות שכזו. את ודאי תלמידה מאוד טובה. במגמה הומנית? כתבת שאת רוצה להיות מורה - מאחלת לך הצלחה. מקוה שביום שתגשימי את מטרותיך, מעמד המורה יהיה קצת שונה, ותזכי לקטוף את פרות מאבקינו היום. כן, אני מאמינה גדולה במאבקים צודקים. אלא שדברי כוונו למורים, שבדרך כלל מגלים עמדה תבוסתנית וצדקנית.
אני גאה בעצמי! חחח סתם
חחח זה היה ויכוח על איזה משהו שקשור למחאה שעשינו כשביטלו לנו את הטיול השנתי בבית-ספר, עשינו שביתה... של תלמידים, והגענו לכל הכותרות בעיתונים וגם לחדשות בכל הערוצים, זה היה הבית-ספר שלנו! מישהו זוכר משהו כזה?! חחחחח... J

אני הייתי רוצה להיות זמרת..

אבל עם קול כמו שלי אני יכולה לעשות רק חיקויים של חתולה מיוחמת..

Music4Life

New member
אואו מיטל יפה לך...

את ממש מנסחת דברים בצורה כזאת טובה? תביאי לי לקרא! אני חייבת לראות....!! גם לי יש קטע עם כתיבה...כולם יודעים
באמת יפה לך ובהצלחה לך ומי יודע אולי לתמדי אותי פעם,בעזרת השם. חחחחחחח!!!

Music4Life

New member
אתם לא מכירים את מיטלי כמוני...

מורה לספרות בהחלט, היא אשפית בדברים האלה כמו ששרית אלופה בדרבוקה !!! חה.

Music4Life

New member
גם שרית מדברת ככה לא?

ז"א כפרה וכאלה...ביום יום דווקא אני לא שומעת אותה מדברת ככה.... אמממ...

Music4Life

New member
זמרת??? באמת?

למה לך את באמת רוצה לעבור מה ששרית עוברת... נהה...לא שווה.
חחחח

Music4Life

New member
ניקול האמת שאין לי מושג...

היא שרה ככה אבל אני לא חושבת שזנ סגנון הדיבור שלה. אבל היא כל הזמן אומרת בעזרת השם שזה מעצבן טיפה
חחחח אם רק הייתי מקבלת שקל על כל פעם שהיא היתה אומרת את זה, הייתי יותר עשירה ממנה כבר!

Music4Life

New member
לא עוד אין עבודה !

לא אני אהיה כמו לובה, קופאית. מה הכי טוב לא? מי בבאלובה??? אוחחח סתם....יו איזה שרשור עשינו... פשוט ראיתי היום את הדי וי די של "ארץ נהדרת" איזה גדול זה!

אנשיםםםםםםםםםםםםםם כנסו!!!!!!

יו תיראו כמה הצפנו!מעל 70 הודעות! וזה עוד רק הודעות של 3 מטורללות (אני בינהם..מודה באשמה) יאללה היה כיף עכשיו חידלו לדבר,גם ככה עשינו בפורום שיא...לא זוכרת שהיה מתישהו אשכול עם 70 הודעות

חחחחחחחחחחחחחחחח

וואי לובה..פתאום כולם נזכרו בה חחחחחחחח..סתם אני אפילו לא זוכרת את הפורים לובה שהיה לי...

למעלה