עידכונים מהבית AM ,היום ה-31, 1.10

יNOT

New member
../images/Emo9.gif עוד דוגמא....

חפש בפורום את הפוסט שלי עם הכותרת: עכשיו זה פשוט מחוכם מתברר שהיו עוד שחשבו על הרעיון הזה... *בשביל לחפש פוסט בפורום , במידה והוא לא נמצא בעמוד אחר, ב- IE כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ Ctrl+F ולהקליד את הטקסט שאתה רוצה למצוא.

bibaso

New member
אתה לא יכול לפרט מאיפה הבאת את זה ??

אם זה שינוי של חוק משחק הם לא אמורים להודיע לנו על זה ?? הצופים לא אמורים לדעת כזה דבר חשוב ?? רק שלא ייצא שייזרעו בלבול וידיעות מוטעות בפורום

insane sanity

New member
אבל יש גבול...!

זה הורס את כל הפורמט. התוכנית מצליחה בחו"ל, אז למה כאן הם מפחדים ללכת לפי המקור.. למה??

דורון

New member
יש לנו בבית ארבעה מכשירים של טל גאל שמודדים

רייטינג. אף אחד מהם לא יהיה מכוון ביום ראשון בשעה 21:00 על ערוץ 2. חג שמח

פתאום כולם נהיו צדיקים

תראו את הרבנית עינב..בצד שמאל של התמונה,מתלבשת כמו פרחה מתנהגת כמו פרחה והולכת להתפלל כמו צדיקה...

משהו קרה בבית הכנסת ../images/Emo185.gif

שעירב את שפרה.. ככל הנראה הרב ביקש משפרה לשבת/לזוז בעת התפילה ושפרה התעצבנה עליו וכנראה התחילה לצעוק עליו ועשתה שם סצינה ולבסוף לא התפללה. זה מה שאני הבנתי מהשיחה שצבר, שפרה ורנין מנהלים כרגע. האם מישהו יודע פרטים יותר מדוייקים?

Jason2

New member
כן

אשר ביקש מרנין לשבת 5 דקות ושפרה חשבה שהוא מבקש ממנה לצאת ואז היא התפוצצה ואמר לרנין שהן הולכות ואח"כ היא הבינה מה קרה והן חזרו. וצבר אמר לה שיש לה אופי שלא מתעמת עם אנשים ואז היא מגיעה למצב שהיא מתפוצצת.

Lomsahne

New member
זה לא היה ככה...

אשר ביקש מרנין לשבת ושפרה חשבה שהוא ביקש ממנה לצאת אז שפרה לקחה את רנין כדי לצאת ואז רנין הסבירה לה שהוא ביקש ממנה לשבת ולא לצאת אז הן חזרו... {מנשמע הגולש ? יום רע לישראלים}

נועה21

New member
שפרה פשוט מעצבנת!!!

אני לא יכולה לשמוע אותה שרה ומדברת באנגלית. היא כולה פוזה אחת גדולה

ונאמר אמן

האשה הזו היא חלום בלהות. מתנשאת מאוד.ממש ממש ממש לא סגורה על עצמה בשום תחום. הולכת לאיבוד כשהיא מתחילה עם הקשקשת שלה . אין לה אמירה ואין לה שום ערך מוסף מבחינתי. הגרגרנות שלה עם תקיעת האצבעות לתוך הפה 24 שעות ביממה מחליאה אותי. גם אם איני מסכים עם אשר ודעותיו ו/או הרגליו (לדעתי אין מקום לדתי חוזר בתשובה בדירה בגלל הקשיים האובייקטיבים) לדעתי שפרה סימנה אותו כאוייב ועושה לו דווקא . לדאבוני אשר לא חכם גדול בכדי להכניס לה בחזרה. המלחמה שלה בהוריה נמשכת דרך אשר המסכן (והלא חכם באנדרסטייטמנט). אשמח מאוד אם מיס פיגי תעוף.

כל יום שעובר אני מתחברת לשי יותר ויותר...

שי ממש מדהים אם הוא או לאון עוזבים, אני פורשת מצפייה בתכנית, הם הכי מעניינים שם לדעתי.

לא טוב.. לא טוב.. ../images/Emo4.gif

אם אנשים מתחילים לאהוב את שי הסיכוי שהוא יודח קטן.. הרבה שוכחים את הדרך שהוא גרם לכולם לשנוא את נעמה..

למעלה