עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

omer719

New member
../images/Emo41.gif עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9 ../images/Emo41.gif

כול הדברים הכי חמים והכי מעניינים שקורים בוילה אתם מוזמנים לשרשר לפה! בבקשה לא לפתוח שירשורים חדשים בנושא, תודה רבה ודיון נעים

d a n 6

New member
בגדול זה ככה

קרן ונעמה רוצים להצביע נגד רנין וג'ני אבל שי לא רוצה והוא סוחף את ערן גם לא לרצות קרן חוששת שערן עובר לצד של רנין וג'ני כי הוא לא מנצל את ההזדמנות לסלק אותן ג'ני ורנין אמרו לערן משהו שקרן עשתה או אמרה נגדו וקרן כועסת על ערן שהוא לא אמר להם שהוא לא שם זין על מה שהן חושבות כדי לא להיות על הגריל.

יניבל1

New member
וההפקה יושבת בצד וצופה בהכל עם פופקורן

במקום לעשות את עבודתה

מיריבי

New member
איך קרה שפספסתי מתי כל הברדק הזה קרה?

אחרי התולעים לפני התולעים בעקבות התולעים זה הכל בגלל מיקי שאחראית על השידוך הזה בין ערן "אבאלה" נשנש לקרן חח חחחח חססיסססס

shiiiiira

New member
על מה קרן וערן דיברו עכשיו? מה קרה? פסיספתי

כמה שעות.. הם דיברו שהעבירו לקרן מסר על ערן או משהו כזה מישהו יודע מה הסיפור שם?

AlexH26

New member
פספסתי גם. קרן מאשימה במשהו את ערן על

שמועות שהפיצו ודיברו איתו והזהירו אותו ממנה כי הקשר שלהם מתחמם ועוד. ברור שזה יהיה ככה. למה הם ציפו? שלא ירכלו? שלא ידברו? שלא יפיצו דיבורים? זה הרי לא יסתיים בחתונה. זה סתם עוד רומן שמצטלם טוב אבל הוא סתם. זוג הם לא יהיו באמת.

מישהו חפר לעצמו בור............/images/Emo6.gif

ותגידו, יש וירוס בבית? כולם עם המשפט הזה: "אני לא יכול לשקר, או לא להיות אמיתי, מה שיש לי בלב אני מוציא, שונא צביעות......" ממש כולם אמא תרזה ואבא תרז בבית הזה.

AlexH26

New member
כשמישהו אומר "אני לא יכול לשקר, אני אמיתי"

זה מיד מדליק לי נורא אדומה שאני צריך להיזהר מהאדם הזה. הוא בדיוק ההיפך מכך, כנראה.

lightflake

New member
קרן אמרה לערן שיבוא איתה עכשיו לרנין וג'ני

להתעמת איתן פנים מול פנים על מה שהן אמרו לו בערב (הן אמרו לו שקרן עשתה מה שעשתה איתו רק כדי לחזק את המקום שלה) ערן לא רצה לפתוח את העניין בצורה כזאת וקרן התעצבנה עליו ואמרה לו שסבבה היא תפתח את הנושא לבד מולן...

lightflake

New member
ערן הלך לדבר עם רנין וג'ני

וכמובן שאף מצלמה לא מראה לנו את זה...

ר ו ח ל י

New member
מה התדירות שבה אתם עוקבים אחרי ההתפתחויות

שבוילה? כי אני למשל כמובן רואה את התוכנית בערוץ 2 , ומידי פעם כשיוצא לי אני קופצת לערוץ 20 לבדוק מה קורה..

סאמוואן

New member
ייאאאא רחלי את מצטרפת לפורום הזה???

כמו שאת רואה אני פה....חחח.. ולשאלתך אני רואה את זה מלאאאאא בערוץ 20....

למעלה