עידכוניי צהריים - 25.9 - יום 25

שניני24

New member
וואי וואי שי עצבני!!!

עצבני על נעמה.. הוא אומר כל מה שהוא חושב עליה.. יש למישהו מושג מה גרם לו להדלק עכשיו?!

lightflake

New member
איך שי יוצא עכשיו על נעמה... לא להאמין

פשוט בושה הבן אדם הזה. נמאס לי ממנו למה לא מעיפים אותו כבר?

LANIT1

New member
חם חם .. שי מדבר על נעמה שהוא לא סובל אותה

בשעה 12:15 אתם צריכים לראות את שי מדבר עם ונסה ובאותו זמן כועס פחד על נעמה פשוט אמר שהוא לא סובל אותה וסוף סוף השתחרר ואמר מה שיש לו.. מסר שהוא אוהב את כולם חוץ מנעמה שמבקרת את כל אחד מהבית... "קורא לה פרצוף תחת" שהיא כול הזמן בדיכאון . בנוסף מסר שאם הוא ונעמה יעמדו להדחה ויחליטו להעיף אותו אז הוא פשוט ירגיש נחות משהו כזה. אתם חייבים לראות עדיין השיחה בעיצומה. בהצלחה

Rיקושט

New member
זה נקרא חוסר שינה

כולם יודעים שמסוכן לבצע חפירות במצב גופני זה.

BeN ShaDe

New member
חם היום בבית.

העייפות והתסכול ממנה מוציאים את הכל החוצה. המון ריבים ולכלוכים ועד עכשיו לא ראיתי את יוסי שכנראה מעדיף לא להכנס לויכוחים ופשוט לנוח.

EMC1

New member
מי שמתפקד הכי עלוב זה "האח הגדול".

חבל מאד שאי אפשר להדיח את "האח הגדול". המשימה גדולה עליהם. לא הכינו את עצמם כראוי. האתר של קשת -פשוט דפוק. בנוסף, מנסים להשפיע על הצופים על ידי חשיפת יתר של מתחרה זה או אחר. עושה רושם שמדובר במניפולטורים שהמתחרה הזה שקוראים לו שי - ממש קטן בעצמת המניפולציות שהם מפעילים.

שי מתנהג פשוט גועל

הוא אגרסיבי שתלטן והכי גרוע משחק אותה טוב לב..מה שמפחיד שם זה העדר כולם שם נמושות שהולכים אחרי האדם הצעקני ביותר...הוא פשוט דוחה וזה רק מפחיד אותי לראות כמה כולם מושפעים ממנו ומחרימים את נעמה...אולי היא לא טלית שכולה תכלת אבל היא בן אדם חכם שמתנגד לשי...וזה פשוט מפחיד אותי שכולפ שם נמושות ומתנהגים בפתטיות!!!

ליטליקSD

New member
התגובה שלך מעוררת רחמים.

כמה צביעות בפורום הזה. שי מדהים בכל מובן אפשרי! אתם לא מסוגלים לסבול אמת, זה מה שפתטי.

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכוניי צהריים - 25.9 - יום 25 ../images/Emo41.gif

יום עמוס כנראה, כי שירשור הבוקר כבר התמלא
מוזמנים לשרשר לפה. ** בגלל החלטת הפיצול של השירשורים אתם מוזמנים לשרשר תמונות לשירושרים האלה ולא בשירשור נפרד**

lightflake

New member
ג'ני רנין ושי מרכלים על נעמה

אומרים שהיא עשתה תרגיל יפה למצלמות ושי מתכנן להגיד את זה מול כולן... רנין הצבועה יושבת ומרכלת ומתלחששת ומחממת את שי לפתוח שוב את הפה על נעמה... וצבר אותו דבר.. צבוע כמו כל השאר.. סתם קל להם להפיל הכל על נעמה כאילו שהיא היחידה שמרכלת בוילה... יאללה שי הביתה!!!!!

צבר מפזר ארס

כמה ששי ערס ודוחה (גם בפרצוף הקוף שלו וגם בהתנהגות) במקרה של היום דווקא צבר חימם אותו ואמר שהוא לא מאמין לנאום של נעמה ושי שאין לו האבה שכל התחמם והתחיל להצית את כולם אני עדיין לא תופסת איך אנשים שם פוחדים ממנו והולכים אחריו... ...להצביע רק לנעמה ולונסה המלכה..היחידה שבאמת אומרת מה שהיא חושבת (לפעמים קצת מגזימה)

kukunet

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שי הביתה

גל הקול

New member
נעמה/שי

שי על נעמה בת אלף.....זבל'ה,אפס זאת לאחר שנעמה אענה כי מנדים אותה בבית ושי התפרץ עליה. נעמה דיברה לפני הדיירים ואמרה כי היא המצאת בבית למען בעלה וילדייה וכדיי להקים בית בישראל. עכשיו שי מתכנן לה הפתעה "נעימה".

למעלה