עידכוניי צהריים - 25.9 - יום 25

Rיקושט

New member
ביג פאקינג דיל

מה מרגש פה? שהוא מנע מאמא שלו טיול? יש משהו עמוק יותר שקשור לנסיעה הזאת וזה כנראה מה שריגש אותו, אנחנו לא יודעים את הסיפור המדויק.

Lomsahne

New member
אמא שלו,

הגעגועיים אליה הוא כנראה קשור אליה מאוד ולא משנה איזה מקרה שי היה אומר זה היה מעלה לו את הדופק.

hodaya157

New member
אני צריכה עדכון../images/Emo9.gif

לא ממש עקבתי בימים האחרונים אחרי מה שהלך בבית של האח הגדול! הבנתי שיש להם משימה לא לישון עד מחר בבוקר, וזהו. מאז אני מנותקת. עכשיו ראיתי בערוץ 24\7 שצבר הלך לבכות?! מה קרה לו?! הבנתי מכמה תגובות מעליי שהוא היה מחובר למוניטור? למה? מישהו יכול בקשה לעדכן אותי? :) תודה..

MineraL

New member
המשימה של צבר

הביאו להם דבר כזה שמודד לחץ דם וקצב פעימות לב. הם היו צריכים לבחור מישהו שיצטרך להגביר את קצב פעילות הלב ל-130, ללא פעילות ספורט ואפשר את עזרתם של הדיירים (יש להם רבע שעה למשימה). צבר התחבר ושי ניסה לשחק איתו אמת או חובה בשביל שיתרגש, שאל כל מיני שאלות על הבנות בבית. אשר זרק אם הוא מתגעגע לאחיו הקטן, שניה אחרי זה שי שאל אותו: "מה אם אמא שלך לא נסעה לנאפל בגלל שאתה בתכנית?" ואמר לו לחשוב עליה. אחרי דקה הוא הגיע ל130

גדול חחח איזה ענק הפרומו בערוץ 2

עייפה בובה זהבה חח רואים את יוסי קם בבהלה ועינב וג'ני נרדמות וקמות חח

droriko

New member
למה הם לא הולכים לישון עדיין?

הם לא אמרו שהם הולכים לישון ב7-8 ?

יניב-מעדיפים כמה שיותר למשוך

תחשוב שנשאר להם עד 17:00 מחר להיות ערים ויש להם רק 5.5 שעות שהם יכולים לישון הם ימשכו עד שהם יהיו ממש גמורים שמע אם הם מושכים עד 12 בצהריים מחר הם יוכלו לישון ב12 אבל לדעתי בשעות הקרובות הם ייפלו כבר

droriko

New member
למה , מה שהוא אומר לא נכון?

למה, נעמה היא לא פוסטמה שכל היום מסתובבת עם פרצוף עגל ומנסה לבאס את כולם? ולא אמרת כלום על זה שהפרינססה ניסתה לקבל פטור מהמשימה(לא יודע אם זה הצליח לה בסוף, לא הייתי בבית) קיצר תפסיקו לבלבל את המח קיצר כולם פה בפורום שונאים את נעמה, וכולם שמחים בתוך תוכם ששי אמר פעם אחת ולתמיד את האמת על היצור הזה. אם כל כך רע שם שתעוף הביתה כבר

הוא העיר את כולם והם הגיעו לסליחות

ועשו זאת יחד עם אשר, הם התחילו לפני הזריחה, מה שמצחיק נרדמתי ב-דיוק בזמן הזריחה אני מאמינה שהם נשארו הרי עד הזריחה הם לא הספיקו לסיים בדק' שלפני.. בקיצר זכו בארוחה ראויה

למעלה