עידכוניי צהריים-ערב- יום 59, ה- 29.10

מצנזרים את יציאת הדיירים מחדר האח הגדול

נכנסו איזה 6 דיירים לתוך האח הגדול ביחד וכשהם יצאו העבירו לשפרה על ההליכון

matankzr

New member
מה האח הגדול אמר להם? משימה?

והאמת... לא נראה לי שהדיירים הישנים התאחדו... נראה לי פשוט שפרה וצבר מפחדים ובגלל זה הם נמצאים עם יוסי עינב והאחרים... יוסי מסתדר איתם טוב מאוד... לפי מה שאני רואה. וואיי... הצחוק של צבר כזה מכוער... עדיף שלא יצחק. מה זה הצחוק הזה? ואני מתפוצץ מצחוק מהצחוק של עינב... חחחח צחוק נתקע כזה

שפרה וצבר מפחדים בטירוף

המטרה של הדיירים היתה לחזק אותם, ולמעשה היא רק החלישה אותם

מי אמר שהם החלישו אותם ? אולי ההפקה

אמרה להם שבהצבעות, הם יצביעו לחבורת יוסי, ולא לחבורת שפרה. נראה בהצבעות.

גן חיות

בתפקיד הפרה - שפרה בתפקיד הברווז - צחוק של צבר בתפקיד הבהמה - עינב בתפקיד החתולי - שי וכמובן הדורבן שקולע בזמן בעזרת השם את המיליון יקח בזמן

jaycom

New member
לא אידיליה ולא כפכפים

יום שבת יש גריל.. לא סתם החדשים קיבלו חסינות. שבת בערב הכל יחזור להיות חרגיל. ושוב, אין אידיליה... זה שרנין פתאום חזרה לחייך עם עינב זה לא אומר שהיא אוהבת אותה, זה אומר שהיא צבועה טמבור.. עינב תמיד היו לה את הקטעים האלה שהיא באה ככה בקטנה לשפרה ולצבר ומספרת דברים.. כמו שסיפרה לשפרה מתחת לשמיכה כמו את סיפור השלשול.. שפרה וצבר לא ממש משתפים פעולה האמת כמו תמיד.. אני לא רואה משהו חריג בהתנהגות אלא בתוכן הדברים עליהם צוחקים.. אותי מגעיל ההתנהגות של צבר לאיתי.. הוא ממש עושה ממנו סמרטוט ריצפה. לא פחות.. איתי אחלה בנאדם אבל הוא מעצבן אותי בהתמרחות שלו על צבר שמנצל אותו... גועל נפש! אל תדאגו, עינב מעדיפה להישאר עם שחר ולא עם שפרה וצבר מעדיף את אינה מאשר את יוסי.. אז אל תתנו לתחושה הכללית עכשיו לסנוור אתכם, כי ככה זה גם במשימות שכולם ביחד וצוחקים אחד עם השני.. אז כשנכנסו החדשים זה ישר נתן תחושה של משימה.. לאט לאט זה יחזור למנדרג' הרגיל.

האח הגדול לא אוהב את האיחוד שיש בין הותיקים

הוא אסר עליהם להתגודד יותר מ3 אנשים. ומעכשיו יותר מ4 אנשים ביחד זה קנס.

טלטוש

New member
באמת? זה כל כך מטופש

דווקא כן, שיתאגדו, שיתאחדו, זה יהפוך את ההדחות ליותר מעניינות ופחות ברורות כמו שזה עכשיו קודם היו 2 מחנות ועכשיו באו החדשים יש שני מחנות נגד השלישי. שהאח הגדול יפעיל קצת שכל ויבין שכל התאגדות של כולם גורמת קצת נחת לצופים.

קמבילי

New member
../images/Emo70.gif הלייב חזר למחשב שלי

אני לא יודעת אם זה בגלל שתיקנו את התקלה או בגלל שכרגע שידרתי לאקספלורר 7. אקספלורר 7 כבד ומעצבן ומאט לי את המחשב.

למעלה