גם לי . להקיא ממנה...
ס סאמוואן New member 10/9/08 #8 לאון הוא פשוט מלך הקריוקי...../images/Emo47.gif זה היה ברור שהוא ישתלט על המיקרופון....
א אורן עפרה New member 10/9/08 #9 תכלס טוב שהביאו להם את הקריוקי קצת גיבוש לא יזיק שם סה"כ יש עוד שבוע עד להדחה הבאה... עכשיו שמח בווילה
תכלס טוב שהביאו להם את הקריוקי קצת גיבוש לא יזיק שם סה"כ יש עוד שבוע עד להדחה הבאה... עכשיו שמח בווילה
M miracle8dl New member 10/9/08 #12 מיקי רוקדת כאילו היא עושה אירובי! ולאון הכוכב של התוכנית .. הבנאדם הכי היפראקטיבי שראיתי
S shaharc0 New member 10/9/08 #17 חחחחחחחח איך ליאון מצחיייייייייייייק וואי כל שניה הוא מצחיק שהוא שר את "אלוהיייייי" חחחחחחחח ואז הוא שר עם הבנות בחדר...... חחחחחחחחח
חחחחחחחח איך ליאון מצחיייייייייייייק וואי כל שניה הוא מצחיק שהוא שר את "אלוהיייייי" חחחחחחחח ואז הוא שר עם הבנות בחדר...... חחחחחחחחח
י ילד רע 16 New member 10/9/08 #15 הרג אותי שיוסי קרא לונסה "ונסיה" בוויכוח, לא הפסקתי לצחוק איזה 3 דקות.
E ENALUS New member 10/9/08 #112 ללא נושא כן. אני עד עכשיו צוחק כל פעם כשנזכר בזה. ו גם את אשר ו השעון שלו.
M miracle8dl New member 10/9/08 #19 אוףףף צריך לשבור לערן הזה את הפרצוף העקום שלו לא יכולה לראות איך שהוא מתנהג ללאון התנהגות של ילד בן 10 .. אני רק מחכה ליום שיעיפו אותו אחד האנשים הפאתטיים..
אוףףף צריך לשבור לערן הזה את הפרצוף העקום שלו לא יכולה לראות איך שהוא מתנהג ללאון התנהגות של ילד בן 10 .. אני רק מחכה ליום שיעיפו אותו אחד האנשים הפאתטיים..
S ShukyD New member 10/9/08 #37 תכלס אחד המאוסים מילא אנשים מספרים בדיחות לא מצחיקות אבל כמה אפשר כמה