עכשיו ראיתי גם את הפוסט שהתחלת אתו, על אשר
קודם כל - מבחינת ההתנסחות - סתם תאר לך שאני מצליח לשכנע אותך שטעית לגבי אשר בדרך שפרשת את "הליכלוכים" (ואם לא הרי יכול לקרות לך פעם שטעית במשהו) - מה שיקרה הוא שתרגיש מאד לא נעים עם עצמך לראות את הכותרת "אשר איש קטן ומגעיל..." ולכן תמיד עדיף להתאפק - גם אם התעצבנת על משהו ולכתוב את זה בדרך שלא תתבייש אם טעית. מה שאני ראיתי זה שאשר שמרגיש פגוע משפרה (אני מקווה שאין לנו ויכוח על כך, כי זה רלוונטי לנושא) פרק את מה שעל ליבו מול עינב (שגם היא לא ממש מתה על שיפרה) ואני לא זוכר מה עינב אמרה עליה, אבל בקשר לאשר מה שאני זוכר זה בעיקר דברים ששפרה פגעה בו, ולדעתו זה בכוונה מתוך האנטי שלה כלפיו). אם הטענות מוצדקות או לא - זה עניין אחר, אבל אני ראיתי אותו מתאר מה הוא מרגיש. (ולדעתי - אם השיחה היתה עם אצלו בבית עם אשתו, שלא משתתפת במשחק, הוא היה אומר את אותם דברים). בסך הכל - מה שכתבתי בנוגע לעינב נכון גם פה - אם לא היית מרגיש שאשר מייצג אותך, היית כועס עליו פחות. בסך הכל הם רצו כמו הרבה מאוד אנשים להשתתף בתוכנית - סתם כי בא להם ומי שהגדיר להם משבצת זו ההפקה. אשר לא בא לתוכנית במטרה להציג את היהדות לעם ישראל (אם כי הוא מרגיש אחריות מסוימת ומנסה כמיטב יכולתו לא לפשל בנושא), אלא כדי לזכות אולי במליון. בסך הכל זה שהוא חזר בתשובה אומר שהוא מנסה לשפר את מידותיו - ואנו לא מכירים אותו לפני זה בכדי לדעת כמה התקדם בכך עד כה. לך תדע - אולי פעם כהיה לו קונפליקט עם מישהו הוא היה מתנהג כמו שי, ואז אם היית מכיר אותו מקודם היית מעריך אותו ?? בקשר לקרן - לא נראה לי שהיתה לה סיבה למחות ולעזוב את המקום - ממה שאני התרשמתי ממנה עד כה יש מצב שהיא אפילו עלולה לנסות לפשר בין אשר לשיפרה. דבר אחרון בנוגע לצבר רנין ושיפרה יכולת גם ליפול על יציאות אחרות לחלוטין של אותם אנשים ששודרו בזמן אחר, וזה שראית משהו נעים מהם מראה שיש להם גם מעלות טובות, אבל לא אומר כלום על הרעות אז זה לא הוגן להשוות בין שתי שיחות בצורה שאתה עשית. זה מה שקוראים דמגוגיה - למרות שלא נראה לי בכלל שהיתה לך כוונה רעה כשכתבת את זה כך.