עידכונים מהוילה - יום 18, ה-18.9

no nick 1989

New member
הרבההה. באמת.

התמכרתי וזה לא קורה לי הרבה. [הפעם האחרונה שזה קרה זה בתחילת הקיץ שהתחלתי לראות את הסדרה אבודים וסיימתי את כל העונות כבר בחודש פחות או יותר]

יNOT

New member
../images/Emo4.gif 5 דקות ביום בממוצע

מה לעשות ככה זה, ההתפתחות עם רנין זה הדבר הכי מעניין שהיה מאז ההדחה

קפרי

New member
אני החלטתי לצפות בתוכנית רק בימי

ראשון ושלישי ומקסימום תוך שאשב לצפות בערב אזפזפ.

כרגע בשעות הבוקר כרקע

ובלילה אחרי שהקטנה הולכת לישון. אבל שבוע הבא חוזרים לעבודה, נגמרה החגיגה

ארוכככה מאוד

הייתי עם הקטנה בבית עד לפני שבועיים, חיכיתי קצת שהיא תתאקלם כמו שצריך בגן, ועכשיו מתחילה לעבוד.

היא בת שנה וארבע חודשים

זה פעוטון יחסית קטן, והאמת שהתכנון היה להשאר איתה בבית עד גיל 3, למרות שזה מאוד קשה כלכלית. אבל זהו, היא כבר צריכה חֵבְרַה וילדים אחרים, הפעלות שונות. יש רגעים שאני בטוחה שלי יותר קשה הפרידה, כי די נהנת שם

קפרי

New member
אם היא מתאקלמת ואת יודעת שהגן טוב (כמובן

לעשות מעקב), אני חושבת שזה בסדר אחרי שנה, זה גם תלוי בילד. אני ילדתי את הגדול שלי (לפני הרבה זמן), לקחתי חופשה מהעבודה שנה וחזרתי לעבודה והכל היה בסדר! עם הבן השני שנולד אחרי 5 שנים, הייתי 4 שנים בבית וכמובן שנהנתי מכל רגע. זה תלוי בילד, בגן וגם בהורים וכמובן לא פחות חשוב כלכלית. שתהיה לך חזרה כיפית והצלחה לילדה.

זהבית271

New member
גן עם מצלמה- זה הפתרון!

שלום, אני שמתי את הבן שלי בגן עם מצלמות אינטרנט ותאמיני לי אין כמו זה, את רואה הכל ואני ממש רגועה.... ב-1.09.08 לקחתי חופש מהעבודה כי הוא היה חצי יום בגן וביום השני כבר השארתי אותו כל היום וצפיתי מהעבודה והכל בסדר.

אכדית

New member
שיהיה הרבה בהצלחה ../images/Emo45.gif

אני דווקא חושבת שזה אחלה גיל לשים בגן (גם הבת שלי בת 1.4) אני נשארת בבית דווקא מטעמים כלכליים לכיוון ההפוך 2 בנות בגן עד שעה 16:00 = משכורת שלי, אז אני מעדיפה את הגדולה בגן עירייה חצי יום ו"לספוג" את העלות של זה מאשר להעביר את כל המשכורת לגנים ובקושי לראות אותם ועוד להוציא כספים נוספים בחופשות/מחלות/שביתות...

למעלה