עידכונים מהבית - 02.09 | יום ה- 32

GALLL117

New member
שפרה? איכס איכס איכס!

אני לא מרבה לכתוב פה הודעות, רק כשיש לי משהו בלב ואני מוכרחה להוציא אותו.. אז ככה.. בהתחלה ממש אהבתי את שפרה, היא הייתה נראית לי נורא אמיתית ואינטלגנטית.. אבל כשצפיתי בה השבוע התחלחלתי מהדברים שהיא אמרה! כל השיחה עם אשר לא הוציעה אותה טוב, היא כל כך נגד הדת שזה כבר מתחיל להיות מבחיל (ואני לא דתייה)! זה בסדר לא להאמין, כל אדם ואמונתו יחיה, אבל למה להיות כל כך אנטי? שפרה מדברת עם אשר, מנסה לצאת צודקת ומתחמקת מהשיחה.. כאילו מה נסגר איתך?! את באת לדיון אז למה שלא תשמעי מה יש לאשר לומר?! הבחורה הזאת לא תקבל יותר את הקולות שלי, עם כל הכבוד. אני מעדיפה שיוסי/לאון/רנין/אשר ייקח/תקח את המליון.

Jason2

New member
אולי תפסיקו להתחיל כל הודעה

ב-"בהתחלה ממש אהבתי את שפרה". בינינו אתם לא אהבתם אותה אף פעם, אז למה סתם?

דורון

New member
אתה יכול להתנחם בעובדה שגם השבוע היא תועמד

להדחה. אשר, קרן ועינב בשיחה עכשיו שלא משאירה מקום לספק, הם יצביעו נגד שפרה בהדחה. וגם איתי זה קול בטוח נגדה.

mui mui

New member
כל עוד הספינה צפה קרן שם!

אבל..ברגע שהיא טובעת.. לאשר אין מי שיצביע.. צבר לא יצביע לו.. וגם לאון שהיום אמר שהוא אוהב אותו.. כך שזה רק שפרה ורנין.. אבל.. אל תשכחו שיש דיירים חדשים שעומדים להיכנס.. ואז השאלה היא.. מי היו הפייבוריטים שלהם.. כי הם נכנסים בפור..
מעניין מה יקרה עם שיפרה ועינב יהיו על הגריל.. מי תלך.. . מאחלת לשפרה בהצלחה.. כי נמאס לי לשמוע את הקול הצורם של עינב.. היא מעלה טונים 50 פעם ביום.. אני כבר סוגרת סאונד.. .

EMC1

New member
@@ תגידו BUY לשי. בשבוע הבא יעלם מהמסכים.

המועמדים מועמד בטוח להדחה. אמנם דיירי הבית חוששים ממנו ובכל זאת כארבעה מהם ימליצו להוציא את שי לגמלאות. להדחה בשבוע הבא: שי, עינב, אשר ושפרה.

אמנדה79

New member
../images/Emo46.gifלא רוצה שידיחו את שפרה

מי יעשה לנו בידור? והעיקר - הדורבן עדיין בשטח!

gilig9

New member
משפחת בובליל

אבא שלי ראה איתי פעם ראשונה את התכנית השבוע והסברתי לו את כל הקטע עם אבא בובליל שהצטרף בהפתעה הוא היה בשוק!! אמר: "איזה מסכנה..." תכל'ס עכשיו רואים שהיא כבר לא כ"כ מסכנה, אבל חשבתם לעצמכם ,לרגע, איך אתם הייתם מרגישים אם הייתם במקומה בסיטואציה הזאת שהיא קולטת שאבא גם מתמודד?! כשסיפרתי לאבא שלי את זה קלטתי כמה בחיים לא הייתי יכולה להיות איתו בתכנית כזאת.... מזל שיוסי הוא כזה אבא ממממגניב!!

Lomsahne

New member
אשר איש קטן ומגעיל...

עוברת בי בחילה לחשוב שהוא זה שמייצג את הדתיים בארץ,איכס פשוט בנאדם שעושה לשון הרע על בנאדם אחר ועושה לא עוול... עזבו אחרי היציאה שלו היום בנושא של רצח רבין הבנתי שמדובר פה בבנאדם טיפש.מפריע לו ששפרה מורידה בגדים בחדר אבל זה שהוא כול היום רואה את כולן בבגד ים בבריכה זה כן ? עזבו קל מאוד למצוא שעיר לעזעזאזל.

FreshF5

New member
אשר ואנשים שכמותו

כמו שציינתי לא אחת כאן, הוא לא המדד לדת. (אמנם כיום אני מגדירה עצמי כמסורתית למרות זאת דת אמיתית אני יודעת מהי ואשר (ודומיו) רחוק ממנה שנות אור) מבחינתי, אפשר לשים אותו באותה קטגוריה יחד עם שי, עינב, ערן, נעמה ושכמותם.

למעלה