עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

פרטי המשימה

בבוקר ביקשו מכולם ללבוש סרבלים ולהתכונן לשעתיים עבודה שחורה במפעל פרוביזורי שהכינה ההפקה. העבודה עצמה היתה למיין תולעים מערימת קומפוסט (זבל אורגני) ולהכניס 20 תולעים בכל אחת מהצנצנות הריקות שהיו בכל תא. כולם קיבלו מספר עובד וכל אחד היה אמור להכנס בתורו לתא שהוקצה לו מבלי לתקשר עם או לבוא במגע עם האחר תוך כדי האזנה למוסיקה באזניות.יוסי התנדב להיות העובד הראשון ואחרי שהוא נכנס לתא שלו והתחיל את המלאכה הבזוייה הזו האח הגדול הסביר שהמשימה האמיתית היא שרק יוסי יעבוד ושאם מישהו יגלה לו את זה כשיסתיימו השעתיים תקציב הבית יקוצץ ב-35% אם יצליחו לשמור סוד ולשחק אותה כאילו גם הם עשו את אותו הדבר יקבלו 35% תוספת.בזמן שיוסי עבד כולם נפשו בבריכה עם מזרוני ים ובופה של שוקולד וממתקים וכשהוא יצא כולם יצאו אחריו אחד אחרי השני ושיחקו את המשחק...מה גם שבזמן העבודה הם יכלו לצפות ביוסי עובד ומתעסק בזוהמה הזו..מה שגרם לשי וערן הדוחים לצחוק עליו ברשעות מבחילה. פרט חשוב: על הדלת בתא של יוסי היה שלט שאמר "כולם בשביל אחד אחד בשביל כולם", אם את שואלת אותי, אני בתחושה שהם ייכשלו במשימה מאחר וככל הנראה יוסי היה בשביל כולם אבל אף אחד לא היה בשבילו כדי לעצור את הבזיון הזה.

סאמוואן

New member
מה?? לא הבנתי מה הקטע??

למה עשו את המשימה הזאת רק בשביל יוסי?? ומה עינב עשתה עם זה כשהיא גילתה שהוא זה שצריך לעשות את העבודה???

לגבי המשימה המשפילה של יוסי

ככל שעובר הזמן אני מתחילה לחשוד שיוסי שותף לכל הסיפור עם ההפקה...מכמה סיבות ואפרט: 1. הוא התנדב להיות עובד מספר 1 בהתלהבות ועיקשות תמוהה. 2. הוא העביר את השעתיים בסבבה ובשירה עולצת. 3. כשהוא יצא מהחדר והגיעו שאר הדיירים הוא שם לב לפרטים קטנים שלא כמו בד"כ (בד"כ הוא מעופף ולא שם לב לקטנות שוליות) לדוגמת אנשים שהידיים שלהם היו נקיות, לעובדה שנגמר סיר האורז ועוד. 4. הוא ישב ותחקר כל דייר ודייר לגבי המשימה והתעניין באופן מעמיק ומחשיד בפרטי הפרטים של המשימה כאילו ניסה למשוך אותם בלשון ובסופו של דבר להפיל מישהו. 5. משהו בהבעות שלו נראה כמו משחק מהוקצע. ועם כל זאת ואף על פי כן הוא מלך המלכים!! יצאו קטנים במיוחד: שי הרשע, ערן הזבלן, וונסה הבהמה, אשר המזוייף ולאון הרכיכה.

miracle8dl

New member
עינב נמאסה עליי..

מה היא מקטרת בחוץ לנעמה על זה שצבר שפרה ולאון מכינים פיצה? מה כואב לה? "נעמה זה ממש מיותר הפיצה הזאת שהם עושים עכשיו.. הם גומרים לנו את כל המצרכים והרסק עגבניות" מה נעמה היא הגננת שם???(ושעינב תירגע כי נראה לי היא אוכלת 50 % מהתקציב בעצמה) וכמובן שהיא אמרה את זה כמה פעמים, ולפי הערכה של נעמה "הפיצה תצא זוועת עולם זה בצק מתוק".. אבל זה לא ממש הפריע להן לבלוס איך שנכנסו למטבח בעיקר עינב שישר העמיסה על צלחת 3 פיצות מגעילה אותי. נראית לי מישהי שאין לה בעיה להתלכלך בשביל להתקדם.. וכבר מתחילים לראות את זה שהיא נדבקת לנעמה,קרן וונסה . היא כבר לא עם רנין וג'ני כי נוח לה יותר להתחבר לחבורה החזקה יותר בוילה.. רק חבל שהיא לא יודעת שהן לא ממש שמות עליה.. והענין הזה שהחזירו את הפרסומת באתר של קשת כל פעם שמחליפים מצלמה פשוט מעצבן ברמות.!!!

miracle8dl

New member
אוקיי עינב בדיוק הסבירה את זה

שהיא נמצאת איתם כדי לרחרח וששי מתחבר עם כולם רק כדי להרוויח עוד קולות כנראה סתם התעצבנתי חח

קפרי

New member
וכדי סתם לרחרח זה בסדר? והאם יוסי האבא

לא עושה שטויות כדי לזכות? הוא אמר בפרוש, "אני לא שם על אף אחד מהדיירים פה, איכפת לי מהאנשים בחוץ". זה יותר מגעיל אותי ממה ששי עושה. למה? התבטאות של מישהו חצוף: מה זה לא שם קצוץ? ולמה הוא לא יודע שלא תמיד אומרים מה שחושבים? שי חכם (ורואים את זה) וצעיר עם ראש צעיר שמבין עניין ולכן עושה זאת בתחכום, מה לעשות שיש מי שמעריץ ליצנים יותר מאנשים כריזמטיים ורציניים? ולא אין לי כלום איתו ואני לא מצביעה לאף אחד אלא שאני רואה לפי הפורומים את ההערצה העיוורת ממש!!! ליוסי שכולה עושה שטויות במיץ כמו שכל מבוגר פשוט כמוהו היה עושה ולא מבינה. יש מהאחרים פעילים לא פחות רק נמצאים ב-LEVEL שונה. בכל אופן זכותו של כל אחד וזה המשחק.

קפרי

New member
ברור מהתחלה שכולם באו לזכות ולכן אף אחד

לא כזה תמים ולא טלית שכולה תכלת. מהתחלה לא חשבתי שיש ביניהם משהו כזה מושלם (גם לא יוסי) שלא עלול לעלות לו פיוז או להשתחרר לו בורג או שיהיה מסוגל להפנים ולהסתיר את הרגשות או חלק אפל מאישיותו, כי כולם שם בני אדם שבאו לזכות ובסך הכל מכירים שלושה שבועות, חוץ מזה תארו לכם שהכל היה מונוטוני כזה (כמו עכשיו רק יותר בהגזמה), כולם חמודים, לא מרכלים, לא עושים שטויות, הכל סבבא, האם הייתם מוכנים לבזבז זמן יקר מול המסך?

בקשר לעינב

בשבילי אחרי שעינב הגנה על לאון ועל רנין היא הזוכה בתחרות קנתה אותי. היחידה שהכי אמיתית שם וחוץ מזה שהיא טיפוס צבעוני

יניבל1

New member
איזה אמיתית

בחורה שיורדת על חברי הוילה שהם צפונבונים מפונקים כשהאבא העישר שלה קונה לה מרצדס וניתוחים פלסטים נראית לך אמיתית? בחורה שמנופפת בקידוש שלה ובאלוהים שלה לפני כולם ומטיפה להם ל"ערכים דתיים" אבל מסתובבת חצי עירומה ומדברת כמו בהמה נראית לך אמיתית? בחורה שמוכרת את אבא שלה בשביל משימה נראית לך אמיתית? איך תוכן פוגעני אמר , היא אמיתית כמו השדיים שלה

קפרי

New member
מסכימה עם כל מילה שאמרת (וזה בלי לשנוא) אבל

כל מילה שהקלדת נכונה לדעתי. גם שי (שהרבה שונאים כאן) חיבק את עינב אחרי שהיה לו איתם ויכוח, ודיבר עם רנין ...הוא לא נחשב לנחמד? יהיו שיגידו כן, יהיו שיגידו "ביג דיל" וגם אני חושבת שבאמת יש סתירה לבין האמונה שלה לבין מה שהיא מקרינה ולאון מקורב, ורנין הייתה מקורבת, זה פחות גדול מלהרגיע משהו שאין לך כלפיו רגש...

bobich1

New member
מי את תששפטי את האמונה שלה

נמאס כבר שכולם פה שוםטים אנשים על רמת הדתיות שלהם ... גם ככה בתכלס אף בן אדם דתי לא שומר ממש 100 % כל אחד עושה לפי האמונה והבנה שלו... אם עינב מאמינה בלשמור על קידוש ושבת אבל על בגדים לא זה הדין וחשבון שלה עם עצמה..

תכלללססס

לכל אחד הרמת אמונה שלו והמעשים והמצוות והעבירות שהוא עושה ביום יום גם אם אשר מסתכל על הבנות בבגדי הים לאפחד פה אין מה להגיד על זה כי עוד פעם איש באמונתו יחיה

יניבל1

New member
אתה אחד מאלה שקורא בצורה חפיפניקית

את ההודעות שלי (עובדה למשל שעוד קלטת שנאי גבר) אני לא אמרתי שזה רע ליהות דתי בשקל, אבל תיהיה דתי בשקל עם עצמך כמה שבא לך , אבל תנסה להסתובב כל היום ולעשות על כולם רושם כאילו שאתה אחד מ-12 הצדיקים . תשים לב איך הבהמה הזו גוערת בכל מי שלא מיישר קו עם ה"אמונה" שלה ,(אותו דבר לגבי אשר , רק שאת עינב אני סתם שונא בלי קשר).

קפרי

New member
ואני מוסיפה, הפורום כדי להביע דיעה לא? לא

אמרתי שאני שונאת משהו, אלא לא בעדו וגם אם כן מותר לי. ואני גם על אשר אומרת שהוא בכלל לא דתי לדעתי כי מי שנמצא במקום כזה ב"ימים הנוראים" שהם הכי חשובים למי שיודע מה זה דת, מול מצלמות בשבת, ומה יעשה בכיפור והרי הוא כל היום מול הבנות בבגדי הים ולא יודעת אם יש הפרדה אמיתית של חלב ובשר, אבל אשר הוא בורג קטן בכל הקבוצה ולא מבליט את עצמו כמו יוסי ועינב ונעמה ולאון וכולם כאן סוגדים על כל צעד באובססיה בין אם זה טוב או לא וכפי שזה זכותך להביע את הערצתך, זכותי להביע את אי שביעות רצוני (ותאמין לי, לא רוצה להשפיע-יודע מה אני צופה עכשיו? הפוליגרף, יותר מעניין אם כבר מצצנות אז עד הסוף ומהר...) שיהיה לך כל טוב

קפרי

New member
נראה לך שזה בסדר שאדם דתי יאנוס נגיד? או אדם

דתי יאכל חזיר? אבל אין מושלם לא? מי אמר אם דעתך כזו, שזה דווקא לא בסדר? אז בגלל חוסר ההגיון שלך אגיד לך בפירוש: אבא שלה גבר! והוא מסתכל. הצעירים שם גברים ומתגרים (או לא) והיא כמעט ערומה!!! מה גם, שאני מצטערת להגיד, הבחורה לא דקת גיזרה בלשון המעטה ולכן היא מגלה פי שניים בשר. חוסר צניעות עלול להביא נאוף ונאוף דיבר מתוך עשרת הדיברות, וגם זה כל כך מגעיל איך שהיא לובשת, פרחי וזול בסגנון, מצטערת-אלה עובדות וכמו שאת מביעה דיעה על שי, אשר וכל שאר שאת לא מחבבת, מותר לנו גם, הרי הם בתוכנית ואנחנו בפורום בידיעה כזו לא? אדם דתי יש לו מינימום ערכים-תפילות זה דבר אנוכי וקל כדי להרגיש טוב, ללבוש צנוע? יש אנשים עם תרבות שגם אם ידליקו אש בשבת, לא ילכו בצורה פרחית...זה מגעיל ובמיוחד למי שאין גוף!!!

miracle8dl

New member
וואי רנין על סף פרישה ..היא אורזת

ולדעתי הפעם זה בטוח שהיא הולכת חחחח עלק ג'ני: " אולי גם אני אעזוב?"

למעלה