עידכונים מהבית AM ,היום ה-31, 1.10

אהבתי הכי הכי את שפרה, עד לרגע שהיום

אני רואה את ההקצנה שלה בדת - דעתי, היא טיפשה, היא צריכה להזהר, לא מקצינים שינאה למישהו או משהו בסדר גודל שכזה. היא ממש מחפשת איפה לפגוע בדת, ה לא לענין. שפרה שעד עכשיו אהבתי אותה אני אעשה הכל להעיף אותה. חצופה ומשעממת והפכה גם להיות בכיינית. חבל הרסה לעצמה את הנשיות והאלגנטיות ששידרה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif תעשי הכל להעיף אותה ,גלי לנו את הטריק

אוקיי. איך בדיוק את תעיפי אותה, מה בדיוק הצופה יכול לעשות בשביל להעיף את המועמד שהוא לא מעוניין בו? קחי דקה לחשוב על זה...........
סיימת? אין אפשרות להעיף מועמדים רק לבחור את מי את רוצה שיישאר אם את רוצה בכל זאת ללכת נגד ההיגיון הבריא והכח של הסטטיסטיקה , את יכולה לשלוח 1000 SMSים לכל שאר המועמדים. בכל מקרה בהצלחה.

tg151

Well-known member
אשר הזה

עכשיו הוא אמר איך הוא מחכה ששפרה תלך, הלוואי שהוא יילך לפניה כזה בן אדם מגעיל האשר הזה

tg151

Well-known member
וממשיך ללכלך על שפרה

האשר הזה כזה בן אדם מרובע אני לא סובל אותו הלוואי הלוואי שיודח ושפרה תישאר. איך הוא מנסה "לחמם" את קרן על שפרה. למה כולם צריכים לכבד אותו?? מה עם לכבד אחרים, זה בדיוק כמו שצבר אמר בצהריים לשפרה ולרנין אשר והרבה דתיים כמו מצפים שיכבדו אותם אבל הם לא מזיז להם שהם צריכים לכבד אחרים, למה בגלל בן אדם אחד צריך לעשות דברים ספציפיים כששאר הדיירים לא שומרים על שום דבר, והנה הוא מתחיל לקלל אותה, הלוואי ואשר יודח בהדחה הקרובה הלוואי

FreshF5

New member
מקובל, אבל למה לעשות הכללות?

באותה מידה שיש אנשים כמו אשר (דתיים), יש גם חילונים, ערבים וכו' מרובעים.

פיקו בו

New member
אני גם לא יכולה לסבול את אשר!

כאילו בתור איש דתי שהערכים חשובים לו איך הוא יכול להגיד ולשפוט ולרכל ככה מאחורי הגב.. אם אתה גבר נהל שיחה ב-2 עיינים איתה תנסה להסביר לה.. וגם הוא כל הזמן מתלונן שהיא באה מבית דתי והיא מכולם צריכה להבין.. הפוך כנראה אם היא הייתה מבינה היא היית נשארת דתייה ובטח ובטח שמכבדת אותך.. ומה הוא משחק אותה חזייה נוני שאתה יושב איתם בבריכה והן לובשות בגד ים זה בסדר?! וגם מה שהוא אמר לפני כמה ימים על זה שהיא הצטלמה בעירום "איכס כאילו יש מה לראות אותה בעירום" שפל שפל בושה שהוא עוד בתוכנית אי הוא מייצג ת'דתיים השם ישמור.. לא ששפרה ורנין היו היום בהרבה יותר טובות.. יש כבוד בסיסי שצריך לתת אם אתן אוכלות לא כשר ומבשלות לא כשר בסירים הם (שומרי הכשרות) אינם יוכולים יותר לאכול מהכלים במטבח וזה לא צודק.. ואי אפשר לקבל הכל כמו שאשר חושב אבל זה כבוד בסיסי שצריך לתת..

Jason2

New member
אפשר להקצות כלי אחד או שניים

לטובת מי שלא שומר כשרות. כבוד בסיסי צריך גם לקבל לא רק לתת.

פיקו בו

New member
אי אפשר..

תחשוב בהיגיון דקה ותראה שיותר הגיוני שכולם הישמרו כשרות מה זה לא שאין אוכל והם חיים מגבינה צהובה ונקנקיה.. הם יכולים לאכול כשר זה סתם קטנוניות.. זה שהוא לא מכבד זה כי הוא בנאדם קטן.. שלא יעשו איתו ראש בראש וירדו לרמה שלו

sdavid1

New member
כל החג לא ראיתי

כי אני שומרת חג ביום ראשון יהיה תקציר של מה שהיה בחג? או שאפשר לראות באתר? הדלקתי כשיצא החג וראיתי את צבר שיפרה ורנין למה צבר לא הלך להתפלל איתם?

למעלה