עידכונים מהוילה ,היום ה-44, 14.10

יNOT

New member
אז בעצם אתה תצחק על כל אחד שאוכל?! ../images/Emo6.gif

אוקיי.... אתה יכול גם לנסות את ערוץ האכול....

RoGeR MaSoN

New member
יוסי בובליל../images/Emo26.gifכל היום הוא מתופף על הכסא

ממש להקת מימונה הוא הקים
הצלם החליט לעשות על זה קלוז-אפ...

שקוף שיוסי מת לדבר עם מישהו ברמה שלו

ולא מוצא אף אחד כולם תקועים באשליות שהם מספרים על עצמם ורק יוסי קורא את התמונה בצורה מושלמת. קודם הוא ניסה לדבר עם ונסה, עכשיו עם איתי...

ההדחה היום עצובה.

לא משנה מי יודח היום, זה עצוב, אחד משלושת האנשים הראשיים בבית יודח. מעצבן.

קופנגן

New member
הרג אותי איתי עכשיו

יוסי חכם, מנסה לדבר איתו אחרי שנכשל עם ונסה שלא ממש הקשיבה לו. ואיתי, ממש נראה סובל מהשיחה, לא הביט ליוסי אפילו פעם אחת בעיניים, השפיל ראש כאילו עושה טובה שהוא מקשיב. איתי תתעורר, תשחק את המשחק כבר. הרי אמרת שכבר שמת לב שאתה קרוב לגריל בשבוע הבא, אז אולי תעשה משהו בנידון? תיצור ברית אסטרטגית חדשה? קצת שכל, אם הבובלינים שורדים כל שבוע, סימן שהם פופולריים, אז במקום לברוח מהפופלריים, תצטרף אליהם, שיראו אותך איתם, קצת זמן מסך. אופציה טובה יותר היא לזהות את הכוח של שי, ופשוט ללכת איתו ראש בראש במאבק חזיתי וקולני ולתת לקהל לבחור בין 2 האופציות. כרגע זו הדרך היחידה של איתי לשרוד: תראו את עינב,לפני מופע הצרחות שלה בשבוע שעבר, היו לה אחוזי קרוביםמ אד לזה של איתי ובתוכנית אחת היא צברה כוח אדיר ופופולריות. הראשון מהיבשים שם שיבין שהקהל רוצה אקשן, ודרמה, והומור, יצליח

פטרה10

New member
../images/Emo124.gifלמה צבר מדוכא ?

כל הזמן יושב מכונס בתוך עצמו. שיפרה מקסימה, מלאת סבלנות. איתי עושה לעצמו גוד טיים עם וונסה, בחוץ לא היה שם עליה , היא כל הזמן נוגעת בו . בובליל ובובלילה גם בדיכאון אבל אפשר להבין אותם. אשר יקבל חסד וגם אשתו אם הוא ילך היום הביתה, מחכה לו שם תינוקת חדשה. לא שמעתי אותו ואפילו פעם אחת מדבר על התינוקת החדשה, מה הוא לא סקרן לגביה. לאון מנסה להשתלב בכל שיחה ולא מתביש בזה שלא הכל הוא יודע, אני מעריכה מאוד את התכונה הזו. רנין , סתם יבשה בלי הרבה תוכן.

bibaso

New member
אם יצטרף לבובלילים

הוא יעלה יחד אתם לגריל בשהוע הבא - ויעוף אם יכנס בשי - ונניח ששניהם יעלו לגריל אני חושש שבהצבעת הקהל שי יקבל יותר קולות ממנו, אלא אם כן הקהל הרחב יתן לו קולות רק כדי ששי יעוף, ואני לא מספיק אופטימי לחשוב שזה יקרה.

droriko

New member
הבובלינים שורדים בזכות הקהל שאוהב אותם

הוא אוהב שיש מישהו בתוכנית הראשית שאפשר לצחוק עליו הם שורדים לא זכות שום אסטרטגיה מחוכמת באשר היא איתי ,כמו שכתבתי, צריך להעביר הילוך במשחק שלו ולגייס עוד אנשים כנגד שי . שי בטוח יהיה על הגריל שבוע הבא, השאלה אם איתי יצליח להוציא את עצמו משם ולהשאיר את שי מול יוסי ועינב.

bibaso

New member
הבעיה ששי יותר מתוחכם ממנו בנושא הזה

והקבוצה של שי כפי שזה נראה כרגע - מאמינה רק לשי, אז אין לו את מי לגייס פרט לבובלילים (וונסה) - ואז אני לא רואה מצב ששי יעלה לגריל, בלי שיצליח להעלות גם את איתי לשם.

droriko

New member
תראה ,איתי יושב עם שי לא מעט זמן

הוא כבר הספיק להכיר אותו היטב, זה לא שחסרים לו ליכלוכים על שי , כמו זה שהוא שתלטן וסכסכן . הוא רק צריך לספר לאנשים בוילה מה הוא חושב על שי , וזה מספיק כדי לגרום להם להרגיש שהם לא היחידים שיש להם בטן מלאה עליו ושהוא מתכוון ברגע האמת גם להצביע לו,ושאפשר לשים קץ לשלטון האימים שלו בוילה . זה בהחלט יכול לעודד אותם לעשות כמוהו .

אבל בדיוק בשביל זה

שי התחיל ראשון עם הלכלוכים על איתי, ובן אדם שמלכלך על מי שלכלך עליו קודם יישמע כבר פחות אמין, עיין ערך אשר ועינב שסיפרו לצבר על שי והוא לא האמין להם.. ועדיין הלוואי ושלטון האימים שלו הסתיים, למרות שאני גם לא בטוחה ב100 אחוז שהקהל בבית לא יצביע עבור שי, כי בתוכנית בערוץ 2 הוא נראה אחרת לגמרי ולא כולם רואים את השידור הרצוף

droriko

New member
מי אמר שהוא לא האמין להם

כל עוד הוא לא הצביע להם את לא יכולה לדעת מה הוא באמת חושב עליהם. חוץ מזה שצבר יודע מי זה שי עוד מהשבועות הראשונים (זכור לי במיוחד שהוא אמר לג'ני ורנין שיזהרו מכל מי שהן מסתובבות איתו, והוא התייחס בעיקר לשי).

אהמ , אהמ , אהמ ...

אז אתה ממליץ לאיתי להתחיל לשחק את המשחק שכינית אותו לפניי בערך יומיים כ : " משחק מלוכלך " כאשר התבטאת כנגד שי ? ואני חשבתי שעקרונות זה משהו שהולכים איתו עד הסוף ... (
קבל את התגובה הזו בהומור דרוריקו , סתם קטע אנושי קטנוני מצידי לתפוס אנשים שטענו בצורה נחרצת כנגד משהו ואז ממליצים למתמודד אחר לפעול בדיוק בניגוד להמלצה הראשונית שלהם .

droriko

New member
אתה מתחיל לעצבן

בעיקר המשפט האחרון והמתנשא מה אסטרטגי בלבוא למישהו ולרמוז לו שיצביע לשי כי שי חרא של בן אדם ? ברגע שאני מצביע למישהו סתם כי אני שונא אותו (אפילו אם התסיסו אותי עליו סתם) זו הצבעה הכי אישית שיש , אין כאן שום אסטרטגיה. שי לעומת זאת בא למישהו ואומר לו להצביע לקרן לא כי הוא חושב שקרן היא קקה של בן אדם או לא כיף לדבר איתה אלא כי לדעתו "היא מסכנת אותם במשחק"(הישרדות לחלוטין). אז נכון מה ששי כרגע עושה לאיתי הכי לגיטימי שיש וזה לא נחשב הישרדות , אבל את רוב המשחק הוא משחק בתור הישרדות .

דרוריקו .

דבר ראשון אל תתעצבן . דבר שני אתה בתגובה הראשונה שלך בנושא כתבת שאיתי צריך לאסוף סביבו אנשים . ולראיה הציטוט : " איתי ,כמו שכתבתי, צריך להעביר הילוך במשחק שלו ולגייס עוד אנשים כנגד שי . " עכשיו אתה רוצה להמשיך להתדיין על מי ממליץ לשחק " הישרדות " ומי מגלגל עיניים אחר כך כלפי מעלה ומתעצבן ? עזוב , דרוריקו בחיי שאני מסמפט אותך ( ולגמריי לא בציניות ) אבל בחייאת תהיה טיפה יותר עיקבי עם האמירות הנחרצות שלך לכאן או לכאן .

למעלה