עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

droriko

New member
למה זה לא עקבי אבל?

מתחילת הדיון אמרתי שאיתי צריך לסכסך על רקע אישי (כלומר לשכנע אותם שבן אדם דפוק מבחינה אישית) ולא על רקע אסטרטגי (כלומר להסיט נגד בן אדם שהוא מאיים ב"משחק כלשהוא") . נכון שהפעולה של איתי צריכה ליהות אסטרטגית . אבל החכמה היא לגרום לאנשים להצביע נגד בן אדם מסויים רק כי הם לא אוהבים אותו . כשאני רואה את שפרה נכנסת לחדר האח הגדול ומצביע ליוסי ועינב "כי בתור זוג הם מאיימים עלי" או שעןר פתאום מצביע לנעמה ועינב (כשכל אחד יודע שזה כי שי הכניס להם לראש שהם מסוכנים להם במשחק) אני חוטף ת'עצבים . זו הפרה בוטה ביותר של חוקי המשחק .

תגיד , אתה שם לב שאתה מתפתל

בהסברים קטנוניים וסימנטיים ? כשאתה כותב שאיתי צריך לאסוף סביבו אנשים ולגייס אותם כנגד שי . זאת הריי אסטרטגיה ( או קליקה ) ושניהם אסורים על פי החוקים שאתה פועל כביכול בתוכם . וזאת בדיוק הפעולה שהטפת כנגדה כאשר שי נקט בה . ואתה לא באמת ממליץ לאיתי לאסוף סביבו אנשים כנגד שי על סיבות אישיות שיש לאיתי מול שי אלא רק על פי מאזן הכוחות והמשחק . וזה נקרא אסטרטגיה שלא על בסיס אישי אלא אסטרטגיה שמבוססת על המשחק בלבד . כי אני משער שאם תישאל את איתי האם יש לו משהו ספציפי ואישי כנגד שי התשובה לא תהיה כן מוחלט . מה גם שאיתי לא הצביע כנגד שי בהצבעה האחרונה . דרוריקו , יצא שהמלצת לאיתי לפעול בדיוק כמו שהתרעמת על שי . לא קרה כלום . אז המעצבן תפס אותך במשפט כזה או אחר
באמת קבל את זה בהומור וברוח טובה . ובחיי שאני לא מתנשא עליך " אתה כמו אח בשבילי " .

droriko

New member
חחחחחח הרגת אותי בסוף

בכל מקרה מה שאני בא להגיד זה שאני רוצה לחזור לשבועות הראשונים, לפני המנדרג', שאנשים הצביעו באמת למי שהם לא יכלו להסתדר איתו . כשנאי שומע מישהו בחדר הוידויים אומר שהוא מת על יוסי אבל רוצה להדיח אותו כי לדעתו הוא יאיים עליו בהמשך המשחק זה מוציא לי עשן מהאוזניים. אני מעדיף שיהיו רק 2 מושחים בחוטים וזהו , אבל לא רוצה שכל אחד בוילה פתאום ישחק לי אותה ריצ'ארד מהישרדות . ברגע שזה קורה לדעתי ההפקה יכולה לקפל את הדברים וללכת. בימים כאלה כשאני שומע את עינב אומרת לאשר שהיא ,להבדיל מכולם, באה ליהות מי שהיא באמת ואתה רואה שהיא באמת מצביעה לאנשים שהיא לא אוהבת , לא נותר אלא לתת לה צל"ש , צדיקה בסדום(וזה לא בציניות).

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

זה מאוד קל לעינב לומר ולעשות כאלה דברים כאשר היא נמצאת בסוג של עמדת כח . ( להיות מועמדת להדחה 5 פעמים ולשרוד זה סוג של עמדת כח שאומרת שהמשחק הוא שלך להפסיד בעוד שאצל האחרים הוא שלהם לנצח ) . אני מבין בהחלט את הנקודה שאתה יוצא ממנה וכמובן שהיא גם מאוד לגיטימית . מצד שני יש את הגישה שמותר לשלב אסטרטגיות על בסיס המשחק ולא על בסיס אישי טהור בתוך המשחק אם עושים זאת בחכמה . כמובן שיש סתירה בין הגישות אבל זאת בדיוק ההכרעה שעל הציבור לעשות במידה וכאשר 2 הגישות הללו יעמדו להדחה אחת מול השניה . דעתי ידועה לך כבר , אני חושב שזה לגיטימי להשתמש במעט אסטרטגיות במשחק . כל עוד לא מדובר בקליקה אחידה שמתכננת אסטרטגיה ארוכת טווח . ואין לי ממש בעיה עם זה שדעתינו יהיו חלוקות בנושא .

קופנגן

New member
לא תאמינו מה רנין אמרה:

"אבל לא טוב לי פה, לא טוב לי" כל כך מפתיעה ומחדשת הבחורה...

למעלה