עידכונים מהוילה. יום כלשהו, תאריך כלשהו

חבל על המאמצים שלך

נופלים על אזניים ערלות. אין טעם, לא יבינו. (הרי כששיפרה סוף סוף פלטה קללה המאפיינת את עינב ואביה, אזי אוי ואבוי שומו שמיים, אך כשהם מקללים 'זו השפה' )

אלונה 41

New member
עוברת אורח...פליז תהיי הוגנת

שפרה לא פלטה רק קללה אחת.... ולא שתיים... ולא שלוש... כנראה שלא ראית חלק ניכר מהפנינים שלה. השהיה שלה עם צבר מעדנת אותה. ובהחלט, בהחלט מצפים ממנה ליותר, כי היא גינתה דיבור לא רהוט ונמוך. כי היא מתיימרת.

הוגנות הדדית

הרבה מקללים. אבל רק אליה נטפלים, זו הוגנות? או קיי, היא קיללה, יוסי קילל, עינב מקללת. במקום להשתגע שם, ואפשר להשתגע לפעמים ממה שקורה שם, מקללים. גם אנחנו בבית מול הטלוויזיה זורקים קללות. זה עדיין לא אומר שאנחנו אנשים רעים. זו הוגנות. השפה שלה שונה. זו לא יומרה. הלקסיקון שלה אחר. זו לא יומרה. האם שמעת אותה פעם אומרת שהיא לא מקללת אף פעם? או שפשוט דיברה על סגנון דיבור שונה. תראי- אין ויכוח שכולם מקללים ומרכלים וצבועים. זה חלק מהמשחק. אבל לא קראתי פה השמצות על אחרים שעושים בדיוק את אותם דברים, רק קראתי רצח אופי על שיפרה, שבסך הכל משחקת את המשחק. נקודה.

ש liRon

New member
סליחה??? כשיוסי פלט קללה בתקרית הלחם

שפרה ה"הגונה והחסודה" היתה בהלם-על השפה,על עצם המילה המזעזעת.(היא פשוט לא מדברת כך-ראי תקרית שפרה ואשר) יוסי התנצל אבל הם המשיכו לעשות מזה סרט,כאילו גב' שפרה שומעת את המילה הזו בפעם הראשונה בחייה. אגב-בתקרית שי ונעמה שהיתה הרבה יותר מגעילה לטעמי..לא ראיתי את צבר מגנה את שי על ההתנהגות שלו.

סליחה? מי שעשה מזה רעש

היה צבר. שיפרה אמרה לו לעזוב את זה..... נא לדייק בעובדות. ואגב- יש הבדל גדול בין שרמוטה לכוס אמק. אפילו ילד בן חמש פולט את זה... כמו לומר 'שיט'. או 'ינעל אבוק'... אל תשווה.

וסליחה 2 - וכעת תעני לי בהוגנות

בחורה נכנסת לסוויטה עם גבר שהיא אוהבת, וקוראים לה שרמוטה. שנינו יודעים למה הכוונה. מה גם שהמילה הזו יש בה מסר מסוים על בחורה, ומסר מאד לא חיובי. כשמישהו אומר 'לך תזדיין' או 'כוס אמק'. זה לא מעביר מסר. ואת בטח מבינה למה אני מתכוונת, בואי לא נעמיד פנים....

ש liRon

New member
זהו,שהוא לא אמר שרמוטה אלא בת שרמוטה

לא,ועכשיו ברצינות-הוא לא אמר לה את זה בגלל שהוא חושב שהיא כזאת אלא ברגע של כעס,מכיוון שהוא חשב שהיא מחקה את ההזמנה של הלחם מהלוח.... וביננו-כשאת עצבנית את לא פולטת מילים שאת לא ממש מתכוונת אליהן...

לי זה ברור - הבנתי את ההסבר שלו

כשצבר התעמת איתו, אני קיבלתי את ההסבר של יוסי. אני אוהבת את שיפרה, ובמקומה הייתי מבליגה. לדעתי היא הבליגה וצבר רק מצא סיבה לריב עם יוסי..... מסכימה איתך. כולנו מקללים מתוך עצבים מדי פעם, ולכן לא מובן לי למה יורדים על שיפרה בכל פעם שהיא מקללת. (לדעתי נתפסו לשרמוטה ולא לבת.... שאחרת ... )

אלונה 41

New member
הוגנות הדדית בהחלט אבל..

שפרה הרי הטיפה ליוסי ולעינב שקללות לא מקובלות על אף אחד מדיירי הבית. עינב אמרה לה שזה עניין של מנטליות, ושפרה ענתה לה שאולי במקום שהיא גדלה בו (עינב) מקללים, אבל עליהם זה לא מקובל. ואז היא נתפסת ב "שמוק" על יוסי. (לחשה לליאון) ב"שילכו להזדיין וישבו לי על החור" (בשיחה על הצבא) ב"ג'יפה"על המחנה השני. ועוד ועוד (שלא אסמיק רק) . כששי אמר על נעמה "בת אלף שרמוטות" שפרה וצבר לא הנידו עפעף. כשיוסי אמר על שפרה"שרמוטה" הוילה הזדעקה וכל המדינה רעשה. נו באמת. נו באמת, זה הרי מגוחך להחריד. ולכן נטפלים אליה כי "נאה דורש נאה מקיים" (לונה2=אלונה41)

longleggedlady

New member
די עם הטיפשות שלך..

שפרה לא פעם ולא פעמיים קיללה במילים לא מגעילים..רק היא עושה את זה בששששששששש קט...לזה את קוראת סטייל?? יש לה קריזות של זעם .... לפחד מהשקט כי אתה לא יודע מה בראש שלו..זה שצועק לא מסוכן כי הזעם בחוץ.. שפרה פצצה שעומדת להתפוצץ...הזמן יעשה את שלו

אלונה 41

New member
כי בכרטיס הביקור שלה היא כבר הצהירה

"באתי להיות אני ושהעולם יתמודד עם זה" (שפרה) לא אמרה שהמדינה תתמודד, אלא העולם. שם המחלה: מגלומניה

Martha

New member
אולי כי אפשר לרצות שדייר X ינצח

ובכל זאת לא להסכים עם כל מהלכיו.

למעלה