עידכוניי צהריים - 25.9 - יום 25

LANIT1

New member
תשמעו .... ../images/Emo124.gif

עד עכשיו נושא שי בכותרות.. מהצהריים מדברים על זה... חשבתי שיגיד ודי.. הבן אדם לא סובל אותה.. סוחב את כולם.. היא צריכה להשאר שם, כרגע מדבר עם ונסה על משהו שמסרה נעמה בפגישה עם כולם, מסר שנעמה אמרה "שהיא יותר חכמה" פשוט פגעה בשי הבן אדם מחורפן עליה.. גם מדבר לא כולכך יפה לטעמי . לדעתי פסה... היה נגמר שיעשו שלום בית. שי חושב שלא מצלמים אותו, בסוף הכל יפול לרעתו... יאלה שיתחילו להנות.... היום הזה בלבולי מוח. מה לדעתכם..

אני רוצה לראות את הפנים שלו

שהוא ונעמה נשארים אחרונים ובסוף מודיעים לו שהוא עוזב את הבית אההההההההההה....שווה מיליונים הרגע הזה

גדול-יכולים להרוויח שעה ו10 דקות

יש להם פרק של פסטיבל מספרי סיפורים הפרק חפלה רומנית אחרי ההקרנה כל אחד יישאל שאלה על תוכן הפרק כל אחד יענה תשובה ויקבל 5 דקות

שמישהוא יעיף אותו כבר

אולי שיתעוררו שם בבית האח הגדול ויערפו כבר את ראש ה" מנהיג" השחצן הזה שי (אני ואני ואני) מנהיג חסר חוט שדרה שלכל אמירה שלו צריך חיזוקים וממי מחפש אותם מהבהמה הזאת שיפרע (העין בשיפרה היא לא טעות )

אני נרדמת רק מלצפות בהם צופים בזה

איכס ‎:)‎ משעמם פחד!ועוד פרק עם מבטא שלם של רומנים... חחחחחחחח

ShukyD

New member
צעירים

איפה הימים שבני ישראל נשארו ערים 80+ שעות על מנת להביס את העמלקים

Uri04

New member
אני נקרע פה מצחוק ../images/Emo6.gif

זאת ממ-ש התעללות :)

Saladin

New member
האפיזודה הזו רק ממחישה

עד כמה עולם התיאטרון וה"תרבות" הישראלי (נכון שמדובר במספרי סיפורים ולא בתיאטרון אבל השפה, הניואנסים וחלק מהנפשות הפועלות דומות) משעממים ומנותקים מהעולם הדינמי. הייתי בכמה הצגות לאחרונה בקאמרי והגעתי למסקנה שמדובר בעולם ארכאי שחייב להתעדכן. אם ליא קניג נראית משעממת, אז בתיאטרון היא נחשבת מושא לחיקוי .

חחחחח יוסי לא זכר את חהחהחחה

את התאריך יום הולדת של הבת שלו איך הוא אמור ליזכור משהו מהסרט הזה.... כמה צחקתי עכשיו!

sUp3r

New member
כמה מילים על שי נעמה ושאר הזבל בבית

לפני כשעתיים נעמה פתחה בשיחה עם דיירי הבית בקשר ל"חרם" כלפיה ולמריבה עם שי מהבוקר. בתגובה לשיחתה שי פתח בהתנצלות, אך המשיך עם אסטרטגיית השיחה הנלוזה שלו בה הוא מתיש את מי שמדבר איתו(חופר וחופר וחופר), ותוך כדי מכניס כמה טיעוני סרק שדרכם הוא מצטייר כבנאדם טוב,אכפתי ודואג. על הדרך הוא מנסה לחזק כמה קשרים עם חברי הבית, ("קחי לדוג' את רנין שאני מאוד אוהב" וכו'), וסיכם כי מטרתו היא רק שיהיה שלום בבית שאכפת לו וידה ידה ידה, כאשר בסוף הוא זוכה למחיאות כפיים מאיזה גרופי שהיה זרוק על הספה (איתי??). נעמה..... נעמה פשוט הורסת את עצמה, היא לא מדברת עם כולם בגובה העיניים, מדברת בטונים לא מתאימים ובעיקר עסוקה בלהיות מורה כאשר היא מחפשת מי לא עשה מה ובאה בטענות, בנוסף לכך היא לא הבינה עדיין ששיחות ה"מה לא בסדר אצלי?" ושיחות הפיוס פשוט מקנות לה נקודות שחורות אצל דיירי הבית בעיקר משום ששניות אחרי השיחה היא חוזרת לסורה ומתלכלכת על אותו דייר (מישהו אמר צביעות???). אין לי טיפת רחמים כלפי נעמה במצבה הנוכחי. כאשר יוסי בובליל היה על הכוונת של שאר דיירי הבית לאחר פרשת הכספת, היא סרבה בתוקף לבקשתו לישון על מיטה בחדרה (ולא על הספה בסלון), כאשר היא טוענת "הוא ישגע אותי, אני לא יכולה איתו". נעמה התנגדה בעיקר מסיבה אחת פשוטה: לא כי יהיו לה חיים קשים עם יוסי בחדר, אלא מכיוון שזה נח להטפל לחלש, למסכן, במיוחד בידיעה שיוסי לא אהוד על שאר הדיירים ולכן יצודדו בה במקרה שיתפתח ויכוח. בנוגע לשי.... שי נחש לא קטן, אם לא האבא של הנחשים, ה-מומחה לפגיעה בחלשים, שהוביל לעליהום על בובליל אבא, זיהה טרף קל (נעמה) והחליט לצאת נגדה למלחמה שהגיעה הבוקר לשיאה בה השניים החליפו "מחמאות". הוא יודע שמול אנשים כמו צבר או אשר יש סיכוי גבוה שהוא יתפס עם המכנסיים למטה, ולכן בחר לבלות את השבוע האחרון בחברתם תוך כדי שהוא מעביר עוד מישהו ל"צד של שי" מול הקורבן הבא, ויוצא כנגד החלשים למשחק שהוא "לא כוחות". אני מקווה ומאמין שדיירי הבית לא אדישים למניפולציות שלו, שהם משחקים את המשחק ונותנים לו לשרוף את עצמו לאט לאט, ושלא יקרה מצב שכזה דמגוג יגיע לשלבים הסופיים, ולנו לא יהיה מה להגיד להם חוץ מ: אמרנו לכם!!!

למעלה