עידכוניי צהריים-ערב- יום 59, ה- 29.10

קופנגן

New member
שפרה מי? יוסי מה? הכל נשכ

רנין שרה, לאון משחק בשיער של יוסי, צבר צוחק בקול מעינב ששאלה :"למי יש אומץ לפתוח קופסת טונה של שחר?" כולם יחד מאוחדים נגד החדשים. אידיליה בבית

TLV GUY2

New member
צפוי... תחשוב עוד מה היה

אם החדשים לא היו מקבלים חסינות... היו זורקים עליהם חיצים ונועלים אותם בחדר שירות...

santa barbara

New member
וואי איזה כיף היום...

הם פשוט כולם מתאחדים (הדיירים הותיקים). אני לא מתה על עינב אבל היום היא ממש מצחיקה חחח... תאמינו לי מזמן היו צריכים להכניס אותם - שווה הכל לראות אותם ככה ביחד.

קופנגן

New member
רנין ועינב צוחקות יחד

(החדשים כולם בחדר האח הגדול) מאד מהר רנין שכחה ש"עינב כלבה ושהיא הכי שונאת אותה"

redflower1

New member
תעשו לקט ממשפטי רנין שפרה וצבר

נגד הבובלילים, אחרי התוכנית אני מעבירה להם, אני מכירה מישהי שמכירה אותם שיראו את הצביעות כי בערוץ 2 לא יראו להם, שם עשו מהם חסידי הדור

קופנגן

New member
זה לא בדיוק שהם חייבים

אלא הנסיבות,הביאו לך אויב חדש, שמשתלט לך על המטבח, רוצה תורנויות חדשות, שיהיה בבית רק חצי מהתקופה בעוד שאתה מההתחלה, ותמיד עדיף אויב מוכר מאשר אויב חדש שמכיר אותך בע"פ, הכל יחד משכיח ממך את האויב הישן וגורם לאיחוד כוחות שמשכיח את הצרות.

אור2221

New member
הם עשו כזו טעות איתה

אם הם היו בוחרים בחורה שקטה, יפה, מצחיקה, אינטיליגנטית - אולי לשפרה היה מה לדאוג, באופן תיאורטי, למרות שצבר לא נראה לי הטיפוס שבוגד, בטח ובטח לא כשכל המדינה מסתכלת. אבל אינה היא בדיוק מסוג הבחורות שצבר בחיים לא היה מסתכל עליהן, עם מצלמות או בלעדיהן. הבנאדם אמר באופן מוצהר שאין לו סטוצים והוא מאמין בסקס בתוך מערכות יחסים. אין סיכוי שהוא היה יוצא עם מישהי כמו אינה, שאין לה דבר אחד אינטיליגנטי להגיד.

נכון מאוד!!!

אני בכלל לא הבנתי מה היא בדיוק תעשה בתכנית....ההפקה היתה צריכה לאייש את המשבצת של הבחורה היפה, החתיכה והחכמה אך גם קצת מופנמת...במילים אחרות את צבר כנקבה:)

עדכני888

New member
בהתחלה חשבתי שאינה חמודה - אבל טעיתי!../images/Emo7.gif

סלבס אמיתיים צריכים להיות קצת יותר נעימים לדעתי...כמו עינב

למעלה